אוקי.....זה הלך ככה

תות15

New member
אוקי.....זה הלך ככה

עושים רשימה ענקית ענקית של שירי מורל.......

סבגבג

New member
וואי מגניב

גלים גלים (גלים גלים) עולים עולים (עולים עולים) עושים סיבוב (עושים סיבוב) around the world (around the world) ורק אני (ורק אני) שוכב בחול (שוכב בחול) קורא בקול (קורא בקול) one, two, three go! go __ go __ go (יש לזה כמובן לחן אבל...)

kaka traka

New member
בשביל הילי.....

אל תקנאו בנו לא קל להיות מושלם. לא קל להיות מושלם כמונו _____!!!!!

תולי16

New member
ואאאווויי- יש מלא:

עמית- אתם הכי טובים בעולם, אז וואלה- נ-ד-ל-ק-ת-י-!
עידן- תצטרף: כוכבה- תביא לי ברד! כוכבה- סנביץ' מיד! כוכבה- תביא לי פחית! כוכבה- תוסיפי טרופית! כוכבה- תשימי חריף! כוכבה- בלי טונה עדיף! כוכבה- נגמר הפזמון! כוכבה- ניפגש במזנון!
עמית משתגע כך 30 שניות, כל 30 שנית עמית משתגע!!!
דבר! דבר! דבר אליי יפה!- אאווווו שבט עמית שולט!
סוסים דוהרים דוהרים דוהרים! סוסים דוהרים דוהרים דוהרים! סוסים דוהרים דוהרים דוהרים- שבט עמית!
ביצים וקינמון...
אחים, אחים, אחים!
ש-ו-ל-ט- שבט שוהם השולט! שבט שוהם השולט- ש-ו-ל-ט-!
אימאאאאאא: עמית קדימה! אבאאאא: עמית סבבה! דודדדד: תביא ת'ווג! סבתא: פיצפוצים פיצפוצים!
איי סד אה: בום בום בום שבט עמית הגיע- אאההוו!
1...2...3- עמית!
היי אתם! היי מה?! היי אתם! היי מה?! אתם מוכנים?! למה?! לריקוד הבטטה- בטטה בטטה בטטה!
מי מי מי מי מי- עמית! מה מה מה מה מה- מקום 1! וכל השאר- חווט טפו!
מרסי מרסי לקיליקולה...
שבע שלוש אחד! יש עודד מלא...אני צריך לחשוב! עידן ואלעד- תעזרו פה...

Croft

New member
עוד כמה...

1 2 3 4 אוניה בלי ארובה 1 2 3 4 בלי ___ אין הנהגה ת בלי ____ אין הנהגה שואלים: היי שבט ____ השבט עונה: היי וואט שואלים: היי שבט לביא השבט עונה: היי וואט שואלים: r u ready? השבט עונה: for what? ביחד: to jigolo! my hands r up, my feets r low and that's the way i jigolo (פה משתגעים) jigolo, jigolo תנו לי ש' (ש') ותנו לי ו' (ו') ותנו לי ל' (ל') ותנו לי ט' (ט') ומה יצא? ש-ו-ל-ט שבט _____ שולט, ש-ו-ל-ט שבט ____ שולט. ותנו לי ש' (ש') ותנו לי ו' (ו') ותנו לי ל' (ל') ותנו לי ח' (ח') ותנו לי נון סופית (ן') ומה יצא? ש-ו-ל-ח-ן שולחן! אני מודה, לאלוהים, שהו שונא ת'שאר השבטים. אני לובש ____ ____ (הצבעים של השבט) ול____ (השם של השבט) אתן הכל. אחריך אני הולך, מוכן למות למענך, חושב עליך _____ (השם של השבט) שלי, ומי ושלא קופץ ___ (שם של שבט שמתחרז עם שלי) אנחנו הצופים של ___ (אם השם של השבט זה 2 מילים אז אומרים את השבט, אם לא השם של העיר), _____, _____. אנחנו הצופים של _____, ___ (החלק הראשון של השם של השבט/עיר) ____ (ההמשך). (כולם יושבים עם אצבע מורמת ומישהו אחד עומד) מי שעומד אומר: _____ אימפריה! (ואז כולם קמים וחוזרים אחריו ועושים עם האצבע וחוזרים לשבת), מי שעומד אומר: ____ ____ (הצבעים של השבט) בנשמה! (כולם קמים וחוזרים אחריו ועושים אם האצבע) וככה עושים עוד כמה משפטים, ואז עושים עם 2 הידיים, ומי שעומד אומר: _____ אימפריה! כולם וקמים ועונים, ואז שרים _____ עולה! (צריך תוף) *פם פם* ____ עולה! *פם פם* ____ עולה (ומפה מתחילה המנגינה של שבט צור [מי שמכיר]) עולה עולה עולה.... שבט ___ (מישהו שאתם שונאים) *פם פם*, ימות היום *פם פם*, (שוב המנגינה של שבט צור) ברוך הבא לגהנום! הכל פה טוב הכל פה יפה אז תשירו איתי ___ עולה (ועושים עם הידיים) עו-לה, עו-לה בואו נריע ל___ *פם פם, פם* בואו נריע ל____ *פם פם, פם* בואו נריע *פם* בואו נריע *פם* בואי נריע ל___ בואו נריע לי ___. בואו נריע ל___ *פם פם,פם* ____ , ____ הם אגדה.... ___ שולט בהנהגה... כולם יודעים כמו (פה מילה שאני לא מצליח להבין מה היא) הלב.... ש___, ___ עולה.... אווווווווו ____ עולה..... ____ עולה, ____עולה, ___עולה... ___ (השם של העיר) עיר בירה! ____ _____ (הצבעים של השבט) בלב, בנשמה. שבט ____ מעצמה *פם פם*, מעצמה *פם פם* מעצמה.... *פם פם פם פם* ל! *פם פם פם פם* ביא! *פם פם פם פם פם פם פם פם* לביא! *פם פם פם פם* שו! *פם פם פם פם* לט! *פם פם פם פם פם פם פם פם* שולט! *פם פם פם פם* לביא! *פם פם פם פם* שולט! *פם פם פם פם פם פם פם פם* לביא שולט!

חשיפה ראשונה... מורל מטריף

שהוא רק של השבט שלנו, והמרכז שלנו המציא אותו. הנהגת מרכז בטוח מכירים!!! יש כפיים בקצב מיוחד כזה - ואז אחד אומר: -יש כבוד עונים - יש כבוד -ויש כבוד -יש כבוד -למי כבוד -למי כבוד -למי כבוד -למי כבוד -כבוד -שקמה -כבוד -שקמה -שקמה -כבוד -שביעיסטים -כבוד -כבוד -שביעיסטים -כבוד שביעיסטים וככה, לכל מי שרוצים... זה יוצא בן בן בן זונה עם הכפיים! ויש את האוגב צ'אקה, שהמקור שלו הוא בספארי צופיות והוא עבר הסבבה למחנה קיץ... מישהו צועק - מחנה קיייץ מוחאים כף - צועקים אוגה ויורדים עם רגל אחת לריצפה ברקיעה - צועקים צ'אקה מוחאים כף - אוגה רקיעה - צ'אקה שלוש כפים, מרימים ידיים לשמיים כמו סופרמן - שקמה! כפיים, ידיים, שקמה! כפיים, ידים, שקמה! תחשבו מעגל של 150 איש עושה את זה - איזה יפה זה!!!

בירמן

New member
יש לי שיר שכל הנהגת מרכז מכירה

אור יהודה פה !!! (פה) מי שמכיר את השיר שיעשה
עכשיו תראו שזה השיר הכי שווה בהנהגה!!!!!!!!!!!!

הדססססס

New member
../images/Emo45.gifמוכר רק ש....

זה כבר מזמן הפך להיות 'עור יהודה פה'.. או סתם 'הור יהודה פה'....

טוב אז ככה:

זה מאוד ישן וכבר נשכח אבל אני אזכיר לשבט שלי בקרוב... על המוזיקה של מרש אחד...נראה לי צה"ל..... אדום צבע היין אדומה השושנה אדום הצבע שלנו שבט שגיא צופי דימונה שבט שגיא שולט!!!!! האדום בולט!!!! וכולם להזיז ת'גוף שבט שגיא נכנסים פה לטירוף!!!! שבט שגיא (שבט שגיא) שבט שגיא (שבט שגיא) כי לנו הגביע (כי לנו הגביע) ולנו זה מגיע (ולנו זה מגיע) ושבט שגיא הטוב בהנהגה (אה, אה, אה, אהאה!!!) מלחמה וגם שלום-הנהגת דרום מתקלחים רק בעירום-הנהגת דרום סקס פרוע בלי קונדום-הנהגת דרום משהו משהו משהו משהו משהו אדום-הנהגהת דרום סבתא שלי עובדת ב"ברום"-הנהגת דרום במציאות ובחלום-הנהגת דרום בואו נריע לשגיא!!! בואו נריע לשגיא!!! בואו נריע בואו בואו נריע, בואו נריע לשגיא,בואו נריע לשגיא,בואו נריע לשגיא!!! לנו יש ת'כור!!! לנו יש ת'כור!!! לנו יש ת'כושים העבריים לנו יש ת'כושים העבריים לנו יש ת'כור!!!!! (הבעייה שאי אפשר לכתוב קצב אז מי שמעוניין שישלח לי מסר ואני אשלח לו את הפלאפון שלי ואתם מוזמנים להתקשר ולשמוע!!!)

למעלה