אוקי אז ככה

nerissa

New member
נכון, אייב?

נכון שהוא מרטיב? נכון שסימני הקריאה הירוקים האלה שלו ישר עושים כאבים בבלוטות הרוק? אין עליו.

Z o d i a c

New member
8 שעות עם לקוחות בגביה

עושות את שלהן כנראה. וואלה הכל טוסט, מחפש דירה, מתכונן ללימודים באוקטובר. איך האבהות?

סתום את הפה

מה לעזאזל כולם משחקים לי אותה ריגשי!?!?!?!?!?! טוב יודע מה? יכול להיות שפגעתי ברגשות שלך יכול להיות שהייתי לא בסדר יכול להיות שאני ממש מגעילה אילך יכול להיות שאתה צודק אבל נחש מה? זה לא מעניין לי את פי הטבעת

אייבורי

New member
מסכים לחלוטין

מעניין האם אפשר לפתוח להם פורום המדברים לעצמם. מצד שני נריסה, אולי הם זקוקים קצת ליחס חם ואוהב שלא קיבלו מעולם או אולי הצלפת שוט בישבן כי גם כאב הוא יחס

רוזיA

New member
פפ..ממש לא יפה כלבה!..

זה שההיית דחויה מרבית שנותיך לא אומר שדרך דחיית אנשים אחרים את תפטרי ת'קונפליקט הדטונצי שיש אצלך בבטן הרי רספציות מצפוניות הם הדרך הכי טובה להתגבר על מכאובים שמוזכרים דרך אותם אנשים במיוחד בוירטואל מהסוג הזה.. אני בעד שתשבי בצד ותתני לדברים להתגלגל כדי שלא תמצאי את עצמך שוב דחויה שלא מרצון..

שאייאן

New member
יוווווווווו קרע קרע קררעעע

מה קרה רוטווילר מה נשכת...חחחח איזה התקפת פתע...ייאוו גזרת לי תתחת יא אימפולסבי אתה צריך טיפול בהלם..

שאייאן

New member
לא ממש מתוקה לא ממש מעניין..

ותאמת זיוני שכל זה כל מה יצא לך מתקתקה שכמותך אולי בגלגול אחר הייתי שובר לך תגב לתוך המציאות ומסביר לך כמה דברים על זיוני שכל בסגנון שלי... אבל היום הציפורים בחוצ מצייצות השמש עומדת באמצע השמיים האוויר נקי ואני מרגיש טוב...נראה לי אני אלך להתנקש בליצן. כן ליצן זה בחירה טובה. לא חושבת?

יש לך נושא עם שליטה

את נעה מקיצוניות אחת לקיצוניות השנייה. בדיוק כמו חוזר בשאלה שלא זיין 7 שנים ופתאום מזיין כל היום. את מפצה את עצמך ומגיע לאיזון ככה. מה עושים? לומדים לקבל את עצמך יותר טוב, זה לוקח זמן, לפעמים המון שנים. אז פשוט תרגישי פחות צורך להיות מודעת לעצמך, ולהיות בשליטת שיא. בהצלחה.

princeOFdream

New member
אני לא רואה פה בעיה באמת...

זה נשמע כאילו את בת-זוג מאתגרת במיוחד וזה יכול להיות מאד נחמד. אבל חשוב שתדעי גם לבוא לקראת בן-זוגך משום שמאתגר מתייאשים אם אין גם הנחות ובעיקר הצלחות. אבל מה שכן חשוב מאד (כן, גם לך לא אתן חיים קלים...) זה שתהיי סגורה על המצב-רוח שלך בכל פעם משום שאם את בעצמך לא תדעי מתי את כך ומתי את אחרת אז זו תהיה באמת בעיה גדולה...

למעלה