אריה..רר(שאגה. לא ר' מתגלגלת)
ר רַן ִלא יוגב New member 30/12/03 #26 נו..../images/Emo4.gif אני לא צוחק עלייך אני צוחק איתך ובסך הכל עשיתי ררר(שאגה) לא יותר מזה
א אני אוהבת את העולם New member 30/12/03 #27 כן כן... ראיתי שאתה כתבת שאתה צוחק עדיין מהילדה ששאלה על המזל.ואני יודעת שהתכוונת אליי...
ר רַן ִלא יוגב New member 30/12/03 #28 יודעת מה? תהיי באלנבי 99 בתל אביב מחר בשעה 16:00 אני אתן לך נשיקה יעזור?
א אני אוהבת את העולם New member 30/12/03 #29 חחח..../images/Emo39.gif אתה מנסה להתחמק...ולא.אני לא אהיה מחר שם...חחחח...אני גרה רחוק משם.. יש דבר אחד פשוט שאתה יכול לעשות וזה:לבקש סליחה,זוהי מילה אחת.
חחח..../images/Emo39.gif אתה מנסה להתחמק...ולא.אני לא אהיה מחר שם...חחחח...אני גרה רחוק משם.. יש דבר אחד פשוט שאתה יכול לעשות וזה:לבקש סליחה,זוהי מילה אחת.
ר רַן ִלא יוגב New member 30/12/03 #32 לא צחקתי עלייך צחקתי איתך מקסימום צחקתי ממך ודי כבר! עזבי אותי אני לא בנאדם(כל כך) רע!
מ מתחת לגשר New member 30/12/03 #18 רן... הבנתי את משמעות הח'תים, אבל תודה על ההסבר... אני מתחת לגשר כי חיפשתי ניק מיוחד. חבר שלי שאל: מה השיר שאת הכי אוהבת, אז עניתי : under the bridge, אז תירגמנו לעברית, ומה שיצא זה "מתחת לגשר". זה הכל...
רן... הבנתי את משמעות הח'תים, אבל תודה על ההסבר... אני מתחת לגשר כי חיפשתי ניק מיוחד. חבר שלי שאל: מה השיר שאת הכי אוהבת, אז עניתי : under the bridge, אז תירגמנו לעברית, ומה שיצא זה "מתחת לגשר". זה הכל...
ר רַן ִלא יוגב New member 30/12/03 #19 אה..חבר שלך זה גדי? הוא המזל שלך? חחח סתם אני צוחק אני עדיין צוחק מזאתי עם המאזניים.. למה מאזניים?