אוקי אנשים

אוקי אנשים

אני המנהל הזמני כאן עד שימצאו מנהל קבוע. אני לא אתערב בדיונים וכל ההודעות שימחקו יכילו קללות או העלבות כלפי כותבים אחרים. כבר עכשיו אני אתחיל בניקוי הדף הזה. תהנו ותחשבו שאני לא כאן (כי אני לא)

תודה, תשובה והערה

אני מנהל זמני כי זה מה שביקשתי ואם אני אנהל 2 פורומים בו זמנית זה אומר פחות זמן בכל פורום וזה לא כדאי. והערה: אני לא מרחם על אנשים. פעם ראשונה אזהרה ומחיקה פעם שניה אזהרה ומחיקה ופעם שלישית חסימה זמנית אם אחרי החסימה הזמנית זה לא יעזור אני אפנה להנהלה שיטפלו בעניין. ומי שיודע שזה מיועד לו הוא יודע.

זאת לא הדאגה שלי :)

אבל לפי מה שאני יודע יש פגישה עם המועמד בשביל להחליט. ואני יודע שההנהלה תבחר את המועמד הטוב ביותר.

a_duck

New member
אמ...מן הסתם...

הם יחפשו מישהו שמבין במוזיקה בניגוד למנהל הזמני שלנו... אגב אני בן 16...לא הבנתי למה אמרת לי בפורום שלך שאני לא אגיע לגיל 16 אם אמשיך ככה...כנראה שהגעתי...

תבין....

אתה אומר שיבחרו מישהו שמבין במוזיקה (אני מנחש שאתה מתכוון רוק) הבעיה שאין אף אחד שמבין בכל הסוגים של רוק שיש... אתה לא תמצא מישהו שמבין בבלאק מטאל, רוק קלאסי, אלטרנטיבי, פאנק מטאל, וכל מיני אחרים... ואם זה לא הרוק שאתה אוהב זה לא אומר שזה לא רוק...

המממממ

אני מבין בכל הסגנונות אבל לא בגלל גאונות , בעיקר בגלל עבודה (משהו סודי שקשור למגזין בח`ול ) אבל בחיים בחיים אני לא אציע את עצמי לנהל את הפורום הזה אלא אם כן יש אנשים שחושבים שאני מתאים , אני לא מגלומן שיציע את עצמו בלי דעה של הסביבה ואולי אני לא מתאים ?ואולי הידע שאני חושב שיש לי לא מספיק? ואולי יש טובים ממני?

epitaph

New member
דעתי היא שאתה מתאים לתפקיד

ובכלל כמו שאמרת צריך מישהו שאוהב רוק ולא שולל אף סגנון או דעות של אחרים.....ויש לך ידע מספיק רחב (אם לא לדעת כולם אז לפחות לדעתי...)

a_duck

New member
תתפלאי אבל יש....

אני מכיר כמה כאלה ויש גם כאלה בפורום שמבינים בפאנק ומטאל ורוק ישראלי ועוד דברים וגם בכאלה שהם לא ממש שומעים... ואני לא ממש חוסם את עצמי לבלאק וגם לא אמרתי שהסגנונות שאני לא אוהב זה לא ``רוק``...פשוט המנהל עושה רושם של אחד שלא ממש מבין בזה...

אנחנו פשוט צריכים ....

להמליץ על משהו וחשבתי גם על עצמי אבל רק אם לא תהייה התנגדות

נכון...

זה מה שאני אומר שאין.. מצדי שקארל יהיה עם הוא באמת מבין כמו שהוא אומר...

למעלה