אוקי אוקי אוקי

וונקי

New member
אוקי אוקי אוקי

אני רק רוצה להבין דבר אחד קטן אתם רוצים מפגש ביום חמשי כן או לא? רק תיגדו אם אתם רוצים. אז אני ימשיך להרגן את המפגש אם לא אז לא היה מפגש וזהו אבל אני חייבת לדעת אם אתם רוצים מפגש בכלל. אבל אם לא תיגדו ולא תשתפו פעולה אז תשכחו מי זה שאני ינסה לעשות עוד מפגשים וזה כולל גם את המפגש שאני רצתי לעשות אצלי בית בזמן הקרוב. למה לי לנסות לעשות אחד אם זה יחס שאני מקבלת שאני מנסה לעשות עכשיו מפגש. זאת לא הודעה שבה אני מחפשת צומי. אז ככה אם אתם רוצים מפגש אז היה מפגש ביום חמשי פארק רעענה או בקניון רעענה רק תחלטו ואם אני לא יראה שמגבים להודעה הזאות אז זאות תהיה פעם אחורנה שאני ינסה לעשות מפגש. אני גם יחשוב אם להגיע בכלל למפגשים בכלל. ועכשיו עדיף שאני ישתוק וזהו ואני לא מנסה לאיים ולא רוצה צומי. פשוט תחלטו אם אתם רוצים מפגש כן או לא וזהו

וונקי

New member
מפגש בעזריאלי

זה אחלה של רעין. רק תמצאו אני יכולה כול השבוע חוץ מי יום רבעי וראשון

ok

אין לי בעיה עם מפגש ביום חמישי אבל רעננה זה רחוק לי ואני חושבת שגם לעוד הרבה אנשים אחרים פה, בגלל זה הם לא מגיבים. אם יהיה משהו יותר במרכז סביר להניח שאני ועוד הרבה אנשים נוכל להגיע. אני בעד תל אביב

וונקי

New member
רוצים מפגש בתל אביב?

רק תגידו ומפגש היה באזראלי אז המפגש ביום חמשי באזראלי וזהו

AGNET SHESH

New member
כן עזריאלי ביום חמישי!!! אני אהיה

בתל אביב בחמישי ולמרות שקיוויתי לא לבוא למפגשם שיכנעו אותי כן לבוא ולא לפרוש מהמפגשים בגלל המריבה. אני רק רוצה לבקש: כל מי שכועס עלי על משהו, חושב שעשיתי משהו לא בסדר, או שיש לו משהו נגדי - שיבוא אלי במפגש ללבן את העניינים. אני רוצה לנסות להתחיל מחדש בבחינה הזאת מאחר והבנתי כמה דברים שאנשים דיברו איתי עליהם. אז בבקשה - אני רוצה לסגור את העניינים.

AGNET SHESH

New member
כן עזריאלי ביום חמישי!!! אני אהיה

בתל אביב בחמישי ולמרות שקיוויתי לא לבוא למפגשם שיכנעו אותי כן לבוא ולא לפרוש מהמפגשים בגלל המריבה. אני רק רוצה לבקש: כל מי שכועס עלי על משהו, חושב שעשיתי משהו לא בסדר, או שיש לו משהו נגדי - שיבוא אלי במפגש ללבן את העניינים. אני רוצה לנסות להתחיל מחדש בבחינה הזאת מאחר והבנתי כמה דברים שאנשים דיברו איתי עליהם. אז בבקשה - אני רוצה לסגור את העניינים.

וונקי

New member
../images/Emo26.gifכנסו../images/Emo36.gif

אוקי אז ככה יש מפגש ביום חמשי זה באזראלי מי שבא ומי שלא באה מרובע המפגש יתחיל מי השעה 11 בערך מקום מפגש בתי קלונוע. וזהו זה סופי עכשיו כול מי שיבוא למפגש שגיב להודעה הזאות ורק לזאות אז בבקשה רק תשתפו פעולה והכול היה סבבה.

thebaby

New member
אם זה בעזריאלי...../images/Emo3.gif../images/Emo101.gif

אז יש רכבת אז אולי אני אבוא אבל לא בטוח...
כסף....

AGNET SHESH

New member
אני חושב שכן...

אגב, WTF?? מאיפה את מביאה את כל האלייז'ה הזה? יש לו מאגר בלתי נדלה של תמונות ילדות כנראה... בתמונה הזאת הוא נראה פשוט מוזררררר... אני לא רוצה להגיד את *מה* הוא מזכיר לי...

וונקי

New member
את תמנות של אלייזה

אני לא מביאה אילו תמונות שיש לי שלו זה הכול והתמונה היא זאות אחת התמונות שאני הכי אוהבת

AGNET SHESH

New member
הכוונה שלי היתה אחרת...

נכתוב מחדש: WTF?? כמה תמונות?? מיליונים!! (רמיזה קלה שהיה מספיק אלייז'ה צעיר. באמת
)

וונקי

New member
יש לי הרבה תמונות

שלו שהוא היה צעיר כי עקב עבודה שאני התחלתי שלאוהב את שחקן הזה מי רגע שהוא יתחיל לשחק

coolit

New member
זהו זה.. ../images/Emo3.gif

הפה שלו הוא פשוט הדבר הכי יפה בו.. ^_^

וונקי

New member
לא זה לא

העיינים שלו זה הגבר הכי יפה שבו אבל שרשור הזה נפתח בשביל זה

למעלה