אוקי.......

LillipooT

New member
אוקי....... ../images/Emo60.gif

חשבתי רבות אם למחוק את השרשור על "השגת פרקים שלא שודרו עוד בארץ" והחלטתי למחוק..
אבללל.. רציתם את השמות המדוייקים של הפרקים, נכון? אז..: 601 - The Kids Are Alright 602 - The Song Remains the Same The Importance of Not Being Too Earnest - 603 Instant Karma - 604 Impostors - 605 Living Dead Girl - 606 פרק 606 ישודר שבוע הבא.

|תודהטנקיו טנקיו טנקיו טנקי טנקיו!

תודה! הייתי צריכה את זההה *שמישהו יביא לי כפה אני לא יצא מזה* טנקס לי! *חזרתי שמו לב שנעלמתי?*

natalyrst

New member
אנשים

אז יש לי משהו להגיד... אני חושבת שהייתי קצת יותר מידי קיצונית בנושא של חיות, פשוט זה נורא נורא חשוב לי... (ישנתי ונרגעתי) בכל אופן, רציתי להגיד לכם שיש לכם אחלה חברת פורום, שקוראים לה קרין, ואני מתה עליה ו דייזי מצטערת שכל הזמן הפניתי את ההודעות אלייך, פשוט התבלבלתי

../images/Emo15.gifשמישהו יירה בי ובנתלוש ...

ישששששששששששששששששששששששששששש ... היא חזרה ... לא לעשות לי שוב התקפת לב... : ) ... Love You ביי...

natalyrst

New member
שאלה

אנשים יש לכם אי סי קיו? או מסינגר? יש לי את האי סי קיו של טל ולי אבל מה עם דייזי וקרין?

נתלי יקירתי....../images/Emo105.gif

באפור הזה למעלה (איפה שה"סקר","צ´אט דוסון קריק " וכו) יש "לוחות" תלחצי על זה וכתוב שם את מספרי האיי סי קיו של חברי הפורום...טוב לא של כולם... אבל של כמה....אני באמת אשים אותי... :*)

../images/Emo15.gifאין לי איי סי קיו...../images/Emo98.gif

בשביל מסרים יש את המערכת של תפוז... ובקטע של " שמישהו יירה בי ובנתלוש... " זה בצורה מטאפוריסטית... תסתכלי בכרטיס האישי שלי... ביי...

למעלה