אוקי אוקי אוקי

thebaby

New member
אני לא יכול להגיע ../images/Emo4.gif../images/Emo101.gif

אין לי זמן
אבל תהנו

Dracos girl

New member
הדסי-דס...../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

זאת קסם
(אי אפשר לשנות
) שמעי... אני לא רוצה לדכא, לעצבן או וואטאבר... לפי התגובות של אנשים פה, אני ממש לא חושבת שזה כי אנשים לא מתייחסים אלייך או משהו, באמת כי לא רוצים\יכולים לבוא... היה לנו מפגש ענק עכשיו, הרבה אנשים הוציאו עליו המון כסף (125 ש"ח, אני
ורק כי לא הייתי צריכה אפילו לשלם על נסיעות
). אנחנו באים מהמון מקומות בארץ, מפגש בקניון אומר גם הסעות (כמעט לכולם) וגם כסף להסתובבויות, כי בעסה להיות בקניון ולא לקנות... אנחנו חיים בתקופה של מיתון (כןכן, חיכיתם שזה יבוא
) ופשוט, אני לא רוצה להישמע כמו ענייה עלובה או משהו כי אני לא ולא חושבת שיש כאן כאלה, אבל תכל'ס- אין כסף. אז... אולי כדאי שנכון לחופש הזה, נחכה טיפה עם המפגשים.. או שנעשה אחד של הרגע האחרון, כדי להיפרד מהחופש ומהאנשים לתקופה מסוימת, או שפשוט נחכה לראש-השנה-סוכות וכאלה... כי פשוט- קשה להגיע, אין כסף וזה כבר לא בצחוק... אז חבל לארגן מפגש שמעט אנשים יוכלו להגיע אליו וכל השאר יתבאסו... אז בלי קשר אלייך שאת מארגנת את המפגש, ויפה שאת בראש של לארגן וכאלה- זה סבבה וזה ענק וזה באמת נהדר
פשוט... לא חושבת שכדאי. אולי זאת רק אני, ותגידו לי אם זאת רק אני
אולי אני מדברת דברים שהם נכונים רק לי, אבל פשוט זה מה שאני קולטת פה מסביב...
שוב, מצטערת אם העלבתי\פגעתי\עצבנתי\וואטאבר

וונקי

New member
קסם ../images/Emo24.gif

אני לא נפגעתי ממש לא ויש בזה משהו במה שאת אומרת

AGNET SHESH

New member
ועדיין..

את כבר הודעת על מפגש.. בעסה לי.. רציתי לבוא וכבר התארגנתי לזה.. לא נורא, עוד יום בכינרת בחופשה שלי! כי אני ברביעי הולך לניצנים, ישן שם, ונוסע לת"א ברכבת ומשם לכינרת. התוכנית שלי היתה להגיע עם הרכבת וללכת למפגש ואז אחרי המפגש להמשיך לכינרת, אבל אם לא יהיה מפגש אז יהיה לי עוד יום לחופשה שלי...

Marsha Figg

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo54.gif

מספיק פורומיסטים לחופש אחד...
צריך להתארגן כבר לשנה הבאה...

למעלה