אתה שונא את טארה../images/Emo2.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo58.gif
איך
למה
טארה היא הדמות האהובה עלי בסדרה אחרי ווילו שלי
!!! אני אישית חושבת שטארה
וווילו מתאימות הרבה יותר מווילו ואוז... ווילו מעולם לא הייתה מאוהבת באוז בעוצמה כזאת כמו שהיא מאוהבת בטארה...
בכל מקרה לגבי המחזמר אני פשוט אוהבת את כל(
) השירים בלי יוצא מהכלל
אבל לדעתי הקולות הכי מוכשרים היו של טוני ואמבר...
השירים הכי הכי אהובים עלי הם כמובן : Under your spell *
Wish I could stay *
אחריהם : Going through the motions *
Life´s a show *
Drawn to the fire *
I´v got a theory * עם הקטע המעולה של אניה....
" I love rock´n´roll " *LOL Rest in peace * גימס זמר מעולה... I´ll never tell * וכו´ אפילו חיבבתי(
) את דון ... (אני לא מאמינה שאני אומרת את זה בפומבי...
עכשיו כל המוניטין שלי כהבנאדם שהכי שונא, לא סובל מתעצבן ונגעל מדון "האחות, הקטנ,ה הקרצייה והמטורללת מהגיהנום" ירד לטמיון...)יש לשחקנית אחלה קול... לגבי אלי.. אני די מבינה למה לא נתנו לה לשיר... אך בכל זאת היתי רוצה לשמוע יותר ווילו...
ולגבי שרה... דווקא אהבתי מאוד(
) את הקול שלה ואיך שהיא שרה. האמת, ציפיתי ממנה לנורא מכל... פעם ראיתי קטע ממש ישן שלה משנת 1996 (נראה לי..) שבו היא שרה את שיר הנושא של "משפחת בריידי" (
) ולא היתה שם שניה שבה היא לא זייפה... אז די ציפיתי לשידור חוזר של "מופע האימים של שרה" אבל במקום זה הופתעתי לטובה...
כנראה שעבדו איתה על זה המון.. ואני ממתכוונת לה*מ*ו*ן !!!! נ.ב יש לי את השירים של האלבום החדש של טוני. בו יש שירים שלו עם אמבר ועם גיימס... האלבום גררוע!! (בלי לפגוע בטוני..
) אבל לבנאדם אין בכלל כישרון בנוגע להלחנה/כתיבה של שירים... השיר היחיד שאיכשהו אהבתי באלבום שלו זה השיר "We can work it out" עם אמבר... אמבר שרה שם בסגנון ובקול שונה לגמרי מאיך שהיא שרה במיוזיקל... הופתעתי לטובה!! (כרגיל..) הבחורה זאת כל כך מדהימה שכבר אין שום מילים בעולם שיכולות להמחיש לכם כמה אני אוהבת ומעריכה אותה
אני
... ואל
הנה תמונה מתנה בשבילך לכבוד היומולדת מקווה שתאהבי...