אוקי אנשים..

k k1

New member
אני אכן גרועה במתמטיקה...חח

מה שנכון נכון(3 יחידות)..חח אבל זה לא רק ג'ס,גם אתה וטוהר משום מה מתייחסים כל הזמן לספאם שלנו כהבעיה הכי גדולה בפורום!! וזה כ"כ לא נכון!! קודם כל,שמדברים קצת על דברים שלא קשורים לפורום זה רק מאחד ומוסיף לפורום,במיוחד שאין יותר מדי דברים חדשים על אמ לדון בהם לצערנו..ולא רק אני הילה ועדי עושות ספאם אלא כולם! כמה פעמים אתם כבר הזכרתם את ההודעות של-הילה את כאן? כילו זה הדבר שמפריע לפורום!! סתכל קצת בהודעות,לא רק של עכשיו,לא רק של הדף הזה,ותראה שאנחנו באמת מגיבות כמה שיותר..לכל דבר,כדי שמשהו קצת יזוז פה..ומנסות לפרסם את הפורום ולהביא לפה אנשים(עדי כבר מיליון פעם,לא משנה איפה,כל הזמן מפרסמת את הפורום!!
) אבל אז אני נכנסת ורואה הודעות של-"אתן משתלטות על הפורום! בגללכן אין על מה להגיב!" או שאם תהיו מנהלים תמחקו את השיחות האלה!! במקום לנסות לפתור בעיות אמיתיות שיש כאן,כמו שאין פה מספיק אנשים,או לנסות לפתוח שירשורים חדשים ומעניינים,החלטתם להיטפל ולהאשים את שלושתינו בהכל!! וזה ממש לא לעניין!! מצטערת!

angela12

New member
זה לא רק באשמת קרין-הילה-עדי

כולם מספאמפמים פה ואין מה לעשות זאת עובדה, גם אני וגם כולם! פשוט ככה! ואני מנסה להביא לפה כמה ילדים מהכיתה שלי ("נו תיכנסו מה הבעיה שלכם? זה עדיף מלקבל מכות..") לא סתם אני לא עבריינית כמו הילה אני עדיין רק הסגנית הראשונה

LadyLuvJess

New member
קרין...

אני לא האשמתי אותכן בשומדבר. נכון, בגללכן כנראה הפורום לא נסגר עדיין. ואני לא אומרת שבגללכן אני לא מגיבה.. אבל כמו שאת אמרת לרז שיסתכל בהודעות, תסתכלי גם את. כמה מהן ספאם רק שלך של עדי ושל הילה? אני לא אומרת שבאשמתכן הפורום שומם. ממש לא. להיפך. אבל לכל שאר האנשים (לפי דעתי) אין מה להדחף לשיחות שלכן. רוב השיחות שלכן הן בדיחות פנימיות שהרצתן במסן, ולי (ולפי דעתי גם לאחרים) אין מה להדחף פתאום. ואני לא מדברת על הנושאים שהופכים לספאם..אני לא נגד זה. הרוב זה סתם שרשורים מתים שהפכתן לספאם, וזה לא כ"כ רע, כי אם השרשור גם ככה מת מה זה משנה? אבל, אפשר לכתוב את זה בשרשורים שבאמת מתים, ז"א, ץנו להם הזדמנות למות קודם.. ולא בנושא שרק נתח. וכמו שהילה אמרה, אפשר לפתוח שרשור אוף אחד, ובו לכתוב את כל השיחות שלכן. ואני לא אמרתי שהספאם שלכם גורם לי לא להגיב לנושא של השרשור. ממש לא. אני אמרתי שבגלל שהספאם הוא משהו פנימי שלכן אני לא רואה שום סיבה להתערב בו. ואני גם לא אמרתי שזו הביעה הכי גדולה של הפורום, כי זו לא בעיה. זה המצב של הפורום, וכולנו מקבלים אותו ככה. אני מצטערת אם זה פגע בך או עיצבן אותך, לא התכוונתי, וממש לא האשמתי אף אחד בזה שהפורום מת.

k k1

New member
כן האשמת אותנו

"נניח, אני, למה אני לא מגיבה הרבה? כי אין לי מה להידחף לשיחות שלכן." זה לא האשמה?! את מאשימה אותנו על זה שאת לא מגיבה!! את תמיד יכולה להגיב על הנושא של השירשור! ועל כל פאקינג דבר בפורום! וכן אני יודעת שרוב הפורום זה הספאם של שלושתינו,זה כבר נהפך למין בדיחה שלנו! אבל אנחנו לא האשמות בזההההההה!!!!!!!!!!!! ואנחנו לא רוצות שזה יהיה ככה!! להפך! הלוואי ויהיו פה כמה שיותר אנשים! ושגם אתם תכתבו יותר.! אבל אם אתם לא עושים את זה-אנחנו לא נמנע מלדבר אחת עם השנייה..!! אין בזה שום דבר רע! למרות שכולכם מנסים להוציא את זה כדבר רע! תהיו פה,תגיבו,תפתחו שירשורים,תדברו! או שלא אם אתם לא רוצים-אבל אל תאשימו אותנו בזה! וכן האשמת! ולמה אתם לא מבינים שהספאם זה לא משהו מתוכנן?!

LadyLuvJess

New member
לא! אני לא האשמתי אתכן!!

"כי *לי* אין מה להדחף לשיחות שלכן"!!! אני לא אמרתי שומדבר רע בשיחות שלכן, ולא אמרתי שצריך להוריד אותן. לא האשמתי אותך- לא אמרתי שבגללך אני לא מגיבה!! בגללי!! *אני* לא חושבת שיש לי מה להידחף לשיחות שלכן, ובגלל זה *אני* מחליטה לא להגיב. ואם את לא יכולה להבין את זה, אז מצטערת, אבל אין לי מה להתווכח איתך.

k k1

New member
אם לך אין בעיה עם הספאם שלנו

לרז אין,לטוהר אין,אז למה אתם כל הזמן מתווכחים איתנו על זה?! ומזכירים את זה?!

LadyLuvJess

New member
אף אחד לא התווכח!

אנחנו היינו לצידכן כל הזמן. ואם תקראי את ההודעה שלי שוב, תראי שאני כל הזמן הצעתי דרכים *להשאיר* את הספאם, ושבכל זאת טוהר יהיה מנהל. !!

k k1

New member
עזבי זה לא ייגמר לעולם

כי אני עדיין בדעה שלי ואת בשלך..וזה סתם ייגרר לעוד וויכוחים

LadyLuvJess

New member
בגלל שאת קבעת

שאני נגדך ואת לא קולטת שאני הייתי בעדך וניסיתי למצוא פתרון ופשרה- שיישאר הספאם ויהיה מנהל. ואין לי בדיוק איך להסביר לך את זה אם את לא קולטת את זה לבד!!! ואם את לא תשני את מה שאת חושבת, אז זה באמת ייגרר לעוד וויכוחים, כי זה הדעה שלך נגד מה שבאמת כתבתי. את למשו החלטת שאני נגדך, וזהו. כשמה שאני כתבתי בעצם היה בעדך. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

k k1

New member
אז כנראה שהסברת את עצמך ממשששששש

לא טוב...כי שלושתינו הבנו את אותו הדבר..

bLAck hALo

New member
........

אם לא היה את ה"שיחות" ספאם האלה הפורום היה כבר נסגרררררררררררר ממזמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וזאת אם לא הסיבה היחידההההההה שנאחנו כותבות ככה כדי שלא יסגרו אותו!!!!!!! קרין כבר כתבה הכל. ותמיד אפשר להגיב לשירשורים הריגילים על אמינם שהופיכים לOFF-ספאם. צריך רק לדעת לשרשר במקום בנכון וזהו. |התמונה הזאת של שהשירושים..כי אי אפשר לשים כאן תמונות| וכולם מוזמנים להידחףףףףףף ההודעות כאן הזויות לגמריי...

מה?!

בסוף אנחנו יוצאות אשמות על זה שאת לא מגיבה? בגלל שאנחנו רושמות יותר בפורום?! איך בכלל את מאשימה אותנו על זה שאנשים לא כותבים פה? בזכותנו בכלל הפורום הזה זז.. טוב אני לא יגיב כי קרין רשמה הכול וקבלי את זה גם בשמי כי באמת שזה לא היה במקום. תמיד קל להאשים מישהו אחר.

k k1

New member
כנסו-חשוב!

<בשמי ובשם הילה..עדי אני לא יודעת עדיין> פשרה שלדעתנו כולם ייצאו מרוצים! כולם להגיד מה אתם חושבים!! טוהר אם אתה לא מסכים לזה,אני והילה נגד! בקשר לספאם-לא מוחקים שום דבר! נימשך כרגיל! אנחנו הרי לא פותחות שירשורים מיוחדים ל"שיחות" שלנו..ואם מישהו רוצה לפתוח שירשור אוף שישים את הסימן
ואם יש שירשור שגולש מהנושא-אז גלש!
לא עובר על שום חוק של תפוז. בקשר לקישורים הלא חוקיים שהילה מביאה-היא תודיע בפורום עליהם ולא תשים אותם פה,מי שרוצה שיפנה אליה באופן פרטי: אייסי-207842949 מסן: [email protected] ומסרים לקאזה קוראים מעכשיו ראזה!! לתפוז קוראים תפוח!! חחחחחח אנחנו הרי לא יכולים בלי לקלל את תפוז! התמכרנו! אז אומרים למשל-תפוחחחחחחח זבללללללל! חח אם לפעמים יוצא קללה או משהו-סעמק בלה בלה בלה...או קים זונה-אז יוצא!! קורה! ותפוז עם מיליוני הפורומים שלהם לא ישימו לב להודעה כזאת מידי פעם.אבל בכל מקרה נשתדל כמה שפחות! להתייעץ איתנו בקשר להחלטות,אבל כמו שטוהר כבר אמר-לא על כל נושא קטן אתה צריך לשאול אותנו!! מן הסתם.. מה אתם חושבים

Envenom

New member
אני חושב..

שתפוחונה לא נשמע טוב כמו תפוזונה
חוץ מזה הכל בסדר לדעתי. אפשר גם לעשות איזה שרשור עם מספרי איסיקיו ואמאסאן של כולם וככה כולם יוכלו לדבר עם כולם ולתת קישורים וכו'.. ו"זונה" מדי פעם זה די מתבקש.. יש 3 גרסאות לשיר הזה חחחח ובקשר לOFF, לא צריך לפתוח שרשורים כאלה כל פעם שיש משהו. דואגים שיש שרשור OFF נעוץ למעלה ולשם משרשרים את הכל.. ואם שיחה גולשת מעניינה המקורי שיהיה לכם בסבבה

k k1

New member
סבבה!!!!!../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

וכן שירשור כזה זה אחלה! ואנחנו(אני הילה ועדי) בקושי פותחות שירשורי אוף! אז אין עם זה בעיה! אהה והזכרת לי-שבאמת אפשר לפתוח שירשור אוף מיוחד כל שבוע אם אתה רוצה בנוסף לספאם שנוצר כחלק משירשור אחר..שזה באמת לא עובר על חוק של תפוז!! אז אני משנה את הדעה שלי ל-בעד! אבל באמת אם תעמוד בזה! ושהספאם יישאר כרגיל!! אז סבבה!

bLAck hALo

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ואם זה כללללל כךךךךךךךך מפריעה שהשיחה גולשת מעניינה המקורי אז אפשר להעביר את זה לOFF ולעשות OFF ב-OFF.

למעלה