אוקיי...

דיי שיט הורדת לי ת'אגו...

בואנה...את שמה לב שיש כאן שעון:!??!?!??!?!?!??!?!??! זה אומר לי מתי כל אחד רשם הודעה.. שעון זה בדר"כ מראה שעה..אם לא שמת לב.. אז אני רואה שאתם הרבה.. אתם קמים ב-8 בבוקר ונכנסים.. בכיף..אין בעיה!! אבל מי שופט אותך?!?!?!?!??!?!?!?!?! תראי לי שאמרתי לך שאני שופטת אותך.. בואנה אנשים...למה אתם כל כך ילדים קטנים?! תנסו לקרוא את מה שכתבתי ולהבין...לא כזה קשה!

jenn aniston

New member
../images/Emo85.gifאנחנו ילדים קטנים../images/Emo35.gif

מי הדפוק (
) שכתב שהפורום שלנו לא בסדר? את יודעת מה? די!!!!!!!!! אם לא מוצא חן בעינייך פשוט תצאי!

shiran™

New member
למה אכפת לך../images/Emo35.gif ../images/Emo121.gif ../images/Emo110.gif

למה אכפת לך כמה זמן בנאדם יושב במחשב
חיים שלו, זכויות שלו

כנסי בבקשה...

לפי דעתי, מהסתכלות על פורומים אחרים - יש לנו את אחד הפורומים הכי קשורים לסדרה, הכי לא נמרח והכי מגובש. אני לא מבינה למה הגעת לכאן והתחלת לריב. אם היית מבטאת את מה שקראת לה הדעה שלה, בצורה יותר, איך אני אגיד, מכובדת, זה היה הופך להיות דעה. לפי סגנון הכתיבה שלך את פשוט הגעת לכאן במטרה לפתח ריב, שכמובן תפסידי בו - ושוב מהסיבה שאנחנו מגובשים ואנחנו לא אוהבים שמלכלכים עלינו. והקטילות והיציאות המטומטמות שלך רק מעידות על זה שאת רבה ולא מביעה דעה. אנחנו נהיה בפורום הזה כמה שנרצה, את לא זאת שקובעת לנו כמה נהיה בפורום. וזה שאנחנו הרבה בפורום רק מעיד על העניין שהפורום שלנו מעניין, מצחיק וכיפי. אם לא נאה לך להיות כאן בפורום - את מוזמנת ללכת למקום אחר. להתראות. וחביבתי - עם לי וטל אל תתעסקי. עוד מילה אחת עליהן ואת תצטערי על זה. זה לא איום, זו אזהרה. לי וטל - חוללללה עליכן!!!

זכותי לרשום מה שאני רוצה...

אז עניתי שזה חסוי, חשבת שאולי יש סיבה שאני לא רוצה לרשום?. וראיתי איך הגבת לשני הזו בהודעה שלך זה לא היה נראה ציניות איך בכלל היה אפשר לראות ציניות? אני בכלל ראיתי את זה הפוך כאילו שאלת אותה "אולי תשימי תמונה כאילו איזו מפגרת את" ככה זה היה נראה לי ולא ציניות בגלל זה היא גם הגיבה לך ככה ואני מבין אותה. דבר נוסף יש חוק שאוסר להקפיץ? יש אנשים שמשקיעים בהודעות הרבה זמן ורוצים שכולם יקראו ויהנו ממה שהם רשמו במיוחד בפורום הזה שפותחים מלא הודעות ויש הודעות שהן יותר חשובות שיורדות למטה אז אין בזה כל רע!

ואני מצטטת:כאילו וואוו?!?!??!?!?

בואנה אני חושבת שהגזמת ולגמרי, מה נראה לך שפה
אם את לא יכולה יותר.. אז.. אממ.. למה את פה
מישהו מכריח אותך
את כותבת ששונאים אותך, אבל תחשבי למה שונאים אותך.. כי לפורום אין דעות קדומות לא שונאים מישהו אם הוא לא עשה משהו רע את מבינה
וגם אם את לא נהנית פה, וטוענת שכאן זה שוק| את חושבת שבגלל ההודעה הזאת שלך אנחנו נשנה את ההתנהגות שלנו שכביכול לא בסדר
תיכנסי רגע לנעליים שלנו, של הפורום.. אחת חדשה באה ומפציצה בהודעה ארוכה שכתוב בה כמה הפורום לא בסדר, ומישהו מחפש תמונות של לירון וויסמן הלא היא ליה
כאילו ואאאאאאאאאאאאווייי?!?!!?!?! שיחפש בגוגל או משהו... נו אולי די
מסכן הפרומיסט בסך הכל ביקש תמונות של לירון למה שלא ניתן לו
למה צריך כ"כ להתקמצן על ההודעות תגידי לי
אוף
עיצבנת אותי מוות ואני בטוחה שאת כל הפורום.

אוקיי!

אני עוזבת רשמית...!!! אני רואה שאתם חבורת ילדים אינפאנטיליים.. שלא מבינים כלום מעצמיכם.. אני כל כך נהנית מפורומים אחרים..הם כל כך בוגרים!! אולי חלקכם כאן בן 14 ו-16...גם אני.. אבל במוח שלכם לא עבר 6!!!!!!!! מה זה מה איכפת לי שעושים הקפצה??? למה שלא יהיה איכפת לי???? למה עושים את זה??? ואתם כל כך ליברלים?? אווווו אני מזילה דמעה.. בטח שאיכפת לי...כי אני אוהבת שיהיה מאורגן ושיהיה טוב לכם.. אז אם תיהיו קצת יותר קשוחים לכולם יהיה יותר טוב... וההוא שרצה תמונות.. למה כן? מה הבעיות? הוא נכנס לפורום מסובך? שצריך להכניס פה תמונות במקום להיכנס לאתר שלהם??? קצת מוח לא יזיק.. אז הבנתי שיש לי כאן בעיה עם ילדים פסיכופטים.. ואני אגיד מה שבא לי.. אתם ממש ממש ממש ממש ממש חסרי חיים.. ואנשים...אני מתכוונת לילדים הפסיכופטית והאינפאנטיליים לאלה שהגיבו לי.. אני לא אשפוט את האחרים... אני בטוחה שהם אחרים!! יאללה..שיהיה לכם פורום נעים והתכתבות נעימה..! ותזכרו שאני ייעצתי לכם כמה דברים.. ואני בטוחה שאני צודקת בכולם!!! אז מתישהו תיזכרו שענבר צדקה יאללה צ'ה צ'ה

טלוש13

New member
זה נראה שלך

איכפת!!עם כול התלונות שלך פה על ההקפצות..! ולמה נראה לך שאנחנו פסיכופתים..? אולי כי הגבנו קצת בעצבנות על הירידות שלך על הפורום שלנו???

בואנה את חתיכת מפגרת אולי

פשוט תעופי מכאן! הפורום הזה פצצה וזורם ואנשים כאן אחלה! ואם את לא יכולה להיות אחלה תעופי למקום אחר!! פשששששששששששש עיצבנה אותי זאתי

ענבעער הובלות..כנסי לפה../images/Emo70.gif

בטח את בחיפושים במוחך..הופה כבר מצאת...טוב הרי אין כל כך הרבה מקום להסתוב אי שם במוח שלך
אז בקשר לענבר הובלות..את בטח מובילה מחשבה אחרי מחשבה..איך להוריד לנו את המצב רוח..חה הצחקת אותי..לא תצליחי לא נעים לך
לא מוצא חן בעינייך הפורום
אז היציאה מהפורום חווופשיה... ודי כבר
את עוד לא ואני בטוחה שגם לא תהיי מנהלת הפורום שלנו
כשתהיי...אז יהיה מה לדבר... עכשיו את לא
את מסיקה מסקנות מעצמך יורדת פה על אנשים..ולא כל האנשים פה מעל גיל 14 15 ו-13..למשל אני יודעת על מישהי פה שהיא בת 10..וילד אחד מבקש תמונות ואם הוא לא קולי ומתמצא כמוך והוא לא יודע לחפש
אולי הוא ילד קטן
אז את ישר תוקפת אותו
תתחילי להרגיע.. את יודעת.יש משהו כזה שאומר ואני בטוחה שהוא מדבר אלייך: אם שוברים יד או רגל לא נורא..כי זה מתרפא..אבל לב אי אפשר להחליף וזה לא מתרפא.." אז ענבעער תתחילי להרגיע
כי תמיד תזכרי שיש קטנים ממך...והם גם לא פחות חשובים ממך

מה קשווווווווווור?

טוב..שיהיה לכולם אחלה חיים ביי.. נ.ב מה הקשר הובלות!??!?! וואט דה פאקינג מאדה דה קשר?? אם יש מישו מהילדים הקטנים שמבין???????? טל הסירה... מה קשור בואנה הולבות??????? יאלללללללללה ביי

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifהיא לא אמרה שהיא לא רוצה

להיות פה, היא רק אמרה כמה דברים שמפריעים לה פה והיא הייתה שמחה אם היינו שמים לב אליהם ומשפרים אותם. אני באופן אישי לא מסכים איתה, אבל אתם יכולים להקשיב לה, ואם אתם לא מסכימים אז סבבה, תגידו שלא תיקחו את העצה שלה וזהו. למה לריב? בשביל מה זה טוב?

jenn aniston

New member
../images/Emo85.gifתראה דניאל אתה ממש אחלה...

אבל תודה שאנחנו ממש הוגנים כלפיה... אנחנו לא רבים איתה בכלל! היא זאת שכתבה את דעתה אוקיי ואנחנו הגבנו... אז אין בעיה אנחנו לא מסכימים איתה נקודה!

עלאק לא מסכימים איתי נקודה???

אז תראי את ההודעות של חברות שלך... התחילו להגיד לי דברים ממש מעליבים ומגעיילים.. ושוב..אני אוהבת את דניאל!

למעלה