ועכשיו אני מגיבה..?
כעקרון אין לי בעיה לנהל, אבל יש לי בעיה להגיע לשלב של הניהול (רמת גן וכו') אז ככה שאם יהיה מנהל, ואז הוא יוסיף אותי, זה יהיה נחמד מצידו
עכשיו, בקשר לאם צריך מנהל או לא- לפי דעתי צריך. בגלל שיוצא לאמ אלבום חדש.. כשייצאו סינגלים חדשים, בין אם הפורום יהיה ברשימה ובין אם לא ימצאו אותו (כמו שעדי אמרה- זה כתוב לחלק בחתימות.. חלק יחפשו במיוחד.) ואז יהיו הצפות סתמיות, וצריך מנהל שימחק אותן. טוהר, אתה בטוח שאין אפשרות שתשאיר חלק <גדול> מהספאם? כאילו, תמחק, כדי שתוכל להשאר מנהל.. אבל רק שרשורים קטנים או אם שרשור עם נושא הופך לספאם.. תמחק את הספאם- תשאיר את הנושא. ככה כולם יהיו מרוצים, לא? למרות שלפי דעתי אפשר לוותר על הספאם.. כי זה נחמד והכל.. אבל זה הופך בעיקר לשיחות של קרין-עדי-הילה "את פה??" עכשיו אל תבינו אותי לא נכון, זה נחמד. לקרוא, ואם יש מה להגיב אז גם להגיב. אבל תשימו לב שיותר שרק אתן פעילות בפורום ואז זה נראה כאילו כל השאר לא. נניח, אני, למה אני לא מגיבה הרבה? כי אין לי מה להידחף לשיחות שלכן.. ו-80% אם לא יותר מהפורום זה שיחות שלכן. ואני לא אומרת לוותר על הכל. ממש לא. אבל אפשר לקזז קצת, כי אתן יכולות לנהל את השיחות גם במסן. (וזה מה שאתן עושות גם, לא?) ככה שבתכל'ס אני בעד, ואין לי בעיה איתך, טוהר. אבל גם פה אפשר להגיע למצב שבו כולם מרוצים- וזה אומר שתשתדל כמה שאתה יכול להשאיר את המצב כמו שהוא, ורק לשפר מכאן.