אוקי אז ככה

אוקי אז ככה

יש לי בעיה... אני לא מבינה את עצמי ואולי אתם תוכלו לעזור לי להבין :| מצד אחד... אני בחורה עם כזה אגו נפוח שאבוי לגבר שינסה להרים עלי אי פעם את הקול או להגיד מילה לא במקום מצד שני אני בחורה שאוהבת גבר שרומס אותה... זה מגרה אותי הקטע הוא שלא ידוע על איזה מצב רוח אני נופלת... יענו יש מצב שיום אחד הקטע של הרמיסה פשוט יצליח לצד השני ויום אחרי או אפילו דקות אחרי... האגו שלי יחזור לשליטה וזהו פעם השליטה מגרה אותי ופעם ההשפלה... זה לא משהו קבוע :| וזה מאוד מבלבל כל פרטנר... יום אחד הוא מושפל על ידי עד היסוד ויום אחרי אני כולי כנועה נתונה לרצונותיו מה עושים? :/

../images/Emo1.gifיוניי שכל שאייאן \=

מתוקה, אני במקום דיי דומה .. תני לתת לך כמה המלצות : 1. קחי את הזמן, אל תמהרי לשום מקום . 2. תשתדלי כמה שיותר להתנסות . 3. תמנעי מכל מיניי הגדרות כרגע, הן סתם מסבכות . אוקיי, אז לי בניגוד לשאייאן אין 'אחריות', רק הרגשת הזדהות ורצון לעזור :) לא שכתבתי כל כך הרבה אבל ממה שכתבתי תעשי לך סלקציה, קחי לך את הדברים שהכי ניראים לך :) העצה הכי גדולה שלי אלייך, היא פשוט לקחת את הכל בקלות . אני זוכרת שרק התחלתי לחשוב על כל העניין והתחלתי להילחץ מזה ש"אני לא מוצאת את עצמי" ושיט (כרגיל ..) תחשבי על החיפוש ועל ההתנסות כמשהו כייפי, לא בטוחה שכל מה שאני כותבת כאן ממש מדבר אלייך ... אני רק זוכרת שאותי זה דיי תסכל \= בכל מקרה, אלף פעמים- בהצלחה :)

תודה :)

זה באמת מתסכל :/ אבל האמת שההתנסות היא תמיד משהו טוב... סקס התחיל לשעמם אותי וזה משהו שמכניס עניין.... יהיה נחמד לראות מה יתפתח לי מכל הסיפור חוויות וזכרונות חדשים בכל אופן אני אעדכן פה כל פעם P: ואם לך יש סיפורים וחוויות לחלוק זה יהיה נחמד P:

calba 2

New member
זוד,

בהמשך למה שרשמתי לך אז גם החתלתולה ורוזיA ....

nerissa

New member
מסכימה איתך, כלבה

יש כאן אוכלוסיה של.. "דברים" ש"חתול גרר פנימה" והם בפירוש לא מבינים לאן הגיעו. זה פורום של קהילת גאווה! תפנימו כבר??? מישהו יתחיל לעשות כאן משהו?????????

nerissa

New member
אני אסביר לך לאט. מאוד לאט

את נמצאת בפורום גאווה, ילדה'לה. זה אומר - פורום הנמצא בקהילה ההומולסבית. עכשיו התאמצי וחשבי לבד למה הדעות ההומופוביות שלך מעלות בחילה! למה עבורך להיות הומו זו קללה, מצד אחד - ומצד שני את מנסה למצוא מקומך בתוך הקהילה. הציעו לך להסתכל פנימה. הנה גם אני מציעה לך.. ונסי הפעם לעשות זאת מעבר לקליפה של עצמך. אולי אז תמצאי תשובות לשאלות החשובות מאוד שהעלת לגבי עצמך. אולי את פשוט לא נמצאת במקום הנכון.

הש :/

עשית לי כאב ראש מרוב זיוני שכל על שטויות אני בעצמי דו מינית יא נעל אחד וכל פעם שאני רבה עם חברה או משהו כזה אני קוראת לה לסבית.. זה בא בקטע של צחוק זה לא בא בקטע של לפגוע יא נעלול עכשיו תקשיב טוב לפני שאתה תוקע את עצמך בעניינים שלי ודגש על שלי ולפני שאתה בכלל מעיז לקבוע לי איפה להיות ומה לכתוב אני ממליצה לך לקחת את עצמך ולקוע בתוך אסלה עשית את זה? יופי עכשיו אחרי שגמרת תשתוק.

nerissa

New member
יופי

כמובן שאין לי כל כוונה להכנס לויכוחים עם אמבות או חד תאיים אחרים למינהם כיון שגם אנגלית את לא יודעת (בנוסף על עוד דברים רבים אחרים) אסביר לאט (שוב לאט. אני יודעת שנורא קשה לך..) אני נעל אחת ולא אחד אני נעלולה ולא נעלול אני תוקעת, ומעזה וקובעת.. אני אישה. מאוד אישה. (עוד משהו שאת צריכה לשים לעצמך כשאיפה כי הדרך לשם עוד נורא ארוכה עבורך. להזדיין גם חיות יכולות..)

gidionline80

New member
נריסה חבל על האנרגיה

זה נראה שכל 4 הכינויים הם אותו אדם ששכח לקחת כדורים בזמן:)

nerissa

New member
אני מנסה

לתת קרדיט לכל אחד. לפני ש..
הנה הפסקתי

זה לא קשור להסבר

את נשמע כמו גבר אני מאמינה שגם ניראת כמו גבר ואת יושבת לי על הווריד כאילו הרשתי לך... את לא מודעת לעובדה שהווריד שלי זה לא מקום ישיבה? אז עכשיו חתיכת צלופחית קטנה טוסי לי מהזווית של העין כי אין לי כוח זמן רו רצון לבזבז על חסרת חשיבות כמוך

Z o d i a c

New member
אוקי מיצי, עד כאן../images/Emo70.gif

לרוב אני לא נוטה להתערב באינטרקציה בין גולשי הפורום, כולנו אנשים בוגרים ואת תפקיד המדריך בקייטנה השארתי אי שם בגיל 16. דיבור מלוכלך אני אוהב במיטה, ורק שם. כל בעיה שיש לך (או שמא זה לך?!) עם כל אחד מהגולשים יש מסרים אישים ותרבות דיבור. שני דברים שנמנעת מלהשתמש בהם וחבל. אני לא נוטה לאיים, לחסום משתמשים ולמחוק הודעות, אבל גם לא אפסול את זה במידת הצורך. ראי זאת כבקשה ואזהרה אחרונה - כבדי את הפורום, היושבים בו והאשכול בו הוא נמצא או שנשמח ללוותך לכיוון היציאה. שאלות?

למעלה