אוקיי

1Melancholic

New member
אוקיי

הגיע הזמן שמישהו יעשה את זה... שירשור אני שונא/ת
אתם מוזמנים להוציא את העצבים פהה אני שונאת לשון אני שונאת שיעורי בית אני שונאת שמשקרים לי אני שונאת לגלות את זה אח"כ אני שונאת את התנועה המסריחה הזאת אני שונאת להרגיש רע עם עצמי אני שונאת שירים עצובים אני שונאת גם שירים שמחים אני שונאת שמזלזלים בי אני שונאת אנשים שאכפת להם רקק מעצמם אני שונאת אנשים צבועים אני שונאת אנשים עם אגו נפוח אני שונאת אנשים מטומטמים אני שונאת אנשים ממש ממש מטומטמים אני שונאת אנשים
המשך יבוא...

1Melancholic

New member
../images/Emo13.gif לא

זה היה ממש מצחיק... כל אחד צריך שדבק יבהיל אותו באמצע שיעור תנ"ך בשביל להתעורר...

מסתבר

New member
הממ

אני שונא שאין לי לברט אני שונא את ארז פופר אני שונא את הצפצפן הזה גל טיבי אני שונא להיות בלי דיסקמן יום שלם אני עוד יותר שונא להיות עם דיסקמן ובלי דיסק יום שלם אני שונא את הטעם שיש אחרי פחית ערסי המממ... אין לי כוח יותר

s h e e p i t

New member
נחמה ? חחחח...

גרמנו לה היום לעזוב את הכיתה באמצע השיעור... פשוט הלכה! נו מילא

מסתבר

New member
אנחנו כמעט הבאנו אותה לזה

יש לזה שלוש אפשרויות: 1. היא במחזור 2. בעלה מכה אותה שוב או משו 3. היא במשבר סופחיים

s h e e p i t

New member
אמ...

אפשרות 1 - לא הגיונית... נראה לי היא כבר בגיל שהיא לא מקבלת מחזור... אפשרות 2 - גם לא... היא סיפרה לנו שהיא גרושה... אפשרות 3 - הא !?

מסתבר

New member
טוב נו, אני בן, מותר לי לטעות בראשו

2 - כה, גם לנו היא אמרה, אבל היא משום מה מרבה ליפול, ואת חייבת להסכים איתי שהסיפור שלה לגבי הפנס תמוה ביותר 3 - היא מבינה שחייה מגיעים לקיצם (מתישהו היא צריכה למות הרי)

למעלה