אורות מרצדים

חנוך617

New member
אורות מרצדים

לפני מס` חודשים הייתי בחתונה והתזמורת הביאה סטנד עם 5 מנורות צבעוניות שדלקו לפי סדר. בשביל מה להכניס את זה לציבור שלנו? מה זה מוסיף?

א ר י A r i

New member
למה להיות מרובעים?

אם יש למשפחה כסף אז למה לא? מי שאין לו כסף שלא יזמין את זה

ולמה להכניסמכשירים סלולארים

עם אינטרנט ועם סרטים ועם צלצולים מיוחדים ועוד.. ולמה להכניס בגדים שלא היו נהוגים בציבור החרדי עד היום ולמה להכניס עוד הרבה דברים חדשים? מה נתפסת דווקא על זה? ועוד שאין בזה משהו גרוע..

חנוך617

New member
מה הקשר?

יש דברים המועילים ויש שלא. יש דברים של מודה וזה לא. אם היו שואלים אותך לפני שנתיים אם זה חסר, ברור שהיית עונה בשלילה.

גם היום אני לא חושבת שזה חסר..

אך זה עיין לא שולל.. למה בבגדים אין מודה? ואנשים קונים קולקציה חדשה? ומוציאים פוווול כסף (להורים!!) על זה? אז גם זה מודה.. ולא קרה כלום!! זה יפה! נחמד! ולא שלילי..

חנוך617

New member
מה זה קשור לשם?

כי התזמורת הביאה את זה? ואם יביא את זה איש פרטי כמו אצל החילוניים? ובכלל, ידוע שהפורום שם גוסס...

מני 23

New member
גוסס?

פורום רגוע ונחמד. נראה לך שפורום שלא פותחים בו הודעות כל 4 דקות זה נקרא פורום גוסס?

חנוך617

New member
אני לא ממציא

אני כותב מה שכתבו כאן. עדין לא הבנתי למה זה שייך רק לשם?

מני 23

New member
דבר חשוב..

בחיים אל תאמין לדברים שכתובים פה אלא אם כן אתה יודע בברור שזה נכון. ואם אתה לא מבין מה זה קשור לשם אז אני גם לא יוכל להסביר לך.

מני 23

New member
סליחה.

אני בפורום לא בשביל לצאת בכבוד ולא בשביל לריב, אני פה בשביל לכתוב את הדעות שלי לדברים שמדוברים פה וחבל שאתה לוקח את זה אישית.

חנוך617

New member
לא אמרתי שיש

בעיה הלכתית או משהו כזה, אלא שזה דבר שלא היה עד היום וזה לא היה חסר לאף אחד, אז למה להכניס את הרחוב אלינו?

מני 23

New member
רחוב?

אני לא מבין אותך חנוך, למה רחוב מה מפריע לך האורות האלה? הכל אסור? מה כל מה שלא היה ב48 מלחמת השחרור הוא אסור? תסביר לי יש הלכה וכל מה שלא נוגד אותה אין איתו בעיה ולמי שיש כסף או שאוהב את זה שיביא למה לא? החיים יפים.

חנוך617

New member
לא בעיה הלכתית

אלא שזה מיותר. נראה לך שזה גורם שמחה יהודית אמיתית? לא נראה לי.

למעלה