אוקי...דיון|כוכב|

M a r U s k A

New member
../images/Emo45.gif

גמאני חושבת שלכל בן אדם יש את הסיבות שלו... אצל חלק הן מוצדקות ואצל חלק לא.. אבלי אנחנו לא נשפוט כי אחרי הכל התבונה שיש לכל בן אדם ואדם נתונה בידיו כדי שיוכל להחליט החלטות בעצמו ולא שיחליטו בשבילו.

lilaaa1

New member
זה בגלל כל

הסטיגמות, שאנשים שממש לא שווים יותר ממציאים. כעיקרון איפשהו אפשר להבין את זה כי הסביבה הישראלית יכולה להיות אכזרית לפעמים, במיוחד הילדים... ומכאן נובע הרצון להסתיר.. הבעיה העיקרית של הישראלים עם רוסים זה שהישראלים הרבה פחות מתורבתים(בעיני) ורדודים וכשרואים שהרוסים מסתגרים בתוך עצמם, לא מבינים למה, וככה גם מתחילה ה"שנאה"...

Liatatwork

New member
אולי ../images/Emo35.gif

That's how hate begins: "הישראלים הרבה פחות מתורבתים" If someone would say something like that about you, you would say he's a racist. So you expect people YOU are RACIST against to LIKE you? Your talking about "Stigmot" and the next words out of your mouth is an ugly stigma. How sad.​

lilaaa1

New member
מתוקה

לידיעתך אני לא רוסיה, אני ישראלית לכל דבר וזו עדיין דעתי. כי ראיתי גם מזה וגם מזה. אז גזענית נגד העם של עצמי לא נראה לי שאני. מה שעצוב זה שזו האמת, ושאנשים לא יודעים להתנהג. ואת במיוחד צריכה לדעת את זה, כתוב לך בכרטיס שאת מחו"ל.

Janem

New member
צ'מעי.

זה עניין אישי בגדול. לפי דעתי הכחשת המוצא היא דבר לא הגיוני, זה כמו לשנוא את עצמך.

S v e t k A

New member
תראי...

זה תלוי בבנאדם...אישית אני חושבת שאתה צריך ליות גאה במי שאתה ומאיפה שבאת...אבל כל אחד וההחלטות שלו הדעות שלו- אם הן מצדקות או לא...

eMiFrEaK

New member
.........

דעתי? אני חושבת שזה מובן... אני אישית לא מצדיקה אותם.. אבל בהחלט מבינה... אני גאה במה שאני.. אבל "אני" לא רוסיה... אני יהודיה לכל דבר.. השפה והמנהגים זה משהו שמושרש בי ואני משאירה את זה ר-ק מתוך כבוד למשפחה שלי.. אני לא מתכחשת למקום שממנו באתי ובו נולדתי..אבל אני לא מסתירה את השנאה שלי ל"מולדת.." זה מקום מושחט ומגעיל.. והצעדים המפגרים של רוסיה כיום רק מדגישה את זה יותר ויותר.. אני אומרת את זה הרבה ואני באמת מסכימה עם זה שהיום הכי מאושר בחיי היה כשבאתי לארץ..

S v e t k A

New member
בכל מקום יש שחיטות

השאלה היא על מה מסתכלים...על הרע או על הטוב... ואם נחליט להסתכל על הטוב כל מקום יהיה מקום נפלא ומדהים

SpyKid

New member
כן... גם אני חשבתי על זה.

שחיתות זה מהמילה מושחת, ושחיטות זה מהמילה לשחוט מישהו...חחח

למעלה