אוקסנה

א ש לי

New member
לא אגיד שאני מאמינה שהיא בוגדת

היות ואולי הכסף בהחלט ממלא אותה או אחרת שאחרי הממון כמובן שזה לטווח קצרצ'יק כי הלב לא אוהב להיות בודד. אולי הלב בכל זאת התעניין במה הוא עושה אולי עשיר צעיר ויביא איתו אהבה:)

א ש לי

New member
אני איתך בדעתך...../images/Emo163.gifוווו../images/Emo45.gif

יש לי שתי חברות כאלה... כל כך מוזר לי לא מצליחה להבין!!! זה לבגוד בעצמך.

היא לא , דולה

האהבה שלה לא שונה משלך בכלל. מה זאת אהבה? כשאת מכירה מישהו- ומתחילה לשוחח איתו, ולומדת עליו ועל תפישת העולם שלו, ועל הדרך שהוא מתקרב אל החלומות שלו, והדרך שהוא אוהב לבלות את הזמן שלו - את מתאהבת או לא. וככה היא- היא שואלת - מה הוא עושה- וככה לומדת על האופן שבו הוא מבלה את ימיו, על האפשרויות שלו לבלות את זמנו החופשי, וככה. רק שיטת סינון אחרת. יכולה לאמר לך שהמשקל שאני נותנת לסוג מוזיקה אהובה, גדול משל רוב האנשים. פעם היתה לי שיחה עם אחד, לגבי שאלות סינון- מין ספורט כזה של כאלה שמחפשים הרבה זמן את האהבה- עלו כמה רעיונות מוזרים לחלוטין. יכלו להכיל שרשור שלם.

א ש לי

New member
כשאיש או אישה מתאהבים...../images/Emo23.gif

גם היא או הוא אחרים...אנחנו עושים הנחות לכל שאהבנו לפני השאלה מה הוא עושה שיטחית ביותר, ולא נשאלת כשאת מאוהבת כבר לא כל אחד הצליח לגעת בחלומו, ולא תמיד אנשים בעלי יכולות יכלו ללמוד מפעת מצב כלכלי, ולהוכיח לעולם את מי שהם ע"י קבלת התעודה. גם אני שאלתי המון שאלות...הומור מוסיקה ועוד דברים שיכולתי להתחבר אליהם. ברגע שהתאהבתי, לא היה להם מקום! לכן האהבה שלה שונה משלי.

את מתאהבת ללא שיחה?

ואגב, יכול להיות שיש פה בלבול בין אהבה , לזיהוי אפשרות לקשר. אולי, אולי אוקסנה היתה פעם מאוהבת באומן דלפון וראתה שאהבה לבד זה לא מספיק? אולי היא אוהבת לטוב לחול , אבל לא אוהבת לשלם את הכרטיס לשנים?

א ש לי

New member
ראיתי אותו בעין הלב.

כשהוא דיבר איתי, בקול רך נעים לאט ובנחת, דיבר היגיון לראשי ונגעו בי ריגשית מילותיו, הסכמתי לפגוש אותו שיחות של שעות, ולא היה לי מושג מה הוא עושה, זה פשוט לא עיניין אהבתי כבר בטלפון את האדם שבו,מבט אחד בו וידעתי כי זו "אהבה", שכמובן התחזקה לה במשך הזמן. ממתי אהבה לבד לא מספיקה? "לאהבה יש כוחות להשיט ספינה בים" אין דבר חזק מרגשות של אהבה שממלאות בך כל פינה.

הסוכן64

New member
מה הסיפור עם קרואטיה ? יחסית ל...

מקומות אחרים באירופה נחשב למקום זול,תלוי בדיל !ויש לא מעט נשים שהבן זוג הפתיע אותן בנסיעה לחו"ל...

א ש לי

New member
יש לא מעט גברים...

שמנסים להרשים נשים עם טיולים שכאלה אותם אני תמיד דחיתי. האושר נמצא בתוכך כשאתה מאוהב אין צורך לנסוע רחוק ולהוציא כסף כשמדובר באושר ריגעי.

הסוכן64

New member
אכן יש גברים שמנסים להרשים כי הם

חייבים לכבוש את היעד בכל מחיר...ועדיין לא למדו וכנראה גם לא ילמדו שצריך להיות האתה הטיבעי שלך !!! בינתיים הנשים נהנות

../images/Emo45.gif

מסכים איתך, דרדרונת. כולה שאלה פשוטה מה הוא עושה, וכבר כולן יודעות בודאות שהאישה חומרנית, שהיא רוצה רק את הכסף של האיש, ולעומתן האהבה שלהן היא נפלאה, לא חומרית כלל, וחבל שיש נשים כאלה. בית דין לשיפוט מהיר וצדקני. ואני, ששואל על כל בחורה שמנסים להכיר לי מה היא עושה כדי לקבל קצת רושם על עולמה ועל מה שמעניין אותה לעסוק בו, כנראה רוצה לדעת כבר בשאלה הראשונה אם יש מצב שאוכל לחיות על חשבונה, פרזיט שכמוני, שכן על אהבה רגשית יותר כמובן הס מלדבר. פשוט מחפש לי מישהי שתפרנס אותי, ולכן חשוב לי מאוד מה היא עושה, כדי לדעת אם יהיה שם מספיק לשנינו.

36alma

New member
יפה לה....היא סגורה על עצמה. יודעת

מה היא רוצה...ונהנית מזה...

הסוכן64

New member
היא נהנית מארנקו...והוא מגופה...זה

בסדר ,קשר אינטרסנטי עד לבא בתור...

כאילו

כאילו.. חד משמעי? פשוט כך, אדוני השופט? יודע הכל, חד משמעי? הוא רוצה את הגוף, היא את הארנק. טלנובלה לעניים. וואלה, מעדיף אותך כמו שהיית קודם עם השטות של האופניים והמשכורת. אז לפחות התמקדת במה שאתה יודע.

א ש לי

New member
לו הייתה סגורה, לא הייתה מתעניינת

בעיסוקו של אחר. יש נשים שסגורות באמת ויודעות מהן רוצות זה גם מצב זמני, הרי זה רייקני לחלוטין אבל מה שנכון לה לא בהכרח חייב להיות נכון לי. ומה שנכון לה להיום, לא בהכרח יהיה נכון לעוד שנה כשתבשיל:)

יש כאלו נשים

ובטח שחשוב להם במה הוא עוסק, כי אם יופיע להם בעל מקצוע "רגיל" אז מבחינתן, זה לא נחשב, כי המקצוע שלו (היוקרה) והשכר שמתלווה אליו (רמת חיים) זה מה שממלא אצלן את הלב, וכאלו נשים לא מאושרות, לא באמת מחפשות אהבה, אלא מחפשות נוחות, ובטוחה שאם יקרה חס וחלילה משהו לאותו מליונר, היא כבר לא תספור אותו, כי אולי גם לא יהיה מה לקחת, וכראיה למרות שהיא כבר עם מישהו, היא מתעניינת ודולה פרטים על הבחור שחברתה מציעה לה. היא מן סחורה שעוברת מיד ליד. לי זה מרגיש מגעיל בנשים כאלו. זה מזכיר לי מערכון ישן של רבקה מיכאלי ויוסי בנאי,שהוא קצין (במשטרה) והיא "אשת הקצין"

למעלה