חזן: "אנחנו מעדיפים שיתייחסו למוסיקה שלנו הרבה יותר מאשר אלינו. אם אנשים שומעים אותנו, מכירים את המוסיקה ומעריכים, אנחנו לא צריכים הרבה יותר מזה. אין לנו עניין שיכירו אותנו ברחוב".
כולנו כאן היינו רוצים לקנות דיסקים וכמה שיותר וללכת לכל ההופעות כדי לתת לאומנים האהובים שלנו את השכר שבאמת מגיע להם. אבל... מה לעשות, לא תמיד לכולנו יש את הסכף לזה ולכן אנשים מורידים, שומעים ואז, מתי שיכולים, קונים. זה לא שברגע שאת מורידה שיר יורד שקל מהבנק של המוזיקאי... את פשוט מקבלת את המוזיקה עד שתוכלי לקנות את הדיסק וכך לשלם למוזיקאי...
אני אומרת את דעתי. וכן מנסה לשנות משהו. היא אומרת שהיא מורידה ומרגישה עם זה רע אז אמרתי שפשוט תפסיק להוריד.. אני לא רוןאה בזה הכרחה או משהו כזה. ואם זה נשמע כך זאת לא הכוונה
אוקי... האמתי יש לי דעה מאוד מאוד מורחבת בעיניין, אבל הרגע קמתי אז אני לא יודעת מה אני אוכל להוציא מעצמי. אבל לא יודעת מה איתכם- אחרי שקראתי את הכתבה הזאתי... אני רואה הכל בצורה יותר חמורה. תאכלס- זו הלהקה שאתם אוהבים, וזו פאקינג המשכורת שלהם, זה מה שהם יודעים לעשות- זה כמו שההורים שלכם, פעם היו מקבלים משכורת, פעם לא היו מקבלים משכורת... ואלון אמר ''בזבוז כסף...'' זה צובט...^^ יענטו- מה בזבוז כסף?! הם עובדים על זה, זה משהו שהם יצרו- משהו מקורי, מגיע להם לקבל את הערכה ואת התגמול הנכון+... אם אתם מספיק מעריכים אותם תקנו את הדיסקים.... זו המשכורת שלהם. ותדעו שאם אתם לא קונים- שישב לכם על המצפון שהם גרים כל הלהקה בדירת חדר וחצי בדרום ת''א... עובדים בניקיון של חלונות ראווה ועומדים למות מרעב. למה? כי זה הדבר היחיד שהם טובים בו- זו העבודה שלהם, כמו שלהוריפ שלכם יש עבודה... ארגגגגג. אחד הדברים שיכולים מש לעצבן אותי. בקיצור- תקנו דיסקים!
דיסקים זו לא האפשרות היחידה להתפרנס. מה גם שהם גם לא מרוויחים מהדיסקים מי יודע מה. אנחנו קונים דיסק ב40 שקל ואליהם הולכים ממש כמה שקלים. רוב ההכנסות שלהם באות מההופעות ודברים כאלה. הם מספיק בוגרים בשביל להבין שמוזיקה זו לא קריירה שאפשר להתקיים ממנה. [אלא אם כן אתה עברי לידר ויש לך אולפן משלך ואתה מפיק לעצמך ומעבד לעצמך וכו'.] מה לעשות, לא כולם צריכים להתפרנס רק ממה שהם אוהבים. זה כנראה כמעט ובלתי אפשר בעולם שלנו.
תראי, לא לכל אחד יש את האפשרות לקנות את כל הדיסקים שהוא רוצה. אני ממש בעד לקנות דיסקים וממש אוהבת מקוריים. אני יכולה לשהות שעות בחנויות של דיסקים. אבל הבעיה היא שאין כסף. לא לכולם יש כסף להוציא על דיסקים. מ40 שקל זה יכול לעלות ל70 מ70 זה עולה ל90 ואז קונים עוד דיסק, ועוד דיסק ועוד דיסק... וזה מצטבר. ודוגרי, אם מישהו ממש מעוניין לשמוע משהו ולא מכיר את הזמר/ת / להקה והדיסק יקר אז באמת, נחמד שאפשר להוריד ולצרוב. הרי בסך הכל, הרווח שאמן עושה על דיסק הוא לא יותר מ5 שקל... תאמיני לי. ופה הקטע המבאס. בקיצור, אני מאוד אוהבת לקנות דיסקים מקוריים. אבל לא מתנגדת לצרוב. אם הייתי מוציאה דיסק, לא יודעת אם הייתה לי בעיה עם זה שהוא מסתובב ברחבי האינטרנט [זה דווקא מחמיא
תראו המצב הוא כזה פחות או יותר יש אנשים שיש להם כסף והם יכולים להרשות לעצמם לקנות דיסקים יש אנשים שאין להם כסף והם מרשים לעצמם לקנות דיסקים
ויש אנשים שפשוט לא... אני חושב שלקנות דיסק זה ממש לא בזבוז של כסף זאת תמיכה בתעשייה שאתה נורא אוהב (אם אתה לא אז למה לעזעזל אתה מוריד שירים?!) ובין היתר תמיד יותר נחמד לראות מדף של דיסקים מקוריים ליד המחשב או משהו כזה
אני למשל כל דיסק שאני קונה אני "צורב" אותם למחשב למקרה שהם ישרטו או משהו כזה שיהיה גיבוי ובכלל שאני אוכל לשמוע את המוזיקה במחשב בלי להחליף דיסק כל 2 דקות. יש לי למשל שירים של להקות, דיסקים של להקות שלא קניתי את הדיסק שלהם אבל ההורדה של הדיסק בהחלט גרמה לי לרצות לקנות אותו. מצד שני כמובן אני מבין נורא את אלא שלא קונים, אני כמובן לא חושב שהם צודקים בזה שהם לא קונים, הם פשוט לא חושבים שזה שווה את זה.