אורבן-04,05,07

ohhh s

New member
אורבן-04,05,07

תתנו דעה מה אתם חושבים על ההופעות שראיתם באורבן.. קנדוג,איזי,51 אחוז,פלד ואורטגה,הדג נחש.......
 

esvee

New member
הממ

51% הרדימו אותי (סורי) איזי וקנדוג לא ראיתי פלד ואורטגה נתנו בראש - באמת שאהבתי הפעם בית ספר נתנו ממש, ממש בראש, כל הכבוד למתופף שהחזיק את הקהל בזמן ההפסקת חשמל. נהניתי לאללה.
 

Funky Giraffe

New member
וואלק

קנדוג - פספסתי איזי - הגעתי בשיר האחרון. עושה רושם שהיה טוב. 51% - מצויינים הפרברים רפיוג'יז - חיות במה קיובן בי - נהנתי כמעט מכל רגע פלד ואורטגה - לא הייתי הדג נחש - הופעת להיטים זה לא מדד. בגדול חוץ מלא פראיירים וקוסאמאמק זה היה די מסריח, הלכתי באמצע. שלא נדע עוד הופעות כאלה. לעומת זאת החיבור שלהם אתמול עם פורטיס היה בן זונה, הם שרו משהו כמו 5 שירים ביחד וזה היה אדיר. אורי שוחט עשה עבודה מצויינת בברייקדאנס, המון כבוד. חוץ מזה היה דוחק אימתני, לא יכלתי לנשום מרוב חום וצפיפות. פשוט זוועה. גם אם היו סוגרים 16 רחובות בגודל של דיזינגוף היה צפוף ומסריח ודחוק כמו שהיה היום. היתרון בזה היה שראיתי חברים מיציעים, מהבית ספר ומהכתה בפרט (יש אצלנו בכתה ילדה שאבא שלה מנכ"ל שיווק של מוטורולה, אז זה מסביר המון), מפורומים, מהג'י, מהכתה ופשוט מכל חור. נ.ב. בפעם הבאה שאני רואה את ביט69 על במה אני מקבל שבץ.
 
ראיתי רק את 51%

לא לקחתי דיסק, כי אני רוצה לבוא להופעה
היו פשוט מעולים. לדעתי גם הזיזו את הקהל לא רע. קצת ביאס שהשיר הכי טוב באלבום ("השיר ההוא עם הפסנתר") לא התנגן.. מישהו יודע איך קוראים לשיר מהאלבום החדש של צ'ה שהם ביצעו ?
 

CG ערפדי

New member
../images/Emo178.gif מחלותתתת

צריך לעשות כאלו אירועים פתוחים באמפי בראשון
 

ohhh s

New member
פלד ואורטגה

איזי היה תותח השיר האחרון במיוחד היה ממש ממש טוב באמת , אורטגה ופלד באמת קשה לקלוט את הרמה הם משהו שלא היה המון זמן באמת תותחים שזה לא יאמן , 51% גם אותי הרדימו משהו, קנדוג היה נחמד מלא כריזמה מגניב כזה ...,
 

L O L As Thing

New member
היה צפוף כמו כל שנה..אבל כיף.

51 אחוז היו מצויינים. נהנתי להיות גרופית,כולל סטיקרים תמונות והכל. פלד ואורטגה שרפו.אני זוכרת לטובה נראה לי בשיר האחרון פלואו מטורף של אורטגה..לאדעת,נהנתי,מצפה לשמוע מהם יותר. פרברים היו אנרגטים והיו סבבה לגמרי.נהנתי לצפות בהם יחד עם בירה בצד
את קנדוג איזי והדג נחש פיספסתי..חוצמזה,ראיתי את מרצי וחסיד וזה הספיק לי
 

Self Made

New member
פספסתי הכל חוץ מהדגים

יותר התעסקתי בחיפוש ויינילים טובים=]
 

Self Made

New member
פירוט בהודעה

סטיווי וונדר - חם יותר מיולי top groups of pop music - santana alberto cortez - poemas y canciones קניתי ב"חור בשחור"
 

Self Made

New member
אחושרמוטה

מוכר גבר,מלא תקליטים בזול שאין שריטה החיסרון היחיד שמה זה שכשהלכתי לשמה לא היה שום דבר של הנדריקס=[ אבל מה מצאתי דברים נדירים
 

dweck2k

New member
כי ההנדריקס אצלי בבית ../images/Emo8.gif

קניתי אותו לפני חצי שנה-שנה
 

volatile

New member
וכמובן הסיבה האמיתית

שאין זה שאם יש זה נחטף ובטח אין הרבה כאלה. למה להיפרד מאלבומים כאלה?
 
למעלה