אוקי אנשים..

Envenom

New member
אוקי אנשים..

היות שלפורום אין מנהל (שוב), רצוי למצוא אחד. עכשיו- הרעיון הכללי הוא שעדיף שמישהו מאיתנו יציע את עצמו, כדי שלא יהיה שוב הענין של "מה זה אתה רק שבוע כאן בפורום וכבר מנהל??". אני אישית חושב להציע את עצמי (שוב), אבל אם למישהו כאן יש איזשהי התנגדות אני לא יעשה את זה. לעומת זאת- אם יש פה תמיכה נרחבת לצד מישהו שהציע את עצמו אני מקווה להשתמש בשרשור הזה כ"ראיה" לכך שאותו אחד שהביעו בו תמיכה ראוי לנהל את הפורום. אז בבקשה לא להפוך את השרשור הזה לספאם, אלא לשמור אותו בנושא. אז מי שרוצה להציע את עצמו, להציע מישהו אחר, לתמוך במישהו שהציע את עצמו, להתנגד למישהו שהציע את עצמו- הביעו את דעתכם כאן

bLAck hALo

New member
אממ..

לא נראה לי שמשהו חוץ ממך רוצה (נראה לי): -אני יודעת שאני לא רוצה -קרין (KK1) גם לא. -עדי(פאקינג קרייזי) לא רוצה.. -רז פרש, אז משומה הוא גם לא רוצה וגם אם כן תפוז בטח יעשו בעיות על זה! כאילו בגלל שהוא היה מנהל-פרש-פתאום עכשיו שוב?! -ג'ס אם אני לא טועה רצתה או עדין רוצה(?). -ספיר- אין לי מושג מה איתה -אנה- לא יודעת גם מה איתה מממממממממ..מי עוד, מי עוד? נראה לי זהו. בכל מקרה, עד שיתברר יותר מי כן רוצה ומי לא חוץ ממך כמובן שכתבת שאתה מעוניין.. -אז לגבייך אני בעד

angela12

New member
אני..

ל-א רוצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ממש ממש ממש לאאאאאאא אין סיכוי!!! פשוט לאאאאאאא אז טוהר, אם אף אחד אחר לא רוצה, אז בהצלחה!

k k1

New member
לא מציעה את עצמי...

ומבחינתי אין לי בעיה שתציע את עצמך שוב.. אבל תלמד לקחים מהמקרה הקודם.. ד"א-הילההההההההה את עדיין פה?? אני צריכה לדבר איתךךך!!

Envenom

New member
לקחים?

וביקשתי בלי ספאם בשרשור הזה, בבקשה מכם.

k k1

New member
כן לקחים

ושום ספאם...בסך הכל שאלה..הייתי צריכה לדעת אם היא פה..

k k1

New member
אמממ

לשאול אותנו לגבי החלטות שאתה עושה-אתה המנהל-נכון! אבל זה הפורום של כולנו! לא לשנות לנו את מה שהתרגלנו אליו עד עכשיו..!!! לא למחוק הודעות שלנו.. ואם יש לנו משהו להגיד,ביקורת או משהו-קבל את זה! זכותינו להביע דעה! לא להיות רשמי מדי! חחח

bLAck hALo

New member
חח אממ נראה לי גם אנחנו צריכים

ללמוד לקחים ממה שהיה.. :0)

Envenom

New member
well

תפקידו של מנהל הוא לשמור על הסדר בפורום, לא רק להיות מנהל בשביל שתוכלו לשים תמונות.. שזה אומר כן למחוק הודעות שלא מתאימות, כן לשנות חלק ממה שהתרגלתם אליו עד עכשיו, ולדאוג שהדעות שלכם מובעות לא במשפטים כמו "ס'עמק ה^#&)$#@ הזה ממש דפוק זה פשוט משהו ברמות קוסמיות" אלא כמו שצריך
פורום אמינם, פורום אמינם, אבל אפילו די12 לא יקללו כשהם מדברים עם נשיא ארה"ב..

Envenom

New member
ושכחתי משו קטן-

אני בהחלט מסכים שצריך להתייעץ עם חברי הפורום לפני החלטות, דיקטטורה היא לא המטרה
(למרות שאני לא חושב שיש צורך להתייעץ עם חברי הפורום אם המנהל רוצה לשנות סקר שעבר זמנו, או טאגליין שדורש כאפה)

k k1

New member
אוקיי...

אז אני משנה את הדעה שלי-אני נגד
כמובן שאני לא אומרת עכשיו-אל תגיש הצעה לניהול! זכותך המלאה! אבל אני בכל מקרה נגד..

Envenom

New member
תראי..

לכי לפורומים אחרים עם מנהל ותראי שזה ככה. אין מה לעשות, זה החוקים של תפוז. עד כמה שאני באמת אוהב ת'שירשורי ספאם ההזויים שלכם והצרחות חסרות הפשר שלכן- זה פשוט לא יכול להיות ככה עם מנהל. בשביל זה הקימו את פורום אוף טופיק, ד"א.. ובכל מקרה נהוג לעשות שירשור ספאם אחד בשבוע סתם בשביל הכיף, ככה שזה לא יעלם לגמרי

Envenom

New member
ועוד רעיון-

אפשר להקים קומונה חברתית לפורום בשביל כל שירשורי הספאם למינהם, והאוף טופיק למינהם. שם אני מבטיח שהם לא יימחקו

bLAck hALo

New member
לא אותו הדבר:\

חחח פשוט התרגלנו לכתוב מה שבראש שלנו כאן וזה באמת הכי כיף כל הקטע של החופשיות והספאם וזה.. הרגל.

k k1

New member
אני יודעת שזה ככה...

אני גולשת הרבה(יותר מדי האמת) בפורומים של תפוז.. אבל אצלנו זה שונה..ועכשיו כל פעם שנגלוש מהנושא תמחוק או תעיר לנו?! זה יהרוס את הכיף! זה לא יהיה אותו הדבר! אני בכל מקרה שוב אומרת-מתגדתתתתתתתתתתתתתת!! אבל ממש! אני מעדיפה בלי מנהל בכלל.תודה. נראה מה כולם אומרים... בעעעע נראה לי הולך לחזור על עצמו מה שקרה קודם..

Envenom

New member
אני לא הולך למחוק או להעיר על כל

הודעה. שלא לדבר על זה שאני בכלל עוד לא הגשתי מועמדות עדיין
אבל הודעות כמו "הילה את כאן?" שהופכות לשרשור של 20 ומשהו הודעות בהחלט "יוזהרו". סתם "הילה את כאן" שנענה ב"כן" ללא תוכן שממשיך לאנשהו שזה שיחות אישיות לא בפורום בהחלט לא יקבלו אפילו מבט
(אפילו 5 הודעות זה נסלח). וכמו שאמרתי- אפשר להקים קומונה בשביל כל הספאם וכל הג'אנק וכל הוואטאבר
ואם זה יעזור אפשר אפילו לפתוח הודעות עם נושא מסוים שם כדי שתוכלו להפוך אותן לספאם

למעלה