אוקי אנשים..

k k1

New member
זה הקטע

אתה מגביל-5 הודעות פסדר,יותר לא.. כאלה הודעות מתקבלות,כאלה לא..לא בא לי על השיט הזה!! והקטע של הקומונה וכל השאר זה סתם בולשיט

זה לא ככה עם מנהלים אחרים בפורמים

אחרים.. אולי בחלק כן אבל גם בחלק לא.. ומה אם אנחנו רוצים לעשות ספאם באמצע שרשור אז תפוז לא מאשרים? תגידי אתה באמת חושב שמעניין אותם שיצאנו מהנושא?..? פחחח בחיים לא כל פורום שמדברים על נוששא אחר באמצע שרשור אחר אז מוחקים... ממש לא זהו שאנחנו התרגלנו לשרשור ספאם פעם ביום כי בווא ניהיה מציאותיים הרבה על אמינם לא מדברים עכשיו.. כי אין הכי חדש ממנו.. עןוד חודשיים בערך יהיה עד אז אנחנו סתם מדברים בישביל הכיף.. וכמו שקרין אמרה אם זה יהרוס את הכיף אז זה לא שווה את זה.

k k1

New member
נכון!!

אנחנו לא מתכננים את זה! שזה גולש מהנושא של השירשור זה פשוט גולש! וכן לא נראה לי שיש בכלל חוק בתפוז שאוסר ספאם..או שיש.. אז עדי את נגד?????????

לא נראה לי שיש חוק נגד זה

וכן אני דיי נגד כי באמת יצא הכיף אבל חייבים מנהל. פשוט חיביים במיוחד בתקופה הזאת שעוד מעט יש דיסק הרבה ירצו להכנס ויחשבו שאין פורום כזה...לא יודעת כבר מה אפשר לעשות בעע עם התפוז האלה יותר מידי חוקים!

bLAck hALo

New member
גם../images/Emo45.gif וגם../images/Emo31.gif

אני מסכימה איתך ווגם אם קרין לדעתי פשוט צריך שזה יהיה איכשהו באמצע-והכל יהיה טוב. =]

Envenom

New member
אוקי, סבבה, איפה זה אמצע?

ותבינו באמת שלתפוז כאן יש חוקים. מנהל פורום הוא לא מנהל האתר, והוא כפוף לאלה שהם כן. לכו לפורומים אחרים, תשוו איך זה הולך שם, ותחזרו לכאן להגיד מה נראה לכם שצריך להיות. (אני ממליץ פשוט להקליד מספר רנדומלי בין 22 ל-1200 במספר של הפורום כדי למצוא חחח)

bLAck hALo

New member
צריך למצוא אותו...

כי סה"כ ברור שיש תפקיד מסויים למנהל בפורום! פשוט שלא יגיע למצב שבשלב מסויים יפסיקו לכתוב כאן בגלל הקטע של ההנלה (ואני לא מתכוונת אלייך באופן אישי אם תתקבל אלא בכללי לכל מנהל שיהיה)

Envenom

New member
למה שיפסיקו לכתוב? ../images/Emo4.gif

במיוחד עכשיו שאמינם עומד לחזור לחיים עם אלבום חדש

bLAck hALo

New member
.....

שוב, לא אתה ספציפית כמנהל-בכללי; קורה שפתאום המנהל מתחיל "לשלוט" על הפורום ועושה דברים שפשוט לא במקום ואני אומרת שיכול להגיע למצב שאנשים פשוט ינטשו

Envenom

New member
זהו, שזה הרעיון פה-

שיבוא מנהל שנמצא כבר בפורום, יודע מה הולך פה, וינהל בהתאם כדי שיתאים לאנשים שנמצאים בפורום, ושלא יפחיד ת'חדשים..

bLAck hALo

New member
יאפ..

כמו שאמרתי כבר פשוט התרגלנו לכתוב חופשי ובלי בעיות או שפתאום ימחקו הודעות עכשיו זה יהיה מוזר כמו שהיה כשהיה מנהל ל-3 ימים חח

Envenom

New member
אז אולי באמת בלי מנהל עדיף?

כמובן שאני אשאר אדום עד שיבוא מנהל ויוריד את זה (אוי, "שיט"! חחח), אבל אם הספאם הוא הכיוון הכללי כאן וזה מה שבאמת חשוב לכם- אז אולי באמת עדיף בלי מנהל שיהיה חייב למחוק הודעות כאלה כי אחרת יפטרו אותו
עם מנהל באים דברים כמו סקרים, תמונות, מאמרים, רישום ברשימת פורומים, וכו'.. אם ספאם יותר חשוב מזה- סבבה, consider this thread closed אם יש מישהו שמוכן לוותר על ספאם בשביל כל הדברים האלה, שירים יד. אם אין, אני מוריד את שלי

k k1

New member
אז עדיף בלי...

וזה לא רק ספאם.. זה האוירה הכללית בפורום.. וזה הקישורים של הילה, ולהגיד מה שרוצים...בלי להתחיל לחשוב על-זה מותר! זה לא! ותמונות אני מוכנה לוותר,סקרים גם,ולהיות ברשימה של הפורומים זה הבאסה הגדולההה!! אבל גם ככה שהוא היה רשום עד עכשיו לא באו חדשים אז לא כ"כ משנה..וזה לא רק מה שחשוב לנו,תאמין לי שאם יש חדשות ועידכונים על אמ אז מדברים על זה וכולם מגיבים..אבל הבעיה שאין כ"כ.. אני רק לא רוצה שהפורום ייהרס.. וגם לא שהוא ייסגר..

bLAck hALo

New member
אךך הקישורים, הקישורים..הופעות וזה

זה גם חיסרון. אבל בובה באמת יסגרו אותו בסוף וכבר עשו את זה.. אמרתי לך כבר :(

k k1

New member
תעשו מה שאתם רוצים....

אני לא רוצה להיות האשמה בזה שסגרו..

bLAck hALo

New member
אוי נו..בובה,את יודעת שאת לא תיהיי

אשמה זה תפוז עם החוקים האלה שלהם.

k k1

New member
כה....

עזבי אני הבנתי את עצמי...אין לי כוח להסביר.. אין לי כוח יותר לנושא הזה כבר..תעזבו כבר את הפורום כמו שהוא..בעע

למעלה