אוקיי

haze73

New member
אני חושב שההגדרה שונה לחלוטין

נשים רבות, ולהערכתי - רובכן - אינן מכירות את גופן ולכן ההנאה שלהן ממין בלתי מספקת כפי שזה בא לידי ביטוי באוננות.
ולכן, ומכיוון שברור להן שהסקס שלהן יכיל חדירה אך ישאיר אותן לא מסופקות, הן בחלק מהמקרים, אינן מוציאות מעצמן את יצר החייתיות הנדרש בסקס.

סקס מכיל המון חייתיות. כשאחד מבני הזוג אינו מסוגל להשתחרר, ולא משנה הסיבה - זה פשוט מתסכל את השני.

כיף להזדיין איתך ?

STUDENT1985

New member
האמת חן שאין לי אלא לקוות

שאני אכן זיון טוב.
אבל אין לי יכולת להעיד על עצמי.

haze73

New member
האם

כאשר בן זוגך מנשק לך, וחופן את פנייך בשתי ידיו - האם את עוצמת עינייך ?
האם - כאשר בן זוגך מסובב אותך - ונצמד אל אחורייך, ומעביר לשון חמימה על כתפך החשופה, אל מעלה צווארך - האם את נוטה להשתחרר ולהרפות ?
האם--- כאשר בן זוגך לוקח שליטה, מכתיב את הטון ואת הקצב, מחדיר יד אל תוך שיערך, וחודר לתוכך - את נוטה להתמסר ? האם את חובקת אותו אלייך חזק חזק , כאשר אתם מזדיינים ?

אני בטוח שאת זיון טוב. בבוא היום - גם את תביטי במראה, בחיוך מסופק, ותכריזי בקול : "אני זיון טוב" .

STUDENT1985

New member
אני זיון טוב.

אבל אני רוצה להיות זיון מדהים.
&nbsp
יחי ההבדל. נכון לעכשיו אין לי בן זוג קבוע, וכפי שזה עתה שיתפתי מישהו אחר - כשאני בזוגיות התמונה שונה. אני מאמינה בשיתוף גמור, בקשות כנות (והיענות לכל הפחות - לנסות). כך ששם אני לא דואגת.
אלא המפגשים עם היזיזים הצפויים שאני רוצה לדעת שאני מדהימה. :) אחרי מערכת יחסים ובפעם ראשונה בחיי אני רוצה סקס. בלי הזוגיות.

haze73

New member
אין לי שום ספקות בכך

עם השנים, נשיותך תתעצב, והגברים אשר אותם תזייני - ינשקו את העפר עליו דרכו רגלייך, ולו רק כי תגרמי להם לראות את אלוהים בזיון איתך.

אבל את כותבת המון דברים הקשורים לתחומים שונים ומשונים, ולאו דווקא הקשורים לסקס. כמאמין קטן במונוגמיה, אני חושב שדווקא עם בני זוג קבועים, אנחנו יכולים או להעצים את איכות הסקס, או לגרום לו להיעלם - וכמעט כליל. מערכות נישואים ובכלל זוגיות, עלולה לגרום לשגרה לדחוק את הסקס למקום שולי - עניין מורכב. ישנם מצבים שהחופש הנוצר בין בני זוג יכול להביאם לשיאים אינסופים בסקס, ויכול לקרות ההיפך - שמרגישים תקועים, ודווקא עם אדם זר, יזיז, או סתם חבר למיטה, תיווצר תחושה של שיחרור וחופש אינסופיים אשר יעצימו את הסקס, אפילו ולא נבנית זוגיות.

עם זאת - לדעתי גם לסטוצים/סתם זיונים אמורים להיות חוקים. אני אישית, כדי שאכנס עם מישהי למיטה, אני צריך להרגיש שאני לפחות חבר שלה, יודע עליה דברים, מכיר את נפשה.
את - כאישה - יכולה לזיין כמעט כל גבר הנקרה בדרכך. אבל יותר כיף לזיין אדם אשר ברור כי איתו קיים מכנה משותף כלשהו.

סטונדנטית מזיינת מדהים, בעלת ישבן לבן

STUDENT1985

New member
חחח, באופיי אני טיפוס מונוגמי

או לפחות כך היה עד לא מזמן.
במערכות יחסים אומנ'ם גילתי את ראשית מיניותי, אבל אין ספק שבגלל אלמנט הקשר והרצון "להרשים" את בן הזוג, שאני בחורה טובה ולכן אישה ראויה - ייתכן ולא תרתי אחרי מיניותי באופן מושלם.
&nbsp
יש יתרונות לקשר זוגי. ועל אף שאינני תרה אחר כזו כרגע, אני עדיין תרה אחר מערכת יחסים - שאומנם בבסיסה היא מינית, אבל בלי שהצד השני חבר שלי, איש שיחה - אין כל סיכוי שאמשך אליו. מודה ומתוודה.

haze73

New member
מה באמת הופך סקס , טוב ככל שיהיה

לסקס מדהים ?

הרי התשובה ברורה בסופו של דבר. הרגע בו בני הזוג מרשים לעצמם לשחרר את החייתיות הכלואה בהם, מתוך מודעות כי בן הזוג השני מעוניין בכך ומרגיש כך, ייצור רצון הדדי להתמגנט זה לזו . לאחר מעשה, החיוך שיעלה על שפתותיכם יגרום לכם להבין כי עם הפרטנר הספציפי הזה - הסקס פשוט מדהים.

בקיצור - את במסע אישי סביב מיניותך - כרגע

זאת אחת הבעיות הקשות, שחושבים שאישה מינית שיודעת מה עושה או

אוהבת סקס היא לא אישה ראויה, הרי את יכולה להיות האישה הכי טובה דואגת ומדהימה, ועדיין להיות הזיון הכי טוב ופרוע שיכול להיות, זה לא סותר, חבל שיש גברים שחושבים שכן ונשים שנזהרות להיות הן באמת בגלל שהגברים חושבים ככה.

STUDENT1985

New member
יתרה מכך

הייתי אומרת שיש לי תכונות נהדרות בשביל מישהי לחיות איתה את שארית החיים.

אבל לגברים באמת יש בעיה לתפוס את זה בתור משהו רצוי ובמקום מעדיפים להתחתן עם בחורות קצת פחות מיניות, כשהם בעצמם סופר חובבי סקס.
עד היום לא הבנתי את זה.
&nbsp
אני לא רואה את עצמי מתחתנת עם גבר שבימי הזוגיות שלפני החתונה בקושי עושה סקס פעם בשבוע כשגרים ביחד. אז למה הם כן רוצים בחורה כזו?

זה כמו הצביעות של אם בחורה שכבה איתך בדייט ראשון היא שכבה

עם כולם ולא מתאימה להיות אשתך, אבל לשכב איתה בעצמך בדייט ראשון אתה תשכב.
אם אתה חושב שזה לא בסדר סקס בדייט ראשון, אל תשכב איתה, אבל לשכב איתה ואז לפסול אותה על זה ששכבה איתך זאת צביעות ופרימיטיביות, במיוחד שזה ששכבה איתך לא אומר כלום על איך ומה היה עם אחרים.

STUDENT1985

New member
אני מוצאץת שאנשים בפורום

הזה הרבה יותר אינטלגנטים ומבינים דברים מעבר לסטיגמות מאשר בחיים באופן כללי.

הרצון להשתפר הוא תמיד רצון מבורך

אבל חשוב לשים לב שאת אכן עושה את זה בשבילך ורק כי את רוצה.
&nbsp
מצד שני אני חושב שהגישה שלך בעייתית - את רוצה להיות "זיון מדהים".
מדהים ביחס למה? ביחס למי? עבור מי?
&nbsp
את יכולה להיות הזיון הכי מדהים למישהו אחד והכי גרוע למישהו אחר - זה הכל עניין של התאמה (להלן "כימיה מינית"). אני חושב שהרצון להיות "הכי טובה" צריך להיות שמור לעצמך - את צריכה להיות הזיון הכי טוב בעיני עצמך ולאפשר לעצמך חופש מיני כמה שיותר גדול. השאר גם ככה לא תלוי בך ואין לך סיבה לנסות "להשתפר" במשהו שאינו תלוי בך.
&nbsp
אגב, שיפור מגיע בעיקר מתשומת לב והבנה לעצמך (מנטלית) ולגוף שלך וכן גיוון בהתנסות - דווקא מישהו שונה לחלוטין ממה שאת נוטה עלול ללמד אותך דברים חדשים (וזה לאו דווקא מתייחס לאיזו תנוחה הזויה שלא דמיינת, לפעמים זה הדברים הכי קטנים ופשוטים)

STUDENT1985

New member
זה רק כי אני רוצה.

אני רוצה לדעת מה הופך סקס למדהים. למה? כי אחרת לא חבל על הזמן של כולנו?
זה חיפוש שיש לו אלמנטים פילוסופיים לא מעטים בשורשיו. לא אתעלם מעובדה זו.
&nbsp
מסכימה שישנם דברים המשתנים מאחד לאחד, אך זו בדיוק הנקודה. מעניין אותי לשמוע מה מניע כל אחד מאיתנו.

מה שאני מנסה להסביר לך שהמושג "מדהים" הוא

משהו אידווידואלי לחלוטין. את צריכה למצוא מה עושה סקס מדהים *עבורך*.
זה בסדר (ואף מעניין) לגלות מה עושה את זה מדהים לאחרים, אבל לא ללכת שולל אחרי זה ולנסות לעשות מעצמך מה שאחרים רוצים.
&nbsp
ושוב, ברמת העניין והסקרנות - מבורך לדעתי.
רק אל תתחילי לרדוף אחרי תחנות רוח.

למעלה