אוקיי...

*superstar*

New member
אוקיי...

הרגע קיבלתי את הפסקול של הפרק המוזיקאלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא ע-נ-ק!!!!! מומלץ... *עדי*

../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif 6x07

פסקול מעולה! גם לי יש אותו, ובימים הראשונים לפחות, אי אפשר להפסיק לשמוע אותו. הקטע עם הבאניז ב-I`ve gat a theory מצחיק אותי כל פעם מחדש
ובכלל, השירים בפרק הזה יפים. כשרונות מתגלים. ואל. and whats with all the carrots? :)

B a n j o

New member
חוץ מ...

ווילו למה את חושבת היא מזמזמת בערך שתי שורות ?

talrv

New member
אממ.. זייפנית קצת ? ../images/Emo58.gif?

גם כשהיא שרה את השתי שורות האלו עדיין שמעו שהיא לא זמרת בכלל.. וייאי לטארה וג´יילס על השירה!! השירים פשוט מדהימים!! אני פשוט שומעת אותם כל הזמן והם לא יוצאים לי מהראש!! מה השיר האהוב עליכם?? קשה מדי, מה השירים האהובים עליכם ?

B a n j o

New member
אישית... ../images/Emo58.gif

אני אוהב את Rest In Peace של ספייק אפילו הכרחתי כמה חברים להקשיב לו... אבל אחרי ששמעתי את הדיסק עוד כמה פעמים התאהבתי בשיר של טארה (מישהו רוצה לנחש איפה ווילו כשטארה מרחפת ???
) אבל כל השירים טובים ולכל אחד ייחוד משלו, השיר של אניה וזאנדר ממש טוב וגם THE PARKING TICKET................... אבל פרס הקול המצטיין חייב ללכת לדון. אין ספק, היא נולדה לשיר באופרה. כמה קטנה ככה הקול נפלא (אבל למה היא שרה כ"כ מעט ???????)

דון? ../images/Emo58.gif

יש לה קול מתוק, ודי צעיר. אבל יותר אהבתי את הקול של ג´יילס למשל לא שלא ידעתי שיש לו קול יפה, אבל מהשירים האהובים עליי זה השיר שלו, והשיר של טארה ושלו. לאמבר בנסון יש קול מדהים! גם בטונים הגבוהים וגם בטונים הנמוכים יש לה שליטה מדהימה על הקול שלה. (כן, גם את השיר שלה) אבל בכלל, אני אוהבת את כל השירים שם(walk through the fire,where do we go) לשמוע את הפסקול הזה זה קצת כמו לראות את המיוזיקל שוב. תהיתי למה לא עשו שום שיר של ווילו. אין לה קול כזה גרוע, ממש לא. אפשר לשמוע ב-walk through the fire בשורה שלה שם שהוא דווקא די נעים. ואל.

Idomania

New member
מאיפה השגתם את הדיסק?

וזה יהיה נחמד אם הפעם יענו לי על השאלה הזאת...

לא ידעת על הקול המדהים של ג´יילס?

בפרק עם הקוטלת הראשונה שרוצחת אותם בחלומות (יש שם קטעים ממש מצחיקים.. כשלא הבנתי מה קורה בפרק חשבתי זה סיוטים שלהם, אז של זאנדר חשבתי הסיוט הכי גדול שלו זה שכולם ידברו צרפתית...) הוא שר שם, יש עוד פרק שהסקוביז רואים אותו איפשהו מנגן על קלאסית ושר והוא כזה נבהל ומפסיק לשיר כשהוא שם לב שהם שם, לא זוכר איזה פרק זה בדיוק..

Schnickelfritz

New member
את צוחקת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

יש לה קול נוראי
היא הצליחה לזייף את שתי השורות שנתנו לה בצורה מדהימה
(אבל זה לא אומר שאני אוהבת אותה פחות
) מאיפה השגתם את הדיסק
הזמנתם או שקרובים שלחו לכם או משהו
וגם- כמה הוא אמור לעלות, כי אני אהיה בחו"ל בקרוב ואני מקווה למצוא אותו שם... (Wish me luck
).

B a n j o

New member
וטב, זה די ברור

הרי אנתוני הוא בעצם זמר במקורו ולא שחקן (ככה גם לגבי ג´יימס מרסטרס)

talrv

New member
אני ../images/Emo58.gif

אוהבת את כולם!! פשוט כולם! וזה תלוי בתקופות שאני שומעת אותם, בפעם (פעמים) הראשונות שראיתי את הפרק, התאהבתי לחלוטין ב-Life´s a show, I´ve got a theory & I´ll never tell.. אחר זה, Rest in peace והשיר של סוויט לא יצאו לי מהראש. קצת אחרי זה, In the way & Wish I could stay, עם התפרצויות זעומות של I touch the fire.. (שכחתי מה השם האמיתי - ד´ה פייר סונג?). קצת אחרי זה, I´m under your spell המהולל של טארה השכחנית, וממש לאחרונה Going through the motions לא יוצא לי מהראש.. בקיצור - כמעט כולם!!! (גם השיר של מרטי הידהד בראשי מספר לא מבוטל של פעמים.) ואני ממש לא יכולה לבחור.. שתבינו שאני מריצה בראש את השירים האלה כבר חודשים!!

../images/Emo168.gif../images/Emo58.gif6x07

עם כבר מדרגים... 1:rest in peace 2: wolk through the... 3:wish i could stay 4:I´m under your spell 5:standing in the way נכון לעכשיו השירים ישתנו מחר לאחר האזנה נוספת!!!

14מתן

New member
לאמבר יש קול

מדהים ! היא שרה כל כך יפה ! אני הכי אוהב את im under ur spell wish i could stay life´s a show walk trough the fire אחרי זה כל השאר ואחרון חביב let me rest in peace... לא יודע, השיר הזה לא עשה לי את זה כולם היו יותר טובים... ובקשר למה שאמרתם על אליסון, אז אין לה קול יפה אבל לא לצחוק עליה ! תסתכלו בחתימה !

כן, גם לי.

זה לגמרי בא במצבי רוח.. אבל זה דיסק שממש כיף לשמוע. חברה קנתה לי באמריקה, ככה השגתי אותו. לא נראה לי שאפשר להשיג אותו בארץ, תנסה להזמין בטאוור רקורדס. גם הקטעי תוספת (המגנינה מרסטלס, והמנגינה המחרידה של האש- לא לשים בפול ווליום..) די מדליקים.. והמגינה של דה גיפט.. סניף. ואל.

Idomania

New member
המוסיקה מהאש...

7 דקות של פחד! המנגינה מרסטלס אני ממש אוהב!! וסקרפייס מה דה גיפט .. אחרי שרואים את הקטע הזה אלף פעם איך אפשר לא לאהוב אתהקטע הזה

The Flash

New member
ווואאאאיייייי

אני רוצה לשמוע את ג´וס ואישתו אוף.... בכל מקרה הזמרים הטובים היו ללא ספק ג´יילס ואחריו ספייק, באפי שראה נחמד אבל זייפה הרבה יש לה קול יפה אבל צריך כמה שעורי פיתוח קול לא אהבתי את השירה של טובה כי זה אופרה כזה וחוץ מזה אני שונא את טארה(בעעע יוחזר אוז לאלתר! אמרתי לאלתר לא שומעים אותי?!)

טובה? ../images/Emo58.gif

טארה. זה עניין של טעם, אבל אין צורך להכריז על שנאתך אלייה סתם, לפחות תסביר מה אתה לא אוהב בה. (למרות שבטח את מה שאתה לא אוהב, אני אוהבת..) ואל.

The Flash

New member
חחח טובה...אופס...

למה כתבתי את זה באמת? אני לא אוהב את הדמות היא כזאת מעצבנת ומציקה והיא לא חלק מהסקוביס והיא לעולם לא תיהיה ספויילר עונה 6-סוף . . . . . . . . . . . . . . אף אחד לא שם על זה שהיא מתה חוץ מווילו ובצדק בכל מקרה אני שמח שהיא לא חלק מהסדרה יותר והיא גם ממש לא יפה בהשוואה לאחרות תקראו לי old fashion אבל אני אוהב את הדמות של באפי היא דמות מצויינת סיום ספויילר היא ג´יילס ספייק וזאנדר זה מה שהופך את הסדרה למצויינת ווילו גם נחמד...ודון ממש יפה אבל על התפקיד שלה הייתי מוותר אם היו מחזירים את פיית´ או אוז, איינג´ל יכול להשאר באל איי, יש לו סדרה נהדרת שם

למעלה