אוקיי-

אוקיי-

בעקבות הוויכוח שלי ושל אלון שנמצא פה החלטתי להעלות את השאלה הכללית לפה, האם לקנות דיסקים או לצרוב/להוריד? מי שבעד לקנות שיעשה-
מי שנגד לקנות ובעד לצרוב/להוריד שיעשה-
מעניין אותי הדעה שלכם בעניין. כי אני חושבת שלהרבה אנשים אין מושג מזה לצרוב..

jinjer trip

New member
דעתי בעניין.

הלוואי, פשוט הלוואי שהייתי יכולה לקנות דיסקים מקוריים. לצערי אין לי את ה 60-70 שקל כל פעם. אבל כמו שאמרתי פעם.. עדיף להוריד שירים או לצרוב ולהכיר את המוזיקה הזאת, ואז למשל ללכת להופעות ולפרנס טוב מאוד את האומנים מאשר לא להוריד ולא להכיר בכלל. זאת דעתי בלבד.. כמו שאמרתי.. אם היתה לי היכולת הייתי קונה הכל מקורי. ועם זאת אני מאוד מרחמת על האומנים בקשר לזה.

אז-->

כל פעם שיש לך דיסק על הכוונת או 40 שקל שבא לך לקנות איתך דיסק את שמה בצד, וכשיזדמן לך להיות איכשהו בדיזנגוןף את הולכת וקונה. תראי, לכל דבר יש פיתרון השאלה היא אם יש רצון. "אם קצת רצון וקצת יכולת גם פיל יכול לזיין תרנגולת" אני דוגלת בזה.

psycho maiden

New member
../images/Emo45.gif

אני מאוד משתדלת לקנות דיסקים של אמנים שאני אוהבת , אבל אם זה אמן שאני יכולה לוותר על הדיסק שלו / לדחות את הקניה - אז אני עושה את זה ובנתיים מורידה את השירים. מה לעשות , אין לי כסף לזה - כשיש לי כסף אני קונה וכשלא אז לא . גם 40 שקל זה כסף , ואני לא בדיוק יכולה להגיע לדיסק סנטר כל פעם בשביל דיסק (שאגב עם הנסיעות עד ת"א זה יוצא לי יותר מ60 שקל כך שגם ככה יצא לי לבזבז 60 שקל על דיסק). קיצר יש לי סדר עדיפויות בחיים, כשיש לי כסף אני קונה את מה שהכי לחוץ לי. תכלס אני לא בעד לצרוב אבל מה לעשות שהמצב קשה ?!

את בסדר גמור כי..

לפי מה שהבנתי כשממש אין לך כסף את מורידה ביינתים ואחר כך קונה תתקני אותי אם הבנתי לא נכון. אז זה בסדר גמור כי את קונה את זה בסופו של דבר ולא לא קונה..

cowgirl Ms

New member
כה..../images/Emo80.gif

גם כמוך. גם, אם לא תוריד את השירים, מאיפה תדע אם אתה אוהב בכלל את המוזיקה או לא?.. זה טיפשי לבזבז איזה 50-60 ש"ח על דיסק ואז לגלות שאתה לא אוהב את המוזיקה...

IkMfNiY

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo42.gif

אין בכלל שאלה מבחינתי, אני קונה דיסקים ככל האפשר. יעל

../images/Emo45.gif

ברור שלקנות דיסקיםם אבל נכון לא תמיד מתאפשר אבל אוספים כל פעם קצת כסף ואז קונים
יותר טוב לנו ובטח שלאומן שעובד המון זמן כדי לתת לנו להנות מהמוזיקה שלו

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| ../images/Emo45.gif

לצערי הרב אני לא מקבלת כסף לדיסקים ואין לי תמיד כסף אבל תמיד כשיש לי כסף הדבר הראשון שאני חושבת זה מה הדיסק שאני הכי רוצה כרגע. אני מורידה שירים, כי אין לי כסף, ואני מרגישה את זה רע :( אבל דיסקים עולים יקר, במיוחד שבאשדוד יש רק טאוור רקורדס :\ אבל אני אוהבת לקנות דיסקים, ואם ישאלו אותי את השאלה "אם היו לך מיליון שקל מה היית קונה?" אז ישר הייתי עונה דיסקים P: וגיטרה חשמלית :X

..

לא מספיק לאהוב, תראי..את יכולה להזמין מחנויות זולות או כל דבר אחר. אם את מרגישה עם זה שאת מורידה רע-פשוט תפסיקי..זה הכל\:

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| אני קונה מתי שאפשר :(

אין לי כסף גם לחנויות זולות :( זה לא כייף. טוב עוד מעט יומולדת :X אבל שלא תביני לא נכון, אני קונה דיסקים! בכל הזדמנות שיש אני קונה! דיסקים זה טוב

למעלה