אוקי

narretrulz

New member
אוקי

שני דברים, דבר ראשון רציתי להפוך את השרשור שלמטה (עם התמונות של פרנקי) לשרשור רוכבי קפיצות מפורסמים. כולם מוזמנים לשים תמונות של רוכבים מפורסמים ולהגיד למה הם אוהבים אותם... דבר שני, זהו זה רשמי קטמן שלי. אוקי אז אני מתחיל בעוד קצת תמונות של פרנקי סלוטק:

narretrulz

New member
פטר ווילד

האמת שהוא לא יותר מידי מפורסם ואני לא יותר מידי אוהב את הרכיבה שלו, אבל התמונה הזאת פשוט יפה לדעתי.

Sweet SuGaR

New member
רודריגו פסואה

כי אני מתה על איך שהוא רוכב ואני מתה על הסוס שלו ועל החיבור שלו איתו וזהו רודריגו ובלובלט
יאו!! ותלכו לדה לה גווארדההההההה שווה כל שקל! כל אגורה!!! ענק
עכשיו חזרתי מזה

S H I L G I

New member
רציתי נורא ללכת לזה אבל..

זה עולה 250 שקל כל כרטיס ואין לי יכולת לממן כזה דבר

S H I L G I

New member
למען האמת....../images/Emo4.gif

אני בקושי מכירה רוכבים מפורסמים אני רק מכירה וכב קפיצות אחד שברח לי השם שלו ושני רוכבי דרסאג'..בלעכס

charliebr

New member
נלסון פסואה

אלוף עולם 10 שנים ברציפות הבן שלו רודריגו פסואה גם אלוף עולם מספיק פעמים....

charliebr

New member
שם מלא:

גנדיני בולבלט דו רואט משו כזה gandini baluebet du rouet רוצים גם את השמות של הסוסים?

S H I L G I

New member
אני כבר מזמן הייתי על האדמה...../images/Emo4.gif

כמו שאמרתי, חוסר שיווי משקל מלידה *לא לחשוב ככה!! דניאלה לא מרשה!!אחח
*

חחחח זה בדיוק מה שאמרתי

שראיתי תתמונה ושהוא קופץ בלי ארכובה!! זה 1.60 אם לא יותר ולקפוץ את זה בלי ארכובה צריכים בשביל זה סופר שיווי משקל!!! לי קרה שבאתי לליין של 3 מכשול אז אחרי המכשול הראשון איבדתי ארכובה אחת והמכשול הראשון היה נמוך ואז היה מכשול של מטר ועברתי ואז היה לי צעד קאנטר ואוקסר של 1.20-1.30 ואחרי האוקסר איבדתי את 2 הארכובות! חחחחח וידעתי שאני אפול לקח לי זמן כי התנדנדתי מצד לצד אבל בסוף נפלתי
אבל שיווי משקל כזה מקבלים אחרי המווווון שנים של רכיבה ואימונים!

narretrulz

New member
טחחחחחחח

באודים היה לי את הג'אמפ אוף הראשון שלי ב105, ואיבדתי ארכובה באמצע וחצי ג'מפ אוף הייתי בלי ארכובות ודווקא היה לי זמן טוב אבל בגלל שלא ישבתי טוב נרט הפילה...

למעלה