אוקיי..

תות15

New member
אוקיי..

התחילו להיות פה המונהמון אנשים וזה סבבה.. אבל אני בקושי מצליח לעקוב.. אז עכשיו כווולם.. הותיקים והחדשדשים לענות על שירשור הכירות..
שם פרטי:
כיתה:
עיר\ אזור מגורים:
מתי בערך הצטרפתם לפורום:

תות15

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif..

שם פרטי: עדי
כיתה: י'
עיר\ אזור מגורים: אור יהודה
מתי בערך הצטרפתם לפורום: לפני איזה חודשיים אני חושב..

דרוש עונה ראשונה...

שם פרטי: הדר,נעים להכיר. מין: נקבה. גיל: 15 וחצי. כיתה: י'..{ביום ראשון מגן במתמטיקה..בלעעעע} עיר\ אזור מגורים: ת"א. מתי בערך הצטרפתם לפורום: לפני כמה חודשים..בחופשת חנוכה אם אני לא טועה..

גם אני יענה

שם פרטי: סיון מין: נקבה גיל:16 כיתה: עיר\ אזור מגורים: הרצליה מתי בערך הצטרפתם לפורום: לפני המון המון זמן...שנה, שנה וחצי...

יוּבָל

New member
גם אני יענה../images/Emo13.gif

שם פרטי: הדר מין: נקבה גיל: 15 וחצי כיתה: י' עיר\ אזור מגורים: מעברות מתי בערך הצטרפתם לפורום: בסביבות אמצע ינואר...

האחמית

New member
אני...

שם פרטי:שירן מין:נקבה גיל:16 וחצי כיתה:י עיר\ אזור מגורים:בית שמש מתי בערך הצטרפתם לפורום: בחופש הגדול..משהו כזה

bariska

New member
חח אוקיי../images/Emo13.gif

שם:בוריס מין:זכר גיל:16 וחצי כיתה:י' עיר:בת-ים ו..הצטרפתי לפה לפני פחות משבוע אני חושב

loving angel

New member
עונה...../images/Emo39.gif

שם פרטי: סיון מין: נקבה גיל: 19 עיר\אזור מגורים: מרכז מתי בערך הצטרפתם לפורום: מממ..לפני חצי שנה ככה, אני לא ממש זוכרת

גם אני עונה!

שם פרטי: דניאל קרמן מין: זכר גיל: 14.3 כיתה: ח' עיר\ אזור מגורים: פתח תקווה מתי בערך הצטרפתם לפורום: לפני איזה שלוש שבועות...

sh53

New member
אחלה רעיון לשרשור היכרות ../images/Emo13.gif

קצר וקולע. שם פרטי: שושי מין: נקבה עד כמה שידוע לי
גיל: 31 כיתה: נשארתי כמה שנים כתה א', אז לספור גם את זה? עיר\ אזור מגורים: פ"ת - עיר החושך מתי בערך הצטרפתם לפורום: ביום שהתחלתי לנהל אותו, סיפור מוזר

חשוך לכם בפתח תקווה שושי??

צריכים לפנות לעירייה ולבקש עוד פנסים ברחובות לא?...חחחחח

נינושש

New member
עונה...!

שם פרטי: נינושש... מין: נקבה.. גיל: 15 וחצי.. כיתה: י' עיר\ אזור מגורים: מרכז.. מתי בערך הצטרפתם לפורום: ינואר נראה לי.. אולי לפני..

יפתח 15

New member
אני

שם פרטי:יפתח מין:זכר גיל:15 כיתהט': עיר\ אזור מגורים:נתניה מתי בערך הצטרפתם לפורום: מיומו הראשון.

באמת רעיון נחמד

אז ככה שם פרטי : רונן מין : זכר גיל : 19 כיתה : תודה לאל סיימתי ללמוד עיר/איזור מגורים : עכו עיר הפשע והרשע מתי הצטרפתי לפורום : אין לי שמץ של מושג אבל מאז ממש נחמד להיות מולך המחשב LOVE U ALL!!!!!! חתול

nobodys girl

New member
ואני :)

שם פרטי: אדוה מין: נקבה גיל: 17 (עוד חודש!) כיתה: יא (עוד חודשיים וכבר לא!)
עיר מגורים: פתח תקווה מתי בערך הצטרפתי לפורום: ביום הראשון שלו. מאז אני באה והולכת לפי העומס בלימודים :)

PiterPenit

New member
../images/Emo165.gif עונה ../images/Emo165.gif ../images/Emo104.gif ../images/Emo39.gif

שם פרטי: נועה
, עד כמה שידוע לי
כיתה: ט !
עיר\ אזור מגורים: רמלה עיר הרשע והפשע
מתי בערך הצטרפתם לפורום:לא דעת לפני 6 חודשים בערך??????

למעלה