אוקי אנשים..

Thierry Henry

New member
.........

" ככה שאם יהיה מנהל, ואז הוא יוסיף אותי, זה יהיה נחמד מצידו" אין דבר כזה כל אחד שרוצה לנהל חייב! לבוא לראיון אישי בר"ג. אני עדיין לא מבין מה הבעייה אני גר רחוק מר"ג ובכל זאת הגעתי וזה די פשוט האמת..קטן עליכם

Envenom

New member
יש לך נקודה ../images/Emo8.gif

אני לא יודע בדיוק איך הולך הקטע של "שמירה על הסדר" וזה, רז בטח יודע יותר טוב (*שיעול* רמז! תגיב! *שיעול*).. לפי מה שהבנתי צריכות להיות תלונות או משהו כזה של חברי הפורום על דרך הניהול של המנהל.. אם אפשר להשאיר את הספאם ולהשאיר גם ת'מנהל באותה הזדמנות- אין לי בעיה. אבל אם תפוז מעבירים ביקורת וחלק ממנה זה ספאם, זאת בעיה לא קטנה. שוב- אני לא יודע עדיין בדיוק איך עובד הקטע של הפיקוח של תפוז על מנהל. לפי מה שהבנתי ממנהלת אחרת זה בא רק מפידבק של גולשים.. רז- האר את עינינו

Thierry Henry

New member
החוקים של תפוז ברורים מאוד

סעיף אחד מהחוקים הוא שאסור לפרסם לינקים לאתרים לא חוקיים. מנהל שרואה את זה חייב למחוק. לגבי ספאם-שרשורים כמו "עדי כנסי למסנג'ר כפרה" וכדומה, זה כבר המנהל בוחר אם למחוק.אני אישית מוחק שרשורים כאלה בפורומים שאני מנהל, פה השתדלתי לא למחוק כי כרגע במצבו של הפורום כמה שיותר שרשורים יותר טוב. שמירה על סדר- יש כל מיני "קטגוריות" של שמירה על סדר. אני מאמין שברגע שיהיה בלאגן כל מנהל שיהיה פה ידע מה לעשות.

Envenom

New member
אוקי, נשמע טוב

אני מניח ש"בלאגן" זה שרשורי ספאם שלמים וטופיקים שנפתחים על ימין ועל שמאל, ולא סתם שרשורים שיורדים מהנושא. אז אם נשאיר את הספאמים כמו שהם- מי בעד שאני אגיש מועמדות לנהל ומי נגד? (ומה זה "אתרים לא חוקיים", ד"א?)

bLAck hALo

New member
אז לא צריך שירשורי OFF שנפתחים

על ימין ועל שמאל! אפשר אחד שפשוט מעבירים אליו את שאר הספאם משאר השירשורים ואני דיי בטוחה שהוא יחזיק עד השירשור OFF הבא.

bLAck hALo

New member
......

אם הלינקים אין לי בעיה מי שירצה אני כבר ישלח לו באייסי/מסן/מסרים הספאם- אז אם הקטע זה הבלאגן..אז אפשר שירשורי OFF ואז להעביר את כל הספאם שיש בשירשורים אחרים לשירשור OFF שקיים ולעשות OFF על OFF ואז יש גם שמירה על הסדר,ספאם ושום הודעה לא נמחקת(-רק אם זה ממש למקרה הצורך כי בכל זאת..).

חחחחח כמה off לא הבנתי כלום.. רק

פתאום יש לי חשק מוזר לאכול עוף.
ועדיין לא הבנתי יש איזה חוק בתפוז שאסור ספאם? כי אם לא אז מה הקטע? מה זה מפריע? מי שרוצה להשתתף בספאם שישתתף ומי שלא -לא..למה צריך למחוק אם זה לא מפריע..?

חחח טוב

נכנסתי למסן! והיה רשום שאת לא מחוברת אז יצאתי..ונכנסתי אפילו בלי שתזכירי לי.. אין אני גאון.. גאון! חחח אני נכנסת כבר, אני רק מגיבה פה להודעות בפורום.. הספקתם לרשום הרבה היום.. ואני לעומתך <סופר וומן> לא יכולה לרשום בשתיהם.. קיצר כבר נכנסת

bLAck hALo

New member
אני "לא נמצאת" כי אין לי כח לדבר עם

כללללללללללללללל מי שמחובר עכשיו!!! גם באייסי אני ככה עכשיו כי כמעט כולםם מחוברים עכשיו ואין ראש לדבר עם כ-ו-ל-ם אמרתי לך כבר סופר

k k1

New member
זהו שאין חוק כזה

אנחנו לא עושות משהו שנוגד את חוקי תפוז..זכותנו המלאה! אבל כנראה יש לאנשים בעיה עם זה משום מה..

LadyLuvJess

New member
המנהל בוחר אם למחוק.

נו, אז אין פה ממש בעיה. טוהר יבחר (ומרצונו האישי! לא כי הרוב המוחלט של הפורום איים עליו בחייו..!) לא למחוק את שרשורי הספאם.. וזהו. ואז הכל מסתדר. אני עדין בעד.

k k1

New member
בואנה יש לכם חוצפה!!!!!

עכשיו השיחות שלי-עדי-והילה זה מה שגורם לכם לא להגיב בפורום?!!?!!? אם לא היו השיחות שלנו(גם ספאם וגם אמינם) כמעט ולא היה פה בכלל פורום!! על מה אתם מדברים בכלל?!?!?!?!. ג'ס עם כל הכבוד,הגזמת!!!!!!!! אנחנו בערך כמעט היחידות שמגיבות פה! ושנמצאות פה תמיד!!!!!!!!! ואל תאשימי אותנו שאת לא מגיבה פה בגללנו!!!!! אנחנו לא פותחות שירשורים על-הילה את פה? אם אנחנו רוצות להגיד את זה אז אנחנו אומרות בשירשור שכבר נפתח או בחלק מהודעה שלנו!!! וכל אחד ממכם יכול "להידחף לשיחות שלנו"!! תאמיני לישגם אותנו זה מעצלפעמים זה רק אנחנו כותבות פה!! אבל שלא תעזו להאשים אותנו במצב הזה!!!!!!!! וגם שיש נושאים על אמינם אנחנו מגיבות הכי הרבה!!!!! קחי לדוגמא את השירשור על השם והתאריך לאלבום או טופ טן של אמינם-מישהו הגיב חוץ ממני,עדי והילה ששמה את זה(ולוני) ואל תגידי שזה בגלל השילות שלנו!!! כי את יכלה להגיב גם על הנושא של המקורי של השירשור!!! וטוהר ורז-אני לא שואלת אף אחד ממכם מה לכתוב פה ומה לא!! ואם אני ירצה להגיד משהו או-הילה את כאן? אני יכתוב את זה.נקודה.!!!!! ודווקא היתה לי פשרה להציע על כל הנושא הזה,אבל עכשיו-אחרי שמאשימים אותנו על זה שהפורום נהרס בגללנו-אז ביי ביי!! אני עדיין נגד! אבל תעשו מה שאתם רוצים!

k k1

New member
תיקון

תאמיני לישגם אותנו זה מעצלפעמים זה רק אנחנו כותבות פה!!- *תאמיני לי שגם אותנו זה מעצבן שלפעמים רק אנחנו כותבות פה!!

Thierry Henry

New member
קרינוש

אמרתי משהו נגדך? לא... אז למה לתקוף אותי? למה להתעצבן בכלל? תעבירי...

k k1

New member
חחח סורי

אבל להתעצבן כי זה מעצבן! מאוד! פתאום כולכם החלטתם שאני,עדי והילה אשמות במצב של הפורום וזה ממש לא לעניין!!!

למעלה