אוקי, אז הגיע הזמן

אוקי, אז הגיע הזמן

שאני אספר קצת על עצמי. אז שמי תומר, בן 19 וחצי (5.2) מניו יורק. נולדתי בישראל, גרתי שם עד גיל 5 ואז עברנו לניו יורק וחזרנו לישראל כמה פעמים (גרנו בכרמיאל) אני בא ממשפחה של מוזיקאים, יש לנו עשרות כלים בבית וחדר אקוסטי עם אולפן קטן. אני מנגן כבר 15 שנה, התחלתי עם חליל ובדרך היו עוד הרבה כלים בין השאר גם גיטרה, יש לי 17 גיטרות (5 אקוסטיות, 2 קלאסיות אחת מהן מוגברת) ו5 מגברים (ביניהם יש מרשל 10 וואט וראש 200 וואט של מסה בוגי) הקלטתי 2 דיסקים, אחד של עומר שלא יצא לשוק (הדבר היחיד שיצא ממנו זה השיר שהשמיעו כאן בניו יורק) והדיסק השני של איזה להקת מחתרת שאין לי מושג מה קרה איתה. אני עובד בחנות פרטית לכלי נגינה, בין השאר מתעסק שם עם הגיטרות, אתמול קיבלנו ממישהו קיט של קרווין שהוא רוצה שנרכיב לו (עוד כמה שעות אני מתחיל בעבודה) בזמני החופשי (ויש הרבה) אני מלמד נגינה על גיטרה וחליל. התחלתי לנגן עם עומר לפני כמה שנים טובות, עכשיו אנחנו עובדים על פרוייקט חדש ביחד ואולי אולי תוך שנתיים נסיים אותו. חושב שזהו, רוצים לדעת עוד משהו?

bralon

New member
אז רגע אם יש לי אזרחות בריטית

גם אני לא אצטרך לעשות צבא כמוך??????????

aviol

New member
ואזרחות רוסית??? :)

זה אגב שטויות שלמי שיש אזרחות זרה יכול לא לשרת...הלוואי. הקטע שאם יש לך אזרחות נורמלית (לא כמו רוסית...) אז אתה פשוט יכול לנסוע לגור במדינה של האזרחות ו"לפספס" צבא ולא יעשו לך כלום... ככה נראה לי

Shadow Of Death

New member
רציני??

יש לי אזרחות אמריקאית!!! אבל בכל זאת גם אם זה נכון אני יעשה צבא

RonLari

New member
שאלה..

אם יש לי אזרחות אמריקאית ואני טס לשם (אני בן 19 ועוד לא התגייסתי-אני לומד) וחוזר נגיד .. עוד שנה. אז מה.. לא עושים לי כלום?? כי אם לא אז אני טס מחר..

הנה

זה רק הציוד שלי, יש גם את הציוד של אחותי גם לה יש כמה גיטרות חשמליות שאני נוטה לקחת לה. ואולי שכל אחד יעשה רשימה של הציוד שלו?

cyber2200

New member
מיליונר

זה מה שזה אומר... ועכשיו כשאני חושב על זה אז בארה"ב זה לא עולה כל כך הרבה. בכל מקרה, סחטן עליך בן אדם, אני רק מקווה שאתה מעריך את מה שיש לך.

HOT DANG!!!

בנאדם!!! איפה היית כל חיי?!? עומר!! תחתן אותנו כאן ועכשיו!!
עכשיו ברצינות.. סאחטוש אחי, חתיכת סטאפ יש לך שם. אתם במקרה מחפשים עובדים שם בחנות? אני חרוץ... באמת!!

למעלה