אוקי...דיון|כוכב|

eMiFrEaK

New member
אבל זאת המדינה שלך...!!

לא מוצא חן בעינייך?? תנסה לשנות את המצב.. אין מקום מושלם.. ואני מודעת לכך שישראל לא ורודה במיוחד...היא רחוקה מכך... אבל אני באמת מאמינה שזה המקום היחיד שבוא אתה מרגיש שייך.. וכל מה שקורה פה זה חלק ממך... גם ה"שחיטות" וגם ה"אנשים הלא משהו"... תמיד קל להתלונן...

S v e t k A

New member
../images/Emo45.gif

אז בואו נשנה...טוב עזבו התחלתי להתחרפן...לילה+אנטיביוטיקה..לא עושה טוב לבנאדם

beatman

Member
כן,לכאן אני שייך

אבל זה מצחיק להגיד שברוסיה הם מושחתים ודפקטים... כאשר כאן יש גם סממנים כאלו...

eMiFrEaK

New member
אותי זה לא מצחיק... בכלל...

פה.. זה חלק ממני... האשמה זה גם עליי... שם... זה פשוט... אמ.. אני לא רוצה לדבר על "שם" כי אנשים פה לא יאהבו את מה שיש לי להגיד על המקום ההוא..

beatman

Member
אני גם לא רוצה להגיד מה אני יודע

על הפוליטיקאים בארץ. כולכם תהיו בהלם,אבל עזבו !

U z b e k

New member
ממ אני מכיר איזה אחד

שאני חונך אותו אז הוא רק 4 שנים בארץ ומשחק אותה לא יודע רוסית אבל על הפנים שלו ישר רואים שהוא רוסי..:| אני לא מבין מימה יש לו להיתבייש

לא ממש יודעת...

יש ויש...תלוי באנשים ובסביבה שהם גרים אני חושבת.. יש כאלה שממצים לעצמם יותר מדי את הישראליות, והרוסיות שבההם נשכחה כבר.. אני לא חושבת שקיימת הכחשה כלשהי...אני לא מכירה מישהו שהוא מכחיש את היותו רוסי או משו...נראה לי מוזר.. היתה לי תקופה [שהיתי צעירה וטיפשה] שהתביישתי בזה שאני רוסיה..אבל זה עבר מהר מאוד... לי אישית נגיד לא יוצא להראות יורת מדיי את הרוסיות שבי....אני כל הזמן מדברת עברית..[חוץ מבשעורי רוסית בביצפר..]...אז לרוסיות גם אין ככ דרך להתבטא לדעתי...ואני גם לא בדיוק מסתובבת עם רוסים..החברות הכי טובות שלי הן לא רוסיות..אולי אחת או 2..ואם אני חושבת עלזה..אני יותרר מוצאת את עצמי עם ישראלים, מסתובבת איתם, מבלה איתם, יותר מאשר עם רוסים... אבל אינלי שומדבר נגד לצאת עם רוסים וכאלה, שגם אתזה אני עושה! בקיצור, אני בנאדם מתוסבך..

Liatatwork

New member
When someone is ashamed

Of their origin it means that they have low self esteem and don't like THEMSELVES and trying to find an excuse for that. I know Moroccans like that, I know Jews (abroad) like that, I know gays like that, men, women and many others. Anybody that I know that is ashamed or hateful towards his/her true self is a very unhappy person.​

lilaaa1

New member
../images/Emo35.gifBut what do u expect

איך את מצפה שהם לא יתביישו במוצאם (ולא רק רוסים, הרבה עדות) אם מגיל קטן בביה"ס, ישראלים אחרים צוחקים עלייהם ומפלים אותם? אם תשימי לב, גם רוב אלה שהסתירו, הסתירו במהלך הילדות, אבל כשהתבגרו זה עבר(לחלקם). ככה זה, זה שהם עם בטחון עצמי נמוך, נכון, כי למצב כזה הם נקלעו בגלל החברה הדוחקת הזו. מסכימה איתך, זה ממש לא כיף לחיות ככה, אבל זו עובדה.

Drunk Bullet

New member
לא ממש מסכים

לדעתי, הירידות מגיל צעיר רק אמורות לחשל את זה שיורדים עליו, כדי שבעתיד הוא יוכל להיות מלא בטחון עצמי ולהגיד לאותם הטיפשים "כן, אני רוסי (או עדה אחרת) ואני מאושר שאני לא אידיוט כמוכם". ואני לא אומר שצריך ללכת מכות עם אותם הגזענים הטיפשים, תמיד אפשר להראות להם שאת/ה טוב יותר מהם, בדרכים אחרות (אני, למשל, כשהייתי ביסודי, השתמשתי בכל הזעם דווקא כדי ללמוד טוב יותר, נשמע מוזר, אבל לי זה גרם להנאה ורגשי עליונות כשאותם הטיפשים קיבלו ציונים נמוכים, והרוסי עבר את כל הכיתה).

lilaaa1

New member
לזה התכוונתי...

שרוב הירידות קורת בגיל קטן אבל כשגדלים זה עובר וכבר לא מתביישים במוצא...

AeroSlash

New member
לא מבינה אותם..

תראו, אני לא רוצה להתפלסף יותר מדי אבל אני אביא כאן ציטוט מהנאום של יהודה ליב מגנס [יהדות ארה"ב בשנות ה-20]: "לעיתים נדירות ביותר ילעגו לבן מיעוט לאומי על שהוא נאמן לעצמו, שומר באהבה על שפתו ומטפח את תרבותו המסורתית. לעומת זאת, לעיתים קרובות לועגים ובזים לו על חפזונו המגוחך להיטמע בסביבתו ולהראות אנגלי מושלם." אמנם פה מדובר על תהליך הטמיעה של יהודי ארה"ב בחברה הסובבת בשנות ה-20 [ולכן גם נאמר "...ולהראות אנגלי מושלם."] אבל הדבר רלוונטי לכולם וכמובן גם לרוסים שממהרים להטמע בחברה הישראלית ומסתירים בכל דרך את מוצאם.

U z b e k

New member
../images/Emo2.gif

עוד דוגמא למה אנשים מתביישים במה שהם.. רק חזרתי מקופת חולים ואחרי עמדו איזה 2 בהמות ולפני עמדה בחורה ממוצא רוסי..אז בא מישהו ושאל מי אחרון ואז היא כזה אומרת שהיא ואומרת אני אחרי הרוסים האלה
לא יודע אולי זה לא כזה נורא אבל זה די האלה לי לפיוז..אבל העדפתי לא להגיב כי לאנשים כאלה אפילו תגובה לא מגיע..

U z b e k

New member
זה פשוט מראה כמה אנחנו לא שייכים

וחבל כי בברה"מ לא אהבו אותנו כי אנחנו יהודים ופה לא אוהבים אותנו כי אנחנו רוסים

Misha345

New member
אני

לא מסתיר ולא מתכחש ולא כלום אבל לא אוהב שאומרים לי "רוסי", אני ישראלי לכל דבר

למעלה