אוקי אנשים

אני מכיר, לא מבין

יש בכלל מה להבין???? צריך לשמוע להכיר לא רואה מה יש להבין פה זאת לא מטמטיקה רק לאהוב ולהכיר, ומה לעשות חטאתי אני מכיר והמון ... אני מכיר את רוב הסגנונות , מבדיל בין סוגי נגינה ושוב בגלל שאני מנגן ויושב עם דיסקים תוך כדי נגינה , מחפש סגנון נגינה חדש ללמוד ולי אין בעייה שמי שחושב שהוא מתאים יציע את מועמדתו כל מה שצריך לעשות זה לשלוח תטופס וההנהלה תחלילט מי הכי מתאים , זה הכל . בהצלחה לכל מי שמתמודד ושיהיה לכולם יום טוב

מכיר, מבין....

אני מתכוון מישהו שמכיר הרבה להקות וסגנונות... עם אתה כזה.. אז תהיה מנהל..

אתה יודע על מי אני היתי ממליץ?

על טאייה ועל metal f אני חושב שהן הכי מתאימות וביחד

taya

New member
חבצלת אם כבר, לא אני.

אני לא רוצה, אני ממש לא בנויה לקחת אחרויות על שום דבר.. אני בטח ישכח להכנס לכאן.

טאייה

את מתאימה ואני אגיד לך גם למה עזבי את האחריות מה זה אחריות ? את יודעת להתנהג עם כולם את כותבת מגניב את לא תקועה בסגנון אחד וחבצלת תשלים אותך ועוד משהו רצינו לארגן מפגש אולי נעשה משהו? הרי כולם בחופש עכשיו

גם אני חשבתי על זה....

אבל עם אתה רוצה להזכיר עוד פעם את הנושא של המפגש... תכתוב הודעה חדשה.. כי לא קוראים קוראים את כל התגובות...

taya

New member
מה פה קורה פה?

אני בטח *אשכח* להכנס לכאן. (אוף, למה זה לא מדגיש כמו בבמה?). כן כן, גם אלוהים טועה. ובקשר לקומוניסט מלמטה, מאוד מחמיא לי, אבל לא תודה.

taya

New member
בעצם זה הקומוניסט מלמעלה.

מתי הפכו את הסדר של התגובות?

Metal_F

New member
סיכום של הדיון

למי שאמר שאני מתאימה...תודה. וגם לדעתי טאיה תעשה עבודה מצויינת. ועוד דבר...הפורום יותר מגובש ממה שחשבתי. בהחלט צריך להיפגש.

למעלה