אורבן-04,05,07

איכס

היה מעפן הייתי רק ב51% והם, כרגיל, היו מעולים :) היה שווה לבוא רק בשביל צ'ה
היה חביב לראות פרצופים מוכרים... (במיוחד את של חסיד
) שבת שלום :)

MC SammY

New member
משנה לשנה זה נהיה יותר ויותר גרוע

אבל 51% היו סבבה לגמרי, את שאר ההופעות פשוט לא ראיתי. תכל'ס היה שווה לבוא בשביל לשמוע קצת תקלוט של יסאייה ולראות פרצופים מוכרים

omrikiki

New member
היה פשוט ענק!

ממש ממש נהנתי!!! איזי ואש הקשוחים האלה נתנו בראש כנ"ל הפרברים והדגים.. לצערי פיספסתי את 51% (זה כזה מבאס להגיע בשיר האחרון) ואת קנדוג. דרך אגב, זה רק אני או שהסאונד היה מעפן ברמות?! ועוד דבר אחד- 51% דיברתם כל כך הרבה על זה שהרעיון הוא לחלק את הפרויקט חינם, כל כך התאכזבתי לראות שיש בדיסק שחילקתם רק את "4 ראפרים"... חבל =[

ZivD123

New member
אני חדש בפורום:) ואחי הם חילקו את גם הסינגל

של "4 ראפרים" וגם את האלבום המלא... אני יצאתי מפוצץ במדבקות ובשלושה דיסקים לי ולעוד שתי חברים שלי... והיה ממש כיף נהנתי לאללה! 51 אחוז היו מעולים! באמת...הופעה ראשונה שאני רואה אותם ומאוד נהנתי... ואת ארז בסוף לא ראיתי... למרות שהייתי אמור להופיע איתו(אני מופיע איתו כהדיג'י שלו...) והדג נחש לא ראיתי כי היה לחץ של אנשים ואתם יודעים יום שישי וזה ממהרים קצת...

Strike-A

New member
מבחינתנו

זה היה לא הגיוני לחלק לכל האורבן את האלבום. אז עשינו את מה שיכלנו וחילקנו את האלבום למי שבא וביקש. כנ"ל לגבי הסינגל.

Funky Giraffe

New member
אם ממש בא לך

יש בת"א חנות שנקראת 'פונגו', תבוא לשם עם דיסק שיש בו את הלוגו באיכות טובה וידפיסו לך חולצה משהו בסט במחיר לא יקר מדי.

glass vegas

New member
51% עשיתם לי את היום

אוי אוי אוי כמה זמן לא הייתי בהופעה שכל כך נהנתי בה. פשוט ענקים כהרגלם. ואני לא יודע מה איתכם אבל אני שמעתי היום את 4 ראפרים מתנגן בדאנס בר במעגן מיכאל :)

נחמד

היה טוב לראות כל כך הרבה אנשים טובים. 51 עשו בלאגן, לא ממש שמתי לב להופעה כי פגשתי ידידה שלא ראיתי שנים, אבל היה טוב לראות שהקהל התלהב. הפרברים היו סבבה, הבית של אלפרבר ב"אפטר כיכר פארטי" היה סוג של שיא. אבל ההופעה עדיין רועשת מדי לטעמי. הדיסים לSFTC היו דבילים כי 80% מהקהל לא הבין על מה מדובר (כי זאת להקה נוספת של חברי ההרכב), אבל אותי זה הצחיק. פספסתי את פלד ואורטגה ואת איזי, בעסה. אבל לפחות יצא לי לשבת על פיצה עם הרבה חבר'ה שאני אוהב מכאן. התגעגעתי.
אה, והדג נחש היו על הכיפאק כהרגלם, ממש אהבתי את הוריאציה ל"מה שבא בא" וחבל שהם לא עשו את "איזה כיף".

kendog keds

New member
../images/Emo10.gif מאכזב ר-צ-ח

שדווקא על ההופעה שבהחלט הרגשתי שהיא אחת הטובות שלי אי פעם התגובה העיקרית היא "פספסתי". המון זמן לא הרגשתי כ"כ טוב על הבמה (טוב, מאז צפת ביום העצמאות עם מומי, אבל אם לדבר כסולן אז המווון זמן)

kendog keds

New member
פתחתי את הבמה המרכזית,

קצת לפי 13:00, והתכוונתי שכולם פה מגיבים על ההופעה שלי ב"פספסתי". אני מקווה שזה הצטלם טוב כמו שזה הרגיש

kendog keds

New member
פתחתי את הבמה המרכזית,

קצת לפי 13:00, והתכוונתי שכולם פה מגיבים על ההופעה שלי ב"פספסתי". אני מקווה שזה הצטלם טוב כמו שזה הרגיש

למעלה