אוקי אנשים..

Envenom

New member
אוקי

אני תמיד בעד אנרכיה

כן כרגע הספאם הוא הכייוון הכללי כרג

-ע אין דברים חדשים על אמינם.. אז מדברים סתם.. וזה לא רק זה, זה הכול כי אם אתה אומר שמפריע להגיד "הילה את כאן?" זה כל כך מפריע אז באמת שזה הורס את הכול כי אנחנו לא יכולים לדבר אחד עם השני? רק הכול על אותו נושא על החוקים של תפוז זה סתם חרא.. בוא נגיד שבישביל סקרים לא צריך מנהל, תמונות היה לנו לכמה ימים היה נחמד אבל לא היה כל כך מלהיב אפשר לוותר, מאמרים כנ"ל עד שמישהו יכתוב מאמר שישים את זה בפורום.. בקשר לרשימת פורמים צריך לעשות עם זה משהו כי חדשים לא יגעו לכאן וזה דווקא השלב שהכי הרבה אמורים להגיע לפה כשיש דיסק חדש בפתח.. אבל אם זה ככה אז נפרסם את הפורום.. כמו בחתימה <כמוני יאייי חח> או בדרכים אחרות.. תראה זה לא שום דבר נגדך.. זה נגד החוקים של תפוז ואני מקווה שאתה מבין את זה.. כי באמת שום דבר פה זה לא נגדך

k k1

New member
בדיוק

מי באמת שם לב לסקרים,מאמרים וכל שאר הדברים ה"רשמיים" האלה?? תאכלס יותר חשוב הפורום עצמו,הדיבורים פה...ואם זה ספאם אז זה ספאם! ובלי הספאם בקושי היתה פה הודעה אחת ביום..כי בקושי יש חדשות על אמינם..וגם כשיהיה דיסק חדש,ויהיה חדשות זה גם לא אומר שלא יהיה ספאם! וכן ננסה לחשוב על דרכים לפרסם..

k k1

New member
יפסיקו לכתוב

כי אם מפסיק הכיף זה לא שווה כבר..! למה לעשות משהו שלא נהנים ממנו?!?!

זהו שאנחנו לא מדברים עם נשיא ארצות

הברית... וכן חלק מהמשפטים שלנו כוללים "ס'עמק ה^#&)$#@" עכשיו להתחיל למחוק כל הודעה אז בכלל לא יהיו פה הודעות.

....

לי אין התנגדות! גם עכשיו יהיה לך יותר סיכויים כי היית מומחה פורום זה אולי זה יוסיף.
וגם אין אפאחד אחר שרוצה.. אני הילה וקרין אני יודעת שבטוח לא רוצות.. אנה אמרה שהיא לחא רוצה לפני כמה זמן אם אני זוכרת נכון וג'ס לא רוצה גם היא אמרה שהיא רוצה ליהיות מנהלת משנה <או מומחה או איך שקוראים לזה..> אני כמעט בטוחה שהיא אמרה שהיא לא רוצה אבל לא בטוחה ואני לא יודעת אם ספיר רוצה.. וכן צריך מנהל עכשיו יותר מתמיד ולא רק בישביל התמונות כ אם אין מנהל זה כאילו אין לנו פורום ולא יהיו חדשים..

k k1

New member
ג'ס נראה לי אמרה

שהיא רוצה אבל יותר מדי מסובך לה להגיע לרמת גן.. אבל אולי פשוט ניתן לה לדבר? חחח

תגיד מה זה מומחה הפורום? אתה יכול

למחוק הודעות או לעשות משהו אחר שאנחנו לא? כי חייב ליהיות משהו, אתה לא סתם אדום! א וכן אתה עדיין מומחה הפורום חח סורי

Envenom

New member
הדיון עדיין לא נגמר, כמו שאת רואה..

אני לא רוצה לכפות את עצמי עליכם, ובמיוחד אם זה אומר "להפסיק את הכיף" כאן

bLAck hALo

New member
אוקי..

טוב נחכה גם לאנה,ג'ס,ספיר ורז..אם הוא בכלל עוד נכנס לכאן/קורא

Thierry Henry

New member
תגובתי לעניין,

א- לא הייתי פה כי חגגתי את היומולדת שלי עם החברים מכפ"ס. ב- אני בהחלט אמליץ עליך להנהלת הפורומים אם תרצה. ג- הקטע של אולי עדיף בלי מנהל, על הנייר זה באמת יהיה נחמד,אבל וזה אבל גדול- פורום שיושב הרבה זמן בלי מנהל ועוד הורד מרשימת הפורומים, עתידו להיסגר. אני ממליץ בחום לכל מי שאכפת לו מהפורום הזה להציע את עצמו מי שרוצה יקבל המלצה ממני. ד"א אני כבר הודעתי לתפוז שאם הם מתכוונים לסגור את הפורום, שיתנו לי הודעה מראש ואני אכנס לניהול מחדש עד שנמצא מישהו טוב ואז אני יוריד את עצמי מהניהול.

LadyLuvJess

New member
ועכשיו אני מגיבה..?

כעקרון אין לי בעיה לנהל, אבל יש לי בעיה להגיע לשלב של הניהול (רמת גן וכו') אז ככה שאם יהיה מנהל, ואז הוא יוסיף אותי, זה יהיה נחמד מצידו
עכשיו, בקשר לאם צריך מנהל או לא- לפי דעתי צריך. בגלל שיוצא לאמ אלבום חדש.. כשייצאו סינגלים חדשים, בין אם הפורום יהיה ברשימה ובין אם לא ימצאו אותו (כמו שעדי אמרה- זה כתוב לחלק בחתימות.. חלק יחפשו במיוחד.) ואז יהיו הצפות סתמיות, וצריך מנהל שימחק אותן. טוהר, אתה בטוח שאין אפשרות שתשאיר חלק <גדול> מהספאם? כאילו, תמחק, כדי שתוכל להשאר מנהל.. אבל רק שרשורים קטנים או אם שרשור עם נושא הופך לספאם.. תמחק את הספאם- תשאיר את הנושא. ככה כולם יהיו מרוצים, לא? למרות שלפי דעתי אפשר לוותר על הספאם.. כי זה נחמד והכל.. אבל זה הופך בעיקר לשיחות של קרין-עדי-הילה "את פה??" עכשיו אל תבינו אותי לא נכון, זה נחמד. לקרוא, ואם יש מה להגיב אז גם להגיב. אבל תשימו לב שיותר שרק אתן פעילות בפורום ואז זה נראה כאילו כל השאר לא. נניח, אני, למה אני לא מגיבה הרבה? כי אין לי מה להידחף לשיחות שלכן.. ו-80% אם לא יותר מהפורום זה שיחות שלכן. ואני לא אומרת לוותר על הכל. ממש לא. אבל אפשר לקזז קצת, כי אתן יכולות לנהל את השיחות גם במסן. (וזה מה שאתן עושות גם, לא?) ככה שבתכל'ס אני בעד, ואין לי בעיה איתך, טוהר. אבל גם פה אפשר להגיע למצב שבו כולם מרוצים- וזה אומר שתשתדל כמה שאתה יכול להשאיר את המצב כמו שהוא, ורק לשפר מכאן.

למעלה