אוקיי

lugy gresco

New member
שתי התכונות/התנהגויות

הכי מדויקות מבחינתי מאלו שנמנו כאן עד עכשיו: התמסרות, וחייתיות.

התמסרות - לא לי (להפך, אם אני מרגיש שהיא עסוקה בריצוי זה מכניס אותי למתח כי זה מתחיל את משחקי הקח-תן), אלא לחוויה. כשהיא עפה לעצמה, נותנת לעצמה ללכת לאיבוד בתוך הריגוש.

וחייתיות - כמו שזה נשמע... כשאני מרגיש שהתשוקה והתאווה בוערות בה ונשפכות לה מהאזניים ומכל החורים האחרים...

תנועת "הטחינה" הזו היא מהאהובות עליי. גם כי אני לא צריך לעבוד קשה מידי... וגם כי יש לי תצפית על ה"פרונט" שלה - פנים, חזה... וכשתוך כדי היא מרימה את הידיים ומשכלת אותן מעל הראש, אז בכלל...

מה הופך זיון טוב לזיון מדהים

&nbsp
נראה לי שזה דבר אישי למדי.
&nbsp
בשבילי, זה החיבור המקודש. הסנכרון. התחושה שהאנרגיה המינית נעה בינה לביני לבינה לביני ומתעצמת. ההרגשה שהנשמות שלנו נפגשות באקסטזה שמרעידה לנו את הגוף.
&nbsp
אני מצטער שאין כאן תיאורים של תנוחות או פעולות, כי זה לא זה בשבילי.
&nbsp
לפני כמה זמן סיימתי מערכת יחסים עם בחורה מאוד מינית. האמת? היא עושה הכל. מוצצת, יוזמת, רוכבת... מה שאפשר לדמיין - גם את זה היא עושה ואוהבת. אלא שהיא כל כולה מחפשת את סיפוק היצר. שלה ושלי.
&nbsp
גיליתי שלילה שלם של זיונים איתה (שמשאיר את כל השכונה ערה), לא מספק אותי כמו רבע שעה של סקס בנאלי לחלוטין במכונית עם אהובה נוספת שלי, אפילו אם אף אחד מאתנו לא גומר.
&nbsp
אז בשבילי, הריגוש וההיי שמגיעים מהחיבור הנשמתי החזק הזה בסקס, זה הדבר החשוב והתנוחות הן הטפל, כמו גם המראה, הקולות ועוד כל מיני דברים שבהחלט תורמים לחוויה...
&nbsp
מה שכן, אני לא יכול לדמיין אפילו איך זה מתקשר לסטוצים, כי בסקס חד פעמי, במיוחד כזה שבא ללא רגש, אין את העומק הנדרש.

STUDENT1985

New member
דווקא הייתה לך אחלה של תשובה

אני אגב לא כל כך נמשכת לסטוצים כמו שאני מעדיפה יזיזות. אני צריכה חיבור טוב עם הבן אדם לסקס. גם אם נישואים לא בעתיד של שנינו זה לא צריך למנוע מאיתנו שיחה טובה וסקס טוב.

בגדול מסכים אם חבריי והכל.

אצלי עד גיל די מאוחר לא מצאתי את זו שתגרום לי לגמור ממציצה.
אולי זה היה חסם אצלי.
ואז באה האחת שהשקיעה ושיחררה החסימות והיא בהחלט הייתה זיון מעולה.
מכל הבחינות.
ואישה בזיון טוב זה בגדול מתנסה.
מנסים כל מה שמענג ומגיעים למכנים משותפים בסקס.
זה נוגע גם לגברים כמובן.
והבסיס זה בעיקר חרמנות הדדית אחד על השנייה.

מה שהופך זיון טוב למדהים

הוא בדר"כ כל מה שמסביב בלי שום קשר לזיון עצמו .

ומזדיינת טובה קודם כל חייבת להיות אישה , לא נערה, לא ילדה.... אישה .!(ואת עדיין צעירה מדי כדי להחשב מזדיינת טובה )..
איך אני יודע?
מזדיינת טובה לעולם לא הייתה פותחת פוסט כזה.ובוודאי שלא היה מעניין אותה מה גברים חושבים על הנושא.

ובקשר ל למעלה למטה מקדימה מאחורה או מהצד - כולם אוהבים עמבה?
רק תיזהרי שאת" טוחנת "הוא לא ישלף בשיא ההתלהבות החוצה הנחיתה עלולה להיות קשה.

כל התשובות נכונות...אבל

בעצם בלי אבל.
אצלי משחק משחק מרכזי החדשנות, ההתנסות בתנוחות, כיוונים, ליקוקים חדשים.
לא להצמד לתנוחה אחת בלבד..

תגיד, בגילך, כמה ליקוקים ותנוחות חדשות יכולות להיות?

לא מיצינו כבר הכל?
&nbsp

STUDENT1985

New member
כנראה כי אני אוהבת להיות טובה

בדברים שאני נהנת מהם.

&nbsp
אין לי הסבר אחר. באמת.

למעלה