אוקי אוקי, סדר!

אוקי אוקי, סדר!

יש מלא חדשים, יש מלא ישנים, אני כבר לא זוכר איך קוראים לכל אחד... אז אני מציא שירשור היכרות חדש. שם: גיל: מקום מגורים: ICQ/מסנג'ר: כמה זמן בפורום, וכמה זמן אוהבים את אנג'י בכללי : ) ומסר לאנשי הפורום : )

maya8aj

New member
או קיייייי

שם: מאיה ג'ולי גיל: 16 מקום מגורים: מרכז ת"א מסנג'ר: [email protected] כמה זמן בפורום:אמ.. פעם הייתי קבועה פה.. מי שזוכר.. מעל לשנה.. בזמן האחרון אני יותר נוהגת לקרוא ומגיבה כשיש לי משהו ממש חשוב להגיד מסר לאנשי הפורום: כולכם מקסימים ואני מתה עליכם.. אמ.. הכי בקשר עם דניאל החמוד ושיר המדהימהההההההההההההההה שאין עליה בעולםםםםםםםםםם!! אין אין אין איןןןןןןן ומי אני הכי מכירה פה כאילו מהדומננטים: כמובן חני- שהיא ה-מנהלת! אבל הההההההההה נומי- חולה עלייך אורלע- מתה עלייך מאי- תעשי לי ילדה ו.. אמ.. יש עוד מלא.. אני באמת לא אתחיל כי אני לא אסיים.. ושוב שיר את מלכההההההה וכמובן אנג'לינה.. אישתי החיים שלי אוויר לנשימה שלי אהבת חיי האחת והיחידה!!!!!!!!! אני אוהבת אותך

יאא אני דומיננטית ../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif

לאביו טוב

Ma E

New member
חחחחחח אני כבר עושה לך ילדה../images/Emo70.gif

איזה כיף לי

הופ הופ../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

שם:נוֹמי גיל:20 מקום מגורים:מרכז ICQ/מסנג'ר:מסנ[email protected] אני בפורום מתחילתו בממ חודש מאי 2003 חח (וואו
) ואוהבת את אנג'לינה מסוף התיכון ככה נראה לי
מאז שראיתי "ג'יה" ו"נערה בהפרעה" וכו' מסר לאנשי הפורום: יש לנו אחלה פורום ויש בו באמת אנשים חמים (כמו שנאמר פה כבר) וכיפיים (חח
מילה מוזרה) ואין סיבה שאנשים יחשבו עליו אחרת.. אז חשוב שנשמור על זה ככה.
לאב יו פורום פיפל מקווה שנצליח לארגן מפגש ושגם חדשים ירגישו נוח לבוא אליו ,כי אין סיבה שלא כי באמת יש פה אחלה אנשים

אני : )

שם: דניאל (רוצה שהכינוי JACK יתפס, אבל הוא לא נתפס...חבל : ) גיל: 17 וחצי מקום מגורים: אשדוד ICQ/מסנג'ר: מי שרוצה שישלח לי הודעה פרטית : ) אין לי מושג כמה זמן אני בפורום (נומי, אורלי, זוכרות?) וממש לא זוכר איך התחלתי לאהוב אותה..חח..יש לי זיכרון של נמלה! אבל מה שחשוב שאנחנו פה ועכשיו!... לאב יו אוללללללללללל!

DankaN5

New member
מממממממ

שם:דניאל ( כן, גם אני, חח) גיל: 15 וטיפה מקום מגורים:חיפה! ICQ/מסנג'ר:[email protected] ו איי סי- 212812766 כמה זמן בפורום, וכמה זמן אוהבים את אנג'י בכללי : אממ אני בפורום כבר כותבת מתחילת מרץ כאילו ממש בשבוע הראשון וקרואת הרבה לפני..נרהא לי מהחופש הגדול שעבר ואוהבת את אנג'י...מכיתה ה' בערך התחלתי להעריך את היופי שלה וראיתי טומבריידר וזה ובכיתה ז' זה הפך להיות ממש חזק חזק
ומסר לאנשי הפורום : יש לנו את אחד הפורומים המצויינים! עם אנשים מדהימים שאני מתה לפגוש כבר...עוד יקרה! חופש נעים לכולםםםם

Ma E

New member
../images/Emo175.gif

שם: מאייייייייייייייייייייייייייייייייי גיל: היום 17 וחודש
חע חע מקום מגורים: יבנה עיר האורות ICQ/מסנג'ר: סתכלו בכרטיס האישי.. כמה זמן בפורום, וכמה זמן אוהבים את אנג'י בכללי : ) אמממ אני לא יודעת בדיוק אני חושבת ששנתיים.. אולי שנה וחצי.. מישהו יכול לבדוק את זה
ומסר לאנשי הפורום : ) אמממ.. זה הפורום הכי ביתי שיש עם האנשים הכי טובים והכי מצחיקים שאני מכירה ואני הכי הכי אוהבת אותו מכל הפורומים שאני נכנסת
ואני מתה להכיר את כולם כבר

Ma E

New member
אה ואת אנג'לינה אני אוהבת מאז טומב

ריידר.. שם גיליתי אותה לראשונה כשחקנית ואו
חח

אוקיי, אז ככה:

שם: דניאל (שמתם לב שבזמן האחרון הדניאלים שולטים כאן...חח..סתאאםם, אבל באמת יש מלא דניאלים) גיל: 14 וחצי מקום מגורים:חולון ICQ/מסנג'ר: [email protected] 263765548 כמה זמן בפורום, וכמה זמן אוהבים את אנג'י בכללי :בפורום אפשר לומר שאני דיי הרבה זמן, מתעדכנת, קוראת, מתעניינת, אבל לא הגבתי עד לא מזמן, כי הייתה לי בעיה להרדם לתפוז, הבעיה תופלה, והנה אני כאן כבר זמן מה... אני מקווה שלשמחתכם...חחח
את אנג'י אני אוהבת בערך 3 שנים וקצת, הכל התחיל מ- "נערה בהפרעה"-הסרט האהוב עליי שלה. מממ...מסר ממני אליכם: שמחתי להכיר כאן את כלכם, חלקכם הכרתי קצת יותר בצורה אישית, בפרטי, מסנגר ואייסקיו, ואני לא מצטערת לרגע שבאתי לכאן, את מי שהכרתי, באמת, אתם מדהימים!!!!..אדיבים, נחמדים, ובאמת, אני לא רוצה להשמע פתטית, וצבועה, אבל זה מה שאני חושבת, ואם מישהו צריך משהו ממני (עד גבול הטעם הטוב) אני כאן
סורי על החפירות הרבות...חח

Im The Sun

New member
סה מואה../images/Emo42.gif

שם: ראם גיל: 17+ מקום מגורים: צרופה
ICQ/מסנג'ר: יש ויש
[email protected] כמה זמן בפורום, וכמה זמן אוהבים את אנג'י בכללי- בערך שלוש שנים בפורום ובערך מאז אני גם אוהב את אנג'י. ומסר לאנשי הפורום- מת עליכם כמעט כמו שאני מת על עצמי!!

Im The Sun

New member
חחחח את מי../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif

תגידי שמותתת מעניין לדעת חח

DankaN5

New member
../images/Emo6.gif

לא יודעת במקרה יצא לי לדבר עם המון אנשים שגרים שם ובסביבה..חח גם המורה שלי גרה שם! נראה לי ברחוב השקד משהו..יש כזה נכון?

Im The Sun

New member
איך קוראים למורה שלך../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif

יש מצב שסיגל
כי היא הייתה מורה שלי בכיתה א-ב חח

למעלה