אוקי אני נואש...

amichay16

New member
אוקי אני נואש...

אני מחפש שרת חינמי כי אני רוצה לפתוח פורום האתר שלי אגב על נענע 5 מגה איכסון אבל משהו כמו 100 גיגה תעבורה... אבל לפורום צריך שרת שיתמוך ב php ובגלל זה נענע לא טוב.. אז אני מחפש שרת לפחות 100 מגה, בלי הגבלת תעבורה ( או יותר מ 40 גיגה) בחינם כמובן ואם אפשר בלי פרסומות או רק עם פרסומת קטנה. תודה!

F00D Is G00D

New member
מדד תעבורה

נראה לי שאינך יודע מה מסמל מדד תעבורה. תעבורה זה כמה מגה בייט אנשים יורידו מהאתר שלך במשך חודש. זאתאומרת אם יש לך אתר של 5 MB ובהנחה שכל גולש בממוצע יוריד רק חצי מהחומר באתר. יהיה לך 400 מבקרים לג'יגה אחד (אלף MB) בפועל אתה כמעט ומכסה 800 מבקרים על ג'יגה אחד (במידה והאתר באמת 5 MB) אין פה מדד מדויק. אבל צריך פרופורציה. 100,000 GB זה בערך 60,000-70,000 גולשים...

amichay16

New member
אני יודע מה זה תעבורה..

בגלל שהאתר שלי הוא עם המון תמונות רק איך שנכנסים זה בערך 300 קילו. בוא נגיד שכל גולש מוריד 500 קילו זתומרת חצי מגה = עשירית אתר? 10000 גולשים ביום ( כללים לא שונים) > 5 גיגה ביום > 150 גיגה בחודש... האתר אכן 5-10 מגה כולל הכל. יש כמה סרטונים בשרתים אחרים שלא קשורים לנענע אבל אני מדבר על נענע בלבד. אם לא הייתה לי כל כך הרבה תעבורה מזמן הייתי קונה איכסון.... ו 200 גיגה עולה לפחות 100 שקל לחודש לא?....

Silver Strike

New member
אתה מפספס את הרעיון הכללי...

אם יש לך 10,000 גולשים ביום (ואני בספק) הם לא מורידים מחדש תמונות וסרטונים שנמצאים ב-cache של הדפדפן. אתה מעדכן את האתר כל יום? אני בספק אם נענע מוכנים לסבול כ"כ הרבה תעבורה רק בשביל האתר הקטן שלך. כדי שתעשה חישוב עוד פעם...

amichay16

New member
אאהה אוקי...

אז אתה אומר שבדרך כלל הגולשים לא טוענים את העמוד או התמונה מחדש מנענע וככה זה לא מוסיף תעבורה.. אלא אם הם עושים רענן .. אז ככה זה פחות.. וואלה זה נשמע הגיוני ... מעדכן כמעט כל יום. 10000 כלליים ביום. 4000 שונים. אבל איבדתי את המטרה - אתם מכירים שרת שתומך ב - PHP , 100 מגה לפחות, 50 גיגה תעבורה לפחות ובלי פרסומות? חיפשתי באתר שלכם ואין דבר כזה...

Silver Strike

New member
אני יכול להמליץ לך

על חבילת האיכסון שאני משתמש בה: bluehost.com. תומך PHP, איכסון 1GB, 50GB תעבורה וכמובן שבלי פרסומות. (אכסון בחו"ל) בהצלחה בחיפוש.

Silver Strike

New member
תיקון.

מסתבר לי עכשיו אחרי שנכנסתי לקישור שרשמתי לך שהם שידרגו ל: 75GB תעבורה ו2GB אכסון.

amichay16

New member
אבל זה עולה כסף...

תראה כל עוד האתר שלי לא ריווחי ממ זה די בעייה בשבילי להשקיע כסף. גם ככה אני בקושי מקבל דמי כיס. מישהו אולי יודע איך מביאים אנשים שיפרסמו אצלך?? או לחילופין איך אפשר להרוויח כסף דרך האתר? ( אני לא בונה על זה שמישהו יענה על השאלות...)

Silver Strike

New member
תבנה, תבנה.

אם אתה רוצה PHP תעבורה ושטח אכסון גבוה. אתה תאלץ לשלם, או לחלופין תוריד את הדרישות.

למעלה