בואנה יש לכם חוצפה!!!!!
עכשיו השיחות שלי-עדי-והילה זה מה שגורם לכם לא להגיב בפורום?!!?!!? אם לא היו השיחות שלנו(גם ספאם וגם אמינם) כמעט ולא היה פה בכלל פורום!! על מה אתם מדברים בכלל?!?!?!?!. ג'ס עם כל הכבוד,הגזמת!!!!!!!! אנחנו בערך כמעט היחידות שמגיבות פה! ושנמצאות פה תמיד!!!!!!!!! ואל תאשימי אותנו שאת לא מגיבה פה בגללנו!!!!! אנחנו לא פותחות שירשורים על-הילה את פה? אם אנחנו רוצות להגיד את זה אז אנחנו אומרות בשירשור שכבר נפתח או בחלק מהודעה שלנו!!! וכל אחד ממכם יכול "להידחף לשיחות שלנו"!! תאמיני לישגם אותנו זה מעצלפעמים זה רק אנחנו כותבות פה!! אבל שלא תעזו להאשים אותנו במצב הזה!!!!!!!! וגם שיש נושאים על אמינם אנחנו מגיבות הכי הרבה!!!!! קחי לדוגמא את השירשור על השם והתאריך לאלבום או טופ טן של אמינם-מישהו הגיב חוץ ממני,עדי והילה ששמה את זה(ולוני) ואל תגידי שזה בגלל השילות שלנו!!! כי את יכלה להגיב גם על הנושא של המקורי של השירשור!!! וטוהר ורז-אני לא שואלת אף אחד ממכם מה לכתוב פה ומה לא!! ואם אני ירצה להגיד משהו או-הילה את כאן? אני יכתוב את זה.נקודה.!!!!! ודווקא היתה לי פשרה להציע על כל הנושא הזה,אבל עכשיו-אחרי שמאשימים אותנו על זה שהפורום נהרס בגללנו-אז ביי ביי!! אני עדיין נגד! אבל תעשו מה שאתם רוצים!