אוקי אז ככה...

TomoSh

New member
אוקי אז ככה...

אני כבר דיי הרבה זמן בלי אף אחד, אני פשוט לא מוצא את האנשים הנכונים שאני יוכל להיות איתם, בכל מקום שאני הולך אני מנסה למצוא אנשים חדשים שאני יוכל להכיר אבל משום מה אני לא מוצא אף אחד, אתמול הלכתי בעזריאלי ואיזה 4 בנים יסתכלו אלי, אחד כמעט אכל אותי עם העיניים שלו אבל לא נגשתי אליו, והוא לא ניגש אלי, לא יודע אני ביישןןן, ועכשיו אני כותב את ההודעה הזאת כי כרגע ידיד נורא טוב שלי אמר לי שיש לו חבר חדשש ושהוא ממש ס22ה והם ממש מתאימים, ואז התחלתי לחשוב על עצמי ונוכחתי לדעת שאין לי אף אחד שאני יכול להפגש איתו או ללכת איתו ברחוב יד ביד, לצחוק איתו, ולעשות איתו כל מיני דברים !! יש לי רק באיסיקיו..... אז בגלל זה אני מבואסס עכשיווו אוףףףף.. אם יש לכם עיצות ממש טובות איך אני יכול להכיר אנשים ולהתחיל קשרים חדשים בבקשה תגידו לי !!!! (מתחנן!) תומושש
~נואש להכיר אנשים~

Sonata Of Tears

New member
אוקי

יש את צ'אק מי אווט שזה אתר הכרות גייז מאד נחמד יש מועודנים ואגב פתחו ליין חדש במועדון האזימוט בימי שני יש פורום "רק בנים - הכרויות" יש את המצעד לך למצעד כולם גייז,אולי יתחילו איתך

Sonata Of Tears

New member
כן

גם היום יש שם לסביות אבל עכשיו הם באות לאטייסז ליין ביום שישי בקיצר כבר יצא הפלייר ,קוראים לזה אנולהגייז... :)

למעלה