אוקי...דיון|כוכב|

Mrs James

New member
אוקי...דיון|כוכב|

מה דעתכם על אלה שהם רוסים...אבל מתכחשים לעובדה הזו? מסתירים את זה? מתביישים בזה...וכו...

the freaky girl

New member
המממ..:/

זה כמו כל אחד אחר שמתבייש במוצא שלו.. :/ מה לעשות, נולדים איפה שנולדים, איך שנולדים, ואין מה לעשות עם זה! המעשה נעשה, וכדאי להיות גאים כי... פשוט ככה! למה יש צורך להתבייש? במה לעזאזל? לדעתי זו פשוט חרפה..
גאים זה הכי הכי
וזה טיפשי להתבייש.. אני מכירה אחת, שהתביישה במוצאה (הרוסי :| )כי היתה בחברה של ישראלים וכאלו.. so what?? אם סטרייט יהיה בחבורה של "גאים" הוא יתבייש בזה? בנות יתביישו שהן בנות בחבורה של בנים ולהיפך? ככה נולדים וזהו!
ולדעתי גם צריך להיות גאים שהם רוסים
וגאים כמו שצריך... D: רוסים זה עם טוב..
טוב מאוד..
Go CCCP............

hell girl 666

New member
אמממ...זה אינדיבידואלי..

אני לא שופטת אנשים כאלה...יש להם שיקולים משלהם. פעם היתי כזאת..אבל זה מזמן חלף....

Mrs James

New member
כן...גם אני הייתי כזאת

שאלתי את זה בגלל מקרה ששמעתי על בת דודה של ידיד טוב שלי לא רק שהיא מסתובבת עם ערסים...עומדת להתחתן עם אחד כזה וכל פעם שהיא באה לאשדוד ומציע לה לצאת יתנו היא אומרת מה לי ולכם? אתם רוסיים מסריחים..ואני לא קשורה אליכם...וכאלה.. זה נראה לי כבר יותר מידי
עצוב אפילו

Janem

New member
בגלל המשפט הזה

בתי החולים היו מלאים בשנות ה90.

eMiFrEaK

New member
הוא התכוון לזה .. שבתחילת שנות ה-90

כלומר, בזמן העלייה הגדולה... היו הרבה מאוד רוסים בארץ שנאמר להם המשפט הזה והם לא ישבו בשקט...... =)) ברור? חח

לא נורמלית../images/Emo4.gif

גם אני הייתי אנטי רוסיה פעם כשה הייתי קטנה.. אפילו קיללתי ילד רוסי אחד "רוסי מסריח" באמצע הרחוב... טוב נו הייתי קטנה וטיפשה..=\

למעלה