אוקיי...

אוקיי...

אז קיבלתי 84 בתיאוריות קולנועיות, ואני מצד אחד שמחה ומצד שני קצת לא מרוצה. זה הנושא שהיה לי הכי קשה הסמסטר בלי שום ספק. וכשיצאתי מהבחינה הרגשתי שהציון עשוי להיות איפשהו בין 70 ל-90, ככה שאני שמחה שהוא יותר קרוב לגבול העליון מאשר לתחתון. אבל מצד שני, אני צריכה לשמור על ממוצע 85 וזה מוריד לי - אמנם בטיפה, אבל בכל זאת. מה דעתכם?

lollapalooza

New member
דעתי היא

שאם קיבלת 84 בתיאוריות, זה ממש טוב, כי זה חרא של מקצוע (עם מי למדת?) וכמו שקיבלת פה פחות מהממוצע, יש מקצועות שתקבלי בהם יותר מהממוצע, וזה יאזן...

עם רז יוסף,

שהוא לדעתי מרצה נוראי. המתרגל היה גל חרמוני, שהוא דווקא אחלה, אבל המבחן הוא בכל זאת יותר על החומר של הקורס. בכל מקרה, בעקבות מה שאמרת לי החלטתי להיות מרוצה מהציון
כי אם את, בתור אחת שגם לומדת קולנוע, מסכימה שזה חרא של מקצוע - אז כנראה שזה לא רק אני...

lollapalooza

New member
הו, תיאוריות של שנה א'

חשבתי שהתכוונת לתיאוריות עכשוויות. אני דווקא מאוד אוהבת את רז כמרצה. בתיאוריות זה מבאס, כי החומר נוראי, אבל בקולנוע ישראלי ובקורסי בחירה שלקחתי איתו היה ממש כיף. וכן, יש לך אחלה ציון, זה קורס קשה. טיפ חשוב- בתיאוריות עכשוויות קחי את בועז חגין, זה יקל עלייך מאוד
. הוא פשוט מרצה מעולה וזה חומר אפילו יותר קשה מתאוריות 1.

תודה על הטיפים!

וקצת עודדת אותי בקשר לקולנוע ישראלי - די חששתי מזה כי כאמור אני לא אוהבת את המרצה, אבל אם את אומרת שבקורסים אחרים הוא אחלה, זה בהחלט משמח.

Lir האחת

New member
בדיוק../images/Emo45.gif

מסכימה עם הדס. אם יש קורסים שאת יודעת שיש לך סיכוי גבוה להוציא בהם ציונים גבוהים יותר, אני בהחלט לא הייתי ניגשת למועד נוסף.

dudmel

New member
גמאניגמאני

לא ינום ולא יישן שומר ישראל! (אפילו בשעות כאלה צריך לפקוח עין על משרדי עוה"ד
)

Lir האחת

New member
מה נעשה?

איך נרדמים? לאחרונה אני מתקשה להירדם בשעות נורמליות
קמתי היום מהמיטה אחרי 4 וחצי שעות שינה.. בכוח!
מסתבר שלחינם!

למעלה