אוקי

אוקי

קרה לי עכשיו משהו מאד מבלבל. משמח, בדרכו, אבל מבלבל. אני צריכה חיבוק...
אוף.

touti

New member
איזה כייף שרשור של חיבוקיאדה../images/Emo24.gif

הגרוש התקשר?

../images/Emo13.gif

אתם חביבים... לא, זה לא זה (הגרוש מתקשר לפעמים בשביל סתם דברים טכניים). אז ככה: לפני בערך חמש שנים (קצת פחות) נפרדתי מהחבר שלי. אם אני זוכרת נכון זה היה בין היתר כי הוא הסביר לי שהוא לא יכול להתחתן איתי. אז עוד לא הכרתי את מדיניות ה"אי אפשר" שלו לעומק. כמו היום, סברתי שאם אוהבים מישהו מתאמצים כדי להיות איתו. באותו זמן פגשתי, אני אפילו לא זוכרת באיזו סיטואציה, בחור אחד. גילינו שיש לנו מכרים משותפים והוא ביקש דרכם להמשיך את הקשר, אלא שאז מי שלימים יהיה הגרוש שלי החליט לחזור לחיי ובחרתי בו מיד. ואז התארשנו, ואז התחתנו. מסתבר שאותו בחור זכר אותי והתעניין כל הזמן אצל המכרים המשותפים (שהם, אגב, גם קרובי משפחה משותפים. מה שאומר שיש סיכוי שהוא ראה אותנו באירועים...). וברגע שהוא שמע שהתגרשתי הוא התחיל לנג'ז להם לשאול אותי מתי אני מתחילה לצאת. הם חיכו (בהוראת אמא שלי...) חודש כדי שאתאפס, והיום התקשרו לספר. הבחור, הם אומרים, משוכנע שההמתנה שלו הגיעה לסיומה. למען האמת, אני זוכרת ממנו מעט מאד, ולא זוכרת שהתלהבתי ממנו. אבל מי יודע מה היה קורה אם הייתי בוחרת הפוך? והנה, כמעט חמש שנים אחרי, אלוהים החזיר אותי לאותה הצומת. אותו אחד אומר שהוא לא יכול להיות איתי, ואותו אחד אחר רוצה ומוכן להתאמץ. עכשיו אני באמת ברגרסיה...
ובעיקר, כל השנים האלה, כל כך הרבה לילות הייתי בוכה, ולבעלי היה קשה אפילו להשתתף בצערי. ומסתבר שכל הזמן היה שם מישהו שחשב עלי ורצה אותי. זה קצת צובט לי את הלב.

touti

New member
איזה מזל יש לך, ממש אוהבים אותך בשמים

את יודעת לפעמים יש לאדם 2 זיווגים ונותנים לו להתחתן עם הזיווג הפחות מוצלח כדי שבפעם השניה יהיה לו פיצוי! נראה לי שזה מה שהולך לקרות לך חייכי לעולם כי העולם מחייך אלייך ואת אפילו לא רואה! מגניב:) ספרי איך הולך:)

אם יורשה לי

פעם שניה באותו יום... צריך להיזהר מהדחף שלנו לאמץ "הפי אנד" כמו שראינו בסרטים. זה שהסיפור "מתלבש" יפה לא אומר שזה הפתרון משמיים. באותה מידה יכול להיות שחזרת לאותה הצומת כדי שתוכלי שוב לבחור באותו אדם, והפעם תוכלו שניכם לעשות תיקון, לתקן את השגיאות ולהגיע לנישואים טובים? אני מציע שוב - פרה פרה. לדעתי יידעי את גרושך שיש בך הרהורי חזרה. אם הוא יגיד לך בפה מלא שהוא לא מעוניין לא תהיה לך שום צומת ושום התלבטות. תותי - הרי ידוע מהמקורות שזיווג ראשון הוא מן השמיים...וידו לנו מעצמנו כמה קשה ליצור זוגיות עם אחר אחרי שהיינו נשואים. מקווה שלא הרסתי את השמחה (אם את אכן שמחה), ומה שלא יהיה - בהצלחה.

touti

New member
אני מקווה שיש לנסיכה כבוד עצמי

שלא לפנות לגרושה ולהדחות. כי זה כשלעצמו יכול להפיל אותה לקרקע בנוק אאוט עם החלמה איטית אם בכלל... הם גרושים. הןא כהן. אין דרך חזרה גם אם יש הרהורי חרטה או חארטה. אם יש לו הרהורי חרטה , אדרבא שיפנה אליה הוא ויחפש היתר הלכתי לתסבוכת שנכנס אליה ביחד איתה. ואת מה שכתבתי לא בדיתי מליבי. אלא כך שמעתי מפי גדולים ממני. וכן, חושבת שאופטמיות היא הדלק לחיים טובים יותר. אולי כואב לגרוש שיש לה סיכוי להחלים מהר יותר ממה שהוא ציפה? ואולי החיים זימנו אותה לאותו צומת אחרי שחוותה מערכת כואבת כדי להצליח במערכת החדשה עם בחור מהעבר? נסיכה יקרה, אני אומרת שתזרמי! תני סיכוי למשהו שיכול לצמוח ויכול להעניק לך פרק חדש בחיים. עיזבי את העבר ואל תביטי אליו. תתמקדי בהווה והווה נראה מבטיח:) בהצלחה:)

פארדון1

New member
חבר'ה חבר'ה רגע רגע

א. אני מעז לציין בעדינות שעד שכמה שהספקתי להבין, לנסיכה, כראוי לנסיכה, יש די הרבה כבוד עצמי... אני מסכים שהיא לא צריכה לפנות אליו. אם הוא רוצה, הוא זה שצריך לפנות אליה ולחפש את ההיתר ההלכתי, ולו כמחווה של מאמץ שהיא כל כך מחפשת. ב. למה כואב לו או לא כואב לו שיש לה סיכוי להחלים מהר? הוא הרי לא כאן ולא יודע... תגובתו לסיפור לא ממש רלוונטית. אני נוטה להסכים עם אדון ינאם שלא כדאי לחפש יותר מדי משמעויות נסתרות. כן צומת, לא צומת - העיקר שתהיי מאושרת ושמחה. זה יכול להיות מבחינתי עם הגרוש שלך (בגרסתו המשודרגת כמובן), עם הבחור החדש-ישן או עם כל אחד אחר. אופטימיות? אני בעד.

להשומע! נראה לי שעדיין לא הפנמת...

שהגרוש של הנסיכה הוא כהן.לכן על החזרה לגרוש אין בכלל על מה לדבר.

למעלה