אורבן-04,05,07

Poetic Death

New member
אחלה הופעה אחי. באמת.

עלה והצלח

Self Made

New member
דיברתי איתך שמה

מאכזב אבל שעם דברים כאלה אתה מופיע ועם "ימים יפים" או איך שלא קוראים לשיר עם בייבי ג'י אתה לא

hcsneB

New member
שנים יפות

"פעם לגיבורי ילדות לא קראו בריטני"

היה טוב. לא כמו הקודם, אבל טוב!

העניינים שם נפתחו אצלי עם תקלוט שורף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! של יסאייה, כל שניה שם הייתה תענוג! מי שפספס את קנדוג בהתחלה, פספס את אחת ההופעות הכי מלאות תשוקה ולהט ever seen. פשוט נמסנו שם ונהנינו מכל מילה וכל פאנץ' שהעיף אותנו לקיבינימיני... אין ספק שהבחור היה במיטבו. חבל שלא היה לי איך לצלם בוידאו, אבל תמונות יגיעו בהמשך. וכן קדמי, רואים גם בתמונות כמה טוב היה ;) כבר אמרתי לך, השנים עושות עמך חסד בשני מובנים, קח לתשומת לבך ואל תתבאס מכל ה'פספסתי', לא אשמתך שעלית ראשון בזמן שאנשים עוד לא הגיעו או היו בשלבים של להחליט איפה הם מתמקמים. מי שהיה והקשיב - נהנה כמו שצריך, Trust me on this. רק מה, בסוף נעלמת כשחיפשתי אחריך עם המסטיקים. מעפן! 51 הרימו את כל מי שנכח באיזור הבמה המרכזית ותגובות הקהל היו... איך נגיד... מחרישות אזניים, לטובה. הופעה מצויינת שצולמה גם כן, רק שהתמונות יגיעו בדילאיי, לצערי. כפרה עליכם יקרים לי :) מחכה להופעה הקרובה בע"ג'. אמסטף היו מעולים וחיכיתי לביצוע של "סיפור" (שיצא לי לראות בלייב לראשונה) בכליון עיניים, רק שאגב עיניים, לצערי ממה שראיתי - היחידות שהתלהבו מההופעה שלהם היו ילדה קטנה בסביבות גיל ה-15 ועבדתכם הנאמנה. אנשים לא ממש נתנו צ'אנס, לא הכי טרחו להקשיב... באמת חבל. פלד ואורטגה, גבירותיי ורבותיי, הוכיחו בפעם המיליון שיש בארץ 2 בחורים שלא רואין בעין ועושים משהו שבכיף יכול לגרום לך לשבץ חיובי שכזה. אני חושבת שאליאור, אלמוג ואני עמדנו למות שם. כתר לראשם במידי! בצפר היו מ-ל-כ-י-ם, ההופעה שלהם הייתה ההופעה שזכתה לקהל הכי חם, זורם ואוהב מכל שאר ההופעות באורבן השנה. וכמו ששמע'ון הזכיר לפניי - המתופף שלהם בא בטוב כשהעסיק אותנו בזמן שהחשמל נפל :) אם יש משהו שעיצבן אותי זה שאנשים הטעו אותנו על ימין ועל שמאל לגבי ההופעה של הפרברים, אז לצערי הרב מאוד לא תפסתי אותה... גם את ביט69 לא יצא לי לראות. בקטנה. בכל מקרה, אחלה וייבים שטו שם באויר, היו הופעות סבבה וחצי ויצא לי לראות ים אנשים טובים. (אני לא אחפור, אבל בחייאת... אדם: "איפה יפתי?!?!?!", "me youth BENADAAAM!!!", "שתזכי למציצות ומעשים מגונים"
) מצטערת בפני אלו שיצא לי לראות 5 דק' או פחות... שבוע טוב.

Da Judge

New member
את היחידה שצוחקת מהשטויות שלי את יודעת?../images/Emo13.gif

TakTik

New member
../images/Emo45.gif

אבל אתה היחיד שצוחק מהברייקדאנס שלי, אז נסלח לך

Da Judge

New member
לא מסכים איתך.

כל מי שראה את הברייקדאנס שלך צוחק ממנו.

kombinaizer

New member
../images/Emo207.gif 51%

עדכנו עוד הופעה שלהם, 28.5 יום הסטודנט בחולון וגם שינו תסמל.

kombinaizer

New member
לא פעם ראשונה שאני שומע את זה

לא רק מוואלה, למען האמת כנראה סתם יצא

Strike-A

New member
אכן, שיננו קצת את הלוגו של 51%

יותר מידי אנשים אמרו שזה מזכיר להם את צלב הקרס של גרמניה הנאצית. כמובן שאין צורך להסביר שזו ממש לא הייתה הכוונה. ולומר את האמת, אנחנו באופן אישי עדיין לא רואים את הדמיון. אבל בשביל לא לפגוע באנשים אחרים, החלטנו לשנות את הסמל במעט.

sgold666

New member
היה כיף

א.ש משוגע, ההופעה שלו ושל איזי הייתה אחלה, אהבתי מאוד תשיר "אני קשוח", כי הוא הזכיר לי מישהו מהשכבה שלי... שאלתי את איזי אח"כ בקשר אליו אם יהיה איפשהו להשיג אותו ולא הבנתי לגמרי. להופעה של 51 הגעתי רק לקראת הסוף לצערי ועיין היה כיף לראות אותם ולקחת דיסק :) הדג נחש בהופעה מעולה שהרימה את הקהל. עידו, אתה סתם מתמרמר.

למעלה