אוקי אוקי, סדר!

DankaN5

New member
חחחחחחחחחחחח לא לא סיגל

קוראים לה נועה...נועה עדי היא יועצת בעיקרון

Im The Sun

New member
איך קוראים לאחיך../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif

ואצל מי הוא משכיר?

רועי ראו...

הוא משכיר אצל איזה גבר-גבר עם בית מטורף וענק עם שני כלבי בולדוג מכוערים. לא זוכרת את השם שלו. אבל הוא עוד מעט עובר משם עם החברה שלו

Im The Sun

New member
לא מכיר ../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

יש במושב הזה יותר מדי חדשים חח

../images/Emo41.gifאנוכי../images/Emo41.gif

שם: שלי גיל: 19 מקום מגורים: חיפה, בקרוב ת"א ICQ/מסנג'ר: לא מוסרת (ממילא אני לא אדבר אתכם) כמה זמן בפורום: כמה שבועות אחרי הפתיחה כמה זמן אוהבים את אנג'י: מ-96-95' ככה, מאז שראיתי את Hackers. מסר לאנשי הפורום : 'סתמו.

oh l0rd

New member
אניי

שם: ספיר גיל:16 וחצי מקום מגורים:חולון ICQ/מסנג'ר: [email protected] כמה זמן בפורום, וכמה זמן אוהבים את אנג'י בכללי : )בפורום אני לא יודעת כמה זמן אני נראה לי שנה לא בטוח ואת אנג'י אני אוהבת 5-6 שנים ומסר לאנשי הפורום : ) אתם אחלה אנשים אוהבת אתכםם:] ויש לנו פורום מדהיםםם שאוהב את האישה הכיי מדהימה בעולםםם ויש לי משו אחד להגיד: מוות למדוזותתתתתתת הזונווות האלהההה

Miss Kitty

New member
טוב, נו..

שם: שני גיל: 17 וחצי מקום מגורים: הרצליה ICQ/מסנג'ר: [email protected] כמה זמן בפורום, וכמה זמן אוהבים את אנג'י בכללי : ) אממ.. אין לי מושג כמה זמן..
אני יותר קוראת מכותבת.. אבל נראה לי כבר איזה שנה..
ואנג'לינה.. מאז ששידרו את טומב ריידר בערוץ 22 לפני כמה שנים.. לא ממש זוכרת..
מסר לאנשי הפורום: היי אנשי הפורום.

FIRE GODDESS

New member
גם אני מהרצליה!!!! אני 3 פה מהרצליה

הרצליה רולזזזזז!!! טוב על הדרך נשים תשובות אז.... שם: רק במסרים גיל היום בדיוק יש לי יומולדת -אני בת 16 מסנג'ר:[email protected] כמה זמן אני פה? אין לי מושג נראה לי אני פה כבר חצי שנה...אוף אני אוהבת להיות וותיקה...בהתחלה רק קראתי כי אתם שיעממתם אותי בגלל שלא ראיתי כלום על אנג'י עד איזה יום אחד שראיתי שעשיתם שירשור תמונות שלה ואז התלהבתי וזה מה שמשך אותי לפורום ויש כאן אנשים נחמדים מאוד-ואתם לא מגיבים לעידכונים שלי בכלל וזה פורום של אנג'י! רק אם יש איזה תמונה שלא ראיתם או משו כזה אתם מגיבים..אממ בעיקרון אני לא כ"כ שמתי לב ליופי שלה עד שראיתי ב-2003 או 4 את הסרט נערה בהפרעה ופשוט נתקעתי איתו ולא יכלתי לצאת ממנו כמה שבועות אולי אפילו חודשיים...

FIRE GODDESS

New member
הייתי באולפנת צביה ואני שנה הבאה

בי' עוברת לראשונים. באיזה את?

../images/Emo3.gif ../images/Emo42.gif

שם: סמדר מלכי-ג'ולי גיל: 13 וחצי
[אני בטח הכי קטנה פה, נכון?] מקום מגורים: חיפה ICQ/מסנג'ר: אייסיקיו: 218545145 מסנג'ר כמעט לא פועל...
כמה זמן בפורום, וכמה זמן אוהבים את אנג'י בכללי : ) אני בפורום כבר... אממ.. 3 ימים, אבל אני אוהבת את אנג'י
כבר בערך שנתיים וחצי, שלוש.. *ושוב אני הכי קטנה
* חחח

crazy4AJ

New member
חחח אני מרגישה כמו בסרטים

שמראים את הפגישות של אלכוהוליסטים אנונימיים...... טוב אז אני עינב בת 19 (בת 20 בדצמבר) המסנג'ר: [email protected] אני אוהבת את אנג'י מלפני 3 שנים כשראיתי לראשונה "נערה בהפרעה" והיה נורא נחמד לי לראות שיש אנשים יותר שרוטים ממני
.... סתם, אני חושבת שכולם פה אחלה ותמשיכו כך...

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo124.gif

We Love You Einav
אני אופיר, בת 14 מהמרכז. ICQ - 14205832 אהה, נראה לי שאני בפורום בערך שבועיים[?] (אולי יותר?), את אנג'י אני אוהבת מהסרט טומב ריידר (לא ממש הכרתי אותה לפני). מסר לאנשי הפורום?
אה... חופש נעים
לא סתם... אתם אחלה אנשים!

¥EleVatioN¥

New member
מממ../images/Emo129.gif

שם: אורלע גיל: 17 מקום מגורים: אשדוד ICQ/מסנג'ר: 136719292 כמה זמן בפורום, וכמה זמן אוהבים את אנג'י בכללי : אני בפורום...מאז שהוא קיים
ובערך 4 שנים ככה..מאז טומבריידר הראשון

love1beyonce

New member
עונה..

שם: שרון גיל: 14 וחצי מקום מגורים: נתניה ICQ/מסנג'ר: [email protected] (מסנג'ר) כמה זמן בפורום, וכמה זמן אוהבים את אנג'י בכללי : בערך חודשיים, וגם אוהבת את אנג'י חודשיים בערך או יותר ולא שמתי לב (קורצת)...

dilan angel

New member
אניייייייייי../images/Emo23.gif../images/Emo110.gif

שם: שיר
מקום מגורים: ראשון לציון ICQ/מסנג'ר: 277200090 כמה זמן בפורום, וכמה זמן אוהבים את אנג'י בכללי: אני בפורום כבר שנתיים עוד 4 ימים

sapirh19

New member
היי אני חדשה פה...

היי קוראים לי ספיר ואני בת 13 עני אוהבת את אנג'לינה מאז שראיתי את טומב ריידר(אחלה סרט). מסר לאנשי הפורום:ממממ....אל תפסיקו לאהוב את אנג'י חחח... מי שרוצה להכיר שישלח לי הודעה!

למעלה