אוקי

אוקי

אני ממש חייב ברגע זה שמישהו יגיד לי שהחיים שלו בי"ב הרבה יותר קשים מהחיים שלי!! ככה: יש לי ספר שלם לקרוא עד יום ד בו יש מבחן בקיעות, אני צריך להתכונן למחר מבחן במתמ', אני צריך להתכונן לבגרות במוסיקה הכי קשה בחיים, להכין עבודה בתרגום, להתכונן למבחן בהסטוריה ביום שישי... ועוד כל מה שקורה מסביב: הדרכה בתנועה, שיערוי פסתנר, שיעורי קלרינט, בריכה!!! תודה

חחחח... שנעשה תחרות?

הלוואי והיה לי זמן לקרוא ספרים! יש לי ליום רביעי לעשות תוכנית באורך של שעתיים ולהשיג 3 מרואיינים! וגם ללמוד למבחן ענקי בתנ"ך שביום רביעי. חיבור בהבעה למחר, וש.ב. ענקיים באזרחות ליום שלישי להכין הרצאה בתקשורת ליום חמישי. וביום שישי במקום יום חופשי יש יום מרוכז באזרחות... בין לבין שיעורי נהיגה.. ושיעורים פרטיים שאני עושה לילד ארגנטינאי קטן (בעיברית) והסלבסטרררר בעעע... אוףףף מרגיש יותר טוב?

Ed Hunter

New member
אחי...

אתה הבאת את זה על העצמך, אז אני לא רואה סיבה לבכות...

אני מסכימה עם אדי...

קשה לי להאמין שאת הספר נתנו לך לסיים לקרוא תוך כמה ימים, ולגבי המבחנים - אם היית כל כך בלחץ אז היית יכול להתחיל ללמוד בחופש. ולכולנו יש חיים קשים בתור שמיניסטים. מה שכן - תחרויות למי יותר קשה זה בדרך כלל לא מעודד...

cory183

New member
אדי....

שנזכיר לך כמה אתה התלוננת על הבי"ס לא מכבר?? אז כמו שאבא שלי אומר- אם אין לך משהו נחמד להגיד אל תגיד כלום... אני בטוחה שהוא לא בא לכאן כדי לשמוע את זה.. אלא לקבל תמיכה.....

Ed Hunter

New member
וואלה?

לא זכור לי שהתלוננתי על הביה"ס שלי חוץ מאולי פה ושם "ביה"ס מ*דין" או משהו כזה... ופה אם לא שמת לב מדובר לא רק על הביה"ס... אז כמו שאבא שלך אומר:"אם אין לך משהו נחמד להגיד אל תגידי כלום..."

cory183

New member
שמע אני לא הולכת להעלות את זה פה

עכשיו אבל התלוננת ה-ר-ב-ה על בי"ס.....

Ez sLeeP

New member
גם אבא שלך אומר את זה?

אמא שלי אומרת את זה. וסבא מצד אבא. ומסתבר שכל בנאדם בעולם, עם נטייה פולנית קלה, ודחף עז לחנך תוך שטיפת מוח במשפטים מוסריים שגורמים לך לפקפק בעצמך, משתמש במשפט הזה.
חפיף. תתלוננו על ביצפר. ברור שנדחה את המטלות ליום האחרון, הרי אנחנו שמיניסטים. לי לדוגמא, יש להספיק את כל החומר בספרות מחר, למתכונת שתהיה ביום שלישי. איזה כיף, לא?
(אבל מה אכפת לי? הצטלמתי עם עברי לידר. שוב.) ואם כבר אתם מגיבים בחומרה על דבריו של האיש החביב שקפץ לבקר (או בעצם ותיק, ואני סתם לא רואה מיהו כותב ההודעה, כי אני בכלל מגיב להודעה של קורי..), אז תקנו את העוול הלשוני שנעשה כאן. עד כמה שבחני בקיאות עלולים לבקע אותנו מבפנים, הם עדיין בחני בקיאות.
נדבו'ש.

cory183

New member
חחח me love u! נדבוש

איי הדמיון! ברור שגם אני דוחה כל דבר לדקה האחרונה (אם עושה אותו בכלל) חח דוגרי- יב.. אני ממש לא בראש של הלימודים....

אמממ...

אני מכירה מישהו לא פולני שאמר את המשפט הזה! יודעים מי? טמפר! הארנב, חברו של במבי! אמא שלו כל הזמן הכריחה אותו להגיד את המשפט הזה... כניראה שהיא הייתה ארנבית פולניה

חחחחחחח

זה מצחיק(אם לא הבנת מהח'תים..כי צחקתי) ולמה את מתחת לגשר? מה איבדת שם?(דיד שואלת)

היי

היי...חחחחח.אני לא בדיוק שמיניסטית אבל אני שביעיסטית..חחח.. מה התאריך לישה שלך?כי אני גם נולדתי במזל מאזניים...

painapple

New member
את פשוט משעשעת. ואת כמו בשיר ההוא..

"קוראים לי איציק, אני חושב שהעולם יפה".

למעלה