אוקיי...

trunks ssj1

New member
אוקיי...

בגלל שאשקלוני לא כזה אהוב בפורום הזה ... מי חושב שהוא מרמה בהצבעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הודעה לכולם

תחשבו בהגיון. ממתי הסקרים בפורומים האלה עברו את ה50 קולות לעזאזל?? לא יכול להיות שהצביעו לאשקלוני כל כך הרבה. חוצמזה כולם כאן שונאים אותו אז לא יכול להיות שהצביעו לו כל כך הרבה. אצל עידו זה עוד הגיוני כי עידו לא מציפן אידיוט כמוהו...

ashkeloni

New member
ועוד דבר...

זה שאתה שונא אותי (ואין לי מושג למה) לא אומר שכולם שונאים אותי!!! עוד אחד שחושב שמה שהוא מחליט זה מה שקובע... לאן העולם מתדרדר...

נאחסית

New member
מוזר...

שמעו, עד לא מזמן לא נכנסתי לפורום ואני לא כל כך בטוחה מה קורה כאן. אבל... אני יכולה להעיד שאני לא שונאת את אשקלוני ואני לא יודעת למה יש כאן כאלה שכן, ולמה אתם נגדו אבל... לא חשוב, כמו שתוכל להעיד על כאלה שלא אוהבים אותו- אני יכולה להעיד על כאלה שכן ^_^ נה נה בננה!!

מי שונא את אשקלוני?!../images/Emo46.gif

אף אחד! אוליי חוץ ממך... אתה לא יודע להפסיד בכבוד!!! בושה!

ashkeloni

New member
אוקיי...

זה פשוט נמאס... אנשים לוקחים את הסקר הזה יותר מדי ברצינות!!! אחרי הכל...זה לא מה שרוי קובע על מי ינהל... אלא ההנהלה של תפוז...וגם אם מיליון אנשים יצביעו בעד מישהו וההנהלה תחליט שהוא לא יהיה מנהל, אז הוא לא יהיה מנהל!!! וגם, רק מכל ההודעות האלה פשוט מתחיל להימאס להיכנס לפורום... ומי החליט שאני לא אהוב בפורום? אתה? חבר שלך? שתדע שיש קוראים של הפורום שלא מגיבים להודעות וגם להם יש דעות משלהם... יודע מה? תחשוב מה שאתה רוצה!!! אני יודע שהסקרים האלה הם כדי לבדוק את מי רוצים שהוא ינהל... אז למה לי לרמות? אם אני ארמה... אני בעצם ארמה רק את עצמי!!!!!

saiyanit

New member
אשקלוני..כולם..

רילקס.. זה סקר.. זה לא החלטה על שליטה באיזה כוכב.. ומזה ממש משנה לכם מי ינהל לצד רוי?! אפשר לחשוב איזה שינוי גם יהיה..

ashkeloni

New member
את האמת...../images/Emo45.gif

אני חשבתי שהרבה יבחרו בגוגל...... היא יכולה לעשות עבודה מצוינת בתור מנהלת...

Evil Beast

New member
אני חייב להסכים.

אבל העם בחר..אבל באמת אשקלוני, בפורום יש 50-60 אנשים. לא יכול להיות שבנבו בחרו אחד עשרה, בי 36 ולך 46! אתה כנראה מרמה.. כי לא כולם מחבבים אותך...(וזה הרוב.. סורי..)

ashkeloni

New member
נמאס!!!

כבר הבהרתי לכם שאני לא מרמה!!! אין לי שום סיבה לרמות!!! דיייייייייייייייייייייי! דרך אגב...בנבו בחרו 16 ובי בחרו "רק" 45... בכל מקרה...למה אנחנו רבים...בכל מקרה זה לא מי שנבחר בסקר הוא יהיה מנהל אלא מי שהנהלת הפורומים בוחרת אותו...אני לא צודק?

ashkeloni

New member
זקן שלי...

זה שאתה בן "102" לא אומר שאנחנו חבורה של תינוקות!!! נ.ב. אני בן 16 כמעט...

Taker Sucks

New member
סליחה

תייקון: מתנהג כמו ילד בן 13. אבל אם כבר צריך לבחור מישהו זה צריך להיות נבו.

למעלה