עוד כמה...
1 2 3 4 אוניה בלי ארובה 1 2 3 4 בלי ___ אין הנהגה ת בלי ____ אין הנהגה שואלים: היי שבט ____ השבט עונה: היי וואט שואלים: היי שבט לביא השבט עונה: היי וואט שואלים: r u ready? השבט עונה: for what? ביחד: to jigolo! my hands r up, my feets r low and that's the way i jigolo (פה משתגעים) jigolo, jigolo תנו לי ש' (ש') ותנו לי ו' (ו') ותנו לי ל' (ל') ותנו לי ט' (ט') ומה יצא? ש-ו-ל-ט שבט _____ שולט, ש-ו-ל-ט שבט ____ שולט. ותנו לי ש' (ש') ותנו לי ו' (ו') ותנו לי ל' (ל') ותנו לי ח' (ח') ותנו לי נון סופית (ן') ומה יצא? ש-ו-ל-ח-ן שולחן! אני מודה, לאלוהים, שהו שונא ת'שאר השבטים. אני לובש ____ ____ (הצבעים של השבט) ול____ (השם של השבט) אתן הכל. אחריך אני הולך, מוכן למות למענך, חושב עליך _____ (השם של השבט) שלי, ומי ושלא קופץ ___ (שם של שבט שמתחרז עם שלי) אנחנו הצופים של ___ (אם השם של השבט זה 2 מילים אז אומרים את השבט, אם לא השם של העיר), _____, _____. אנחנו הצופים של _____, ___ (החלק הראשון של השם של השבט/עיר) ____ (ההמשך). (כולם יושבים עם אצבע מורמת ומישהו אחד עומד) מי שעומד אומר: _____ אימפריה! (ואז כולם קמים וחוזרים אחריו ועושים עם האצבע וחוזרים לשבת), מי שעומד אומר: ____ ____ (הצבעים של השבט) בנשמה! (כולם קמים וחוזרים אחריו ועושים אם האצבע) וככה עושים עוד כמה משפטים, ואז עושים עם 2 הידיים, ומי שעומד אומר: _____ אימפריה! כולם וקמים ועונים, ואז שרים _____ עולה! (צריך תוף) *פם פם* ____ עולה! *פם פם* ____ עולה (ומפה מתחילה המנגינה של שבט צור [מי שמכיר]) עולה עולה עולה.... שבט ___ (מישהו שאתם שונאים) *פם פם*, ימות היום *פם פם*, (שוב המנגינה של שבט צור) ברוך הבא לגהנום! הכל פה טוב הכל פה יפה אז תשירו איתי ___ עולה (ועושים עם הידיים) עו-לה, עו-לה בואו נריע ל___ *פם פם, פם* בואו נריע ל____ *פם פם, פם* בואו נריע *פם* בואו נריע *פם* בואי נריע ל___ בואו נריע לי ___. בואו נריע ל___ *פם פם,פם* ____ , ____ הם אגדה.... ___ שולט בהנהגה... כולם יודעים כמו (פה מילה שאני לא מצליח להבין מה היא) הלב.... ש___, ___ עולה.... אווווווווו ____ עולה..... ____ עולה, ____עולה, ___עולה... ___ (השם של העיר) עיר בירה! ____ _____ (הצבעים של השבט) בלב, בנשמה. שבט ____ מעצמה *פם פם*, מעצמה *פם פם* מעצמה.... *פם פם פם פם* ל! *פם פם פם פם* ביא! *פם פם פם פם פם פם פם פם* לביא! *פם פם פם פם* שו! *פם פם פם פם* לט! *פם פם פם פם פם פם פם פם* שולט! *פם פם פם פם* לביא! *פם פם פם פם* שולט! *פם פם פם פם פם פם פם פם* לביא שולט!