אוקיי...

אני כבר יותר מחודשיים בפורום

אבל רק לא מזמן התחלתי להשאיר הודעות, אני אומנם ניובי אבל ראיתי שמי ששולט באמת בפורום הזה זה אשקלוני וגוגל! לא מובן למה אתם שונאים אותו. הוא מתאים להיות מנהל כי מכולם פה (חוץ מגוגל) הוא הכי פעיל והכי נמרץ, מה שלמנהל חייב להיות - אמביציה והתלהבות לעשות. אני בטוח שאם הוא יהיה מנהל הוא יתרום המון לפורום (אומנם הוא קצת צריך לשפר את השימוש בשפה....). אני בחרתי בו, צריך מישהו שמוכן להקדיש את עצמו לפורום ולשדרג אותו. לא להתנפל עליי, זו דעתי.

URNFS

New member
אולי אני אהיה מנהל?

יש לי פה הכי פחות חיים מכולם,ואני נכנס לפורום לפחות 20 פעמים ביום (שוב,עניין החוסר חיים הזה.ואני גם לא לומד או כלום,ככה שלא יהיו לי בגרויות או משהו שיפריע לי לבוא לפה...אני גם אוהב לנהל בשקט,ככה שאם יש איזה מציפן,הוא פשוט יחסם,בלי הזהרה,וההודעה שלו תמחק עוד לפני שאפילו תכנסו להתעצבן על זה ^^

כמה שזה עלול להרגיז אנשים:

אני חושב שהמנהל הנוסף צריך להיות מהו-ת-י-ק-י-ם ולא אף אחד אחר!

Shinobi

New member
מה הקשר? שעמרם מצנע התמודד

(והוא לא היה "ותיק") לראשות הממשלה אף אחד לא הפריע לו למרות שהוא בכלל לא זכה...

Evil Beast

New member
חחחחחח זה סתם משהו שאני אומר..

"פעם"(לפני חודש חודשיים) הייתה "מלחמה" בין הותיקים והניוביז, וכל הניוביז התנגדו לאיזה מעשה שטותי של הותיקים, והביאו את דעתם, ואז אני ורייסט(שלפי דעתי המנהיגים של ה"מרד") חיקינו את הותיקים עם המעשה השטותי שלהם, ולבסוף יישבנו את הסכסוך על כוס קפה

Shinobi

New member
אני זוכר את זה גם אני השתתפתי

בצד של ה"ניוביז" כמובן

LINKIN PARK!!!

New member
יש לי הצעה

שהיא יותר בקשה. כמו שרואים, הסקר הזה לא יגיע לשום מקום, לא יודעים אם מרמים, או לא מרמים, והכל בלאגן. אז אולי נפתח סקר חדש, אולי גם עם קצת שינויים... מה אתם אומרים?

למעלה