אוקסנה

ד ו ל ה

New member
אוקסנה

אוקסנה אוהבת אותם מבוגרים, קרחים, עם בטן גדולה וחוש הומור, ככה היא אומרת. ידיה לא נחות לרגע בזמן השיחה. היא עובדת קשה, 10-12 שעות ביום, כל יום, אבל אחר כך היא נוסעת אליו, לחבר שלה ומתפנקת. הוא יודע לפנק, ככה היא אומרת. הוא מבוגר ממנה ב-25 שנה, יש לו וילה מדהימה עם בריכה ולא מזמן הוא הזמין אותה לנופש בקרואטיה. כשסיגל מנסה לעניין אותה בבחור נחמד בן גילה, השאלה הראשונה שנשאלת היא "במה הוא עובד?" וכשמתגלה כי המיועד הוא נהג אוטובוס נחמד שנראה טוב נוחרת אוקסנה בבוז - הרי אמרתי לך כבר, אני אוהבת אותם מבוגרים קרחים עם בטן גדולה וחוש הומור. כן אבל מה עם אהבה אוקסנה? מקשה סיגל אהבה? פוערת אוקסנה זוג עיניים מאופרות למשעי אבל אני מאוהבת, מה, זה לא ברור? ואני מקשיבה מהצד, בעוד ידיה מטפלות בי מחייכת לעצמי ותוהה ביני לביני, האם אהבתה שונה מאהבתי? או כמו ששרה ריקי גל מה זאת אהבה...? דולה

ד ו ל ה

New member
תוהה, תוהה,

אנחנו מתאהבים במישהו שמספק לנו איזשהו צורך, אצלי זה צורך רגשי אצלה צורך חומרי האם יש באמת הבדל מהותי בין השניים??

מיKה

New member
בדיוק

כמו שיש הבדל בין שני אנשים. האחת היא אוקסנה ואילו השניה היא דולה. בוודאי שיש הבדל בין השניים. ואולי רק ככה אוקסנה מבינה ויודעת, וזאת לקבל את הריגשי דרך החומרי. ואולי זה מה שלמדה? ואולי היא לא ממש אוהבת את עצמה? (מה שיהיה הניחוש שלי במקרה הזה)...כל כך הרבה אולי בתוך נפש של אדם. לא ממש מאמינה לאוקסנה.

מיKה

New member
ויודעת גם

ששאלת על מה זאת אהבה... ועל זה סומכת שמישהו אחר כבר בטח יענה לך. כי בשבת ילדים אני בחופש מהשאלות האלו

ד ו ל ה

New member
צודקת ../images/Emo25.gif

גם אני צריכה קצת חופש מהשאלות המתישות האלה וצריכה גם להחליף את זיוני השכל בדבר האמיתי...
האמת שלא באמת שאלתי, חושבת שיודעת מה זאת אהבה
, גם אם לא ממש יודעת להסביר אותה סתם תהיתי לי על אהבה שתלויה בדבר... דולה (בחופש גדול, תרתי משמע)

י עלה

New member
אהבה שלה

היא לא אהבה שלך ,שלו,ושל אחרת.אם מדובר בצרכים<ולא בצרכים שאנחנו מוציאים מגופינו> צריך להעמיד את הסקאלה ממול ולראות,מה הם באמת הצרכים שכל אחד מבקש שהאחר ימלא עבורו אם מבקש שימלא בכלל. לעולם לא תוכלי לדעת מה מניע את אוקסנה והיא לא תדע מה מניע אותך. כל אחד ואהבה שלו,בשביל זה צריך שניים שמסכימים.

א ש לי

New member
יש אהבה אחת אותה אני מכירה../images/Emo23.gif

אהבה ללא תנאי ובשביל אהבה כזו אגור באוהל ואוכל לחם וזיתים
אהבה לא זקוקה לצרכים. אנשים מרפאים אחד את השנייה שפתיים על שפתיים,יד על יד לב אל לב.

אהבתי

את 2 השורות האחרונות
(יאא איזה שיר יפה אני שומעת עכשיו ברוח האהבה "בואי בואי יפתי והשאירי לי אהבתי בואי שובי אל חיקי אל תגידי ששכחת רק אל תגידי שעברת........" שגיב כהן

ערסlight

New member
לא הבנתי

אם היא אומרת שהיא מאוהבת מאיפה היוהרה שלך לחשוד בה?

ד ו ל ה

New member
צודק ../images/Emo4.gif

לא חושדת בה רק הנחתי שאהבתה תלויה בדבר (מתוך דברים שאמרה) וכשאני קוראת שוב את מה שכתבתי, אכן יש בהנחה הזו יוהרה ואפילו התנשאות דולה (מסתכלת במראה לרגע)

מיKה

New member
לא יוהרה ולא התנשאות

"במה הוא עובד?" היתה השאלה הראשונה ששאלה אותה הגב'. מה שמהצד ישר גורם לי להניח ואפילו לחשוד, שאהבתה אכן תלויה בבריכה מרצדס או פנטהאוס ... ולא שחושבת שיש בכך רע או טוב. רק שאם באהבה עסקינן, לי (ובטח לעוד כמה אחרים) חולפים בראש דברים אחרים לגמרי. אז נראה שדולה צריכה להביט שוב במראה ולהרגיש בסדר גמור עם עצמה.

G a v ® i e L

New member
אל תחמירי עם עצמך כל כך,

ההשוואה שלך בין צרכים נפשיים לחומריים לגיטימית, האם מה שמעורר אצלכם את האהבה שונה מהותית ?!, לדעתי, אהבה נמדדת באצילות, בחברות, האם את חושבת שהשמן העשיר היה תורם לאוקסנה כליה, אם חס ושלום תזדקק ? או שהיה מחפש לו פרטנרית אחרת לפנק ? גבריאל, שתוהה איפה אפשר להשיג נענע טריה בשבת בבוקר.

ד ו ל ה

New member
כליה לא בטוחה שהייתי תורמת

אבל נענע בכיף, יש אצלי בשפע בחצר (למרות שעכשיו כבר שבת בערב...) דולה (מכינה למונענע קרה)

אבל

זו שאלה כזו סטנדרטית.... ישר מעניין " מה הוא עושה ".. אני מאמין שכל אחד אוהב בצורה שלו, העדפות שלו... אבל אם זה בצע כסף- אז אין פה אהבה נטו, יש פה אהבת ממון
חיים טובים אבל מה עם הסקס? אתם חושבים שהיא בוגדת בו? אני חוושב שכן.

למעלה