אוקיי...

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifנו אז יאללה

עזבו ת'שרשור הזה במנוחה! מעכשיו אף אחד לא מגיב! תנו לו לרדת למטה! שייעלם! אנחנו לא צריכים ריבים מטופשים בפורום. מעכשיו אל תגיבו.

טלוש13

New member
גמנחנו אבל....

לא רק בגלל שהוא מסכים איתנו!!!! אז הבנת....אתמ מיש מסכים איתך את אוהבת...ומי שלא...אז לא!!!!! אההה עכשיו קלטתי את הקטע שלך!!!! פשוט לא הסכמנו עם הדעות (הבהחלט לא נכונות) שלך ואת יש רשונאת אותנו!!! קבלי ח"ח על זה!!
not!

Sonia Culochi56

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo26.gif תגובה../images/Emo70.gif

לדעתי את ממש טועה
קודם כל-השיחות בפורום הזה נורא מעניינות
יש פה הרבה חברי פורים ידידותיים
יש פה גם הרבה חברי פורום מוכשרים
לעומת זאת
בפורום המורדים יש כל 2 שניות ריב, מלא ילדים פסיכופטים ומנהלים אומללים
פה לעומת זאת יש 2 מנהלים מדהימים
מלא חברי פורום מוכשרים בטירוף והרבה עניין
אם יש לך בעיות-קפצי לנו, ואח"כ תמצצי לנו
כי אפ'חד לא שם עליך פה זין

jenn aniston

New member
../images/Emo85.gifחחחחח צביקה בדרכך הגסה וה...

איך לומר? לא חשוב.. ממש צודק!

שתי השורות שלך ממש מתאימות

לחתימה שלך... קפוץ לי.. מי בפורום של המורדים?!?!?!??! בעע בעע בעע בעע בעע בעע שונאת את המורדים!

jenn aniston

New member
../images/Emo85.gifאת מוכנה להקשיב רגע?

יופי! אנחנו לא בכוונה של לריב איתך ואנחנו לא רוצים שתעזבי... אבל את צריכה להבין שאנחנו מרוצים מהפורום כמו שהוא ואת לא ליכולה לבוא ולהתחיל לרדת עלינו, אם היינו רוצים לשנות את הפורום היינו משנים, את יכולה להביע דעה אבל לא לרדת עלינו! עכשיו זאת כבר החלטה שלך אם לצאת או לא אבל אנחנו רוצים שכולם יאהבו את כולם אבל אם את לא מוכנה למה שהפורום שלנו מציג ונותםן אז זאת כבר בעיה שלך

אני רציתי ש"חיים" היומיומיים של

הפורום יהיו יותר מעניינים ויותר יפים..! זה בסך הכל.. אני ראיתי בפורומים אחרים ורציתי שגם הפורום שלנו יהיה יותר סבבי! אז סליחה שניסיתי והתאמצתי.. ולא נראה לי שתרצו שאני אשאר.. למרות שאני רוצה ולא איכפת לי.. אבל בטח עכשיו בלב אתם אומרים שיטטטטטטטט היא רוצה להישאר ולא נעים לנו.. אז לא...אני הולכת כי אני יודעת שאתם רוצים שאני אלך..

ולא "לולו" או איך שלא קוראים לך...

אני לא באתי במטרה לריב..ממש לא.. תקראי את השירשורים שלי מדפים קודמים.. אני ממש לא כזאת מ=מ=מ=ש מ=מ=מ=מ=ש ל=א!!!!!!! זאת שפת הדיבור שלי...

קוראים לי ליאת.

אם לא באת במטרה לריב, אז למה פתאום הכל נהיה כאן ריב? אפילו אם זה סגנון הדיבור שלך, את יכולה לשנות אותו בשביל להביע את הדעה שלך בכבוד אלינו. זה יכול להיות יותר טוב מלהתפרץ לפורום ולהאשים.

jenn aniston

New member
../images/Emo85.gifאני לא אתחנן שתישארי אבל אנחנ

אנחנו רוצים שתישארי ואם את לא רוצה אז לא צריך
אני לא מתכוונת להתחנן
זאת החלטה שלך... בואי רק נפסיק את הריב הזה אוקי? תודה רבה

אולי כבר תפסיקי לעשות רוח

ולאיים כל פעם שאת עוזבת
את רוצה לעזוב אז תעזבי
קיבינמממממממטטטטטטטטטטט כל היום דפקת לי בשכל
אני לא מתפרצת ככה אבל הפעם עיצבנת אותייי ובטירוף

למעלה