אוקיי

STUDENT1985

New member
אוקיי

אז שאלה לגברברים...

לאחרונה יצא לי לקרוא דיון מעניין באיזו קבוצת דיון באנגלית - בין גברים על זה שרוב הנשים פשוט לא יודעות לזיין. ואני יכולה להבין עד גבול מסויים שמה שנדרש מאישה הרבה פחות קשה (
) ממה שנדרש מגבר בזיון טוב.
אז מה זה סקס טוב? מה היא "מזדיינת טובה"?

אחד הגברים העיר, שהתנועה טחינה הזו כשהגברת למעלה - דווקא לא נעימה. והאמת שאני מופתעת. לנשים אגב זה יעיל בדרך כלל בהשגת אורגזמה רצויה, אבל האם זה באמת לא נעים לגברים?

(וזה מצחיק, כי אני רחוקה מלהיות בתולה, אבל אני גם רוצה לחשוב שכיף להזדיין איתי ואשמח לקרוא פידבקים שלכם.
)

OK

אז בואי נקבע לזיון ומבטיח להשמיע לך ולכל הפורום את הפידבק שלי
&nbsp
מבטיח.

&nbsp

Broady

New member
טוב

אני לא בדיוק גברבר (קשיש מדי או צעיר מדי, תלוי איך מסתכלים על זה) אבל כן.... זה לא כיף גדול.

אין תנועה ממש גדולה של חיכוך (ואם יש חיכוך כלשהו הוא יכול להיות קטן מאד. אם הבחורה רטובה - אין על מה לדבר. זה מרגיש כאלו טבוּלים, סטטית, בתוך בלון גדול של מים).

אבל למה ללכת רחוק ? הכי העדיף זה טחינה הפוכה :
הבחורה מלמטה (חופשית עם רגליה לכוון את כוון, עומק וזוית החדירה)
הבחור למעלה.... חודר לאט לאט (עם דגש על לאט) והכי עמוק שהמשקל שלו/הסיבולת שלה מאפשרים.

ואז.... הוא מתחיל לנוע. לא חדירות מפמפמות אלא תנועות קצרות ורצוי מעגליות (מצריך גמישות כלשהי וגב תחתון חזק).

היתרון הוא כפול : הוא תמיד יכול לצאת לחדירה פול-און.... היא יכולה לכוון את זוית החדירה אבל הכי חשוב : יש עומס כמעט תמידי על הדגדגן (אם יש לו סבלנות, העומס יכול להיות תמידי).

אם יש לו שרירי בטן מפותחים, ותחת סביר... זו תהיה חוויה אדירה לשני הצדדים.
החסרון הוא שזה מצריך יכולת שליטה טובה וסבלנות כי ברגע שהגירוי מתגבר, הנטיה הטבעית היא להתחיל לפמפם פול-און ואז יכול להיאבד המומנטום.

אבל בגדול זה מוי כיף.

מבחינתי מישהי שהיא סקס/זיון טוב זה אומר שקודם כל

יש חיבור טוב והיא רוצה לעשות לי טוב כמו שאני רוצה לעשות לה טוב.
שיהיה לה אכפת מההנאה שלי, שתדע לזוז ולא רק תשכב, זה בא לידי ביטוי גם שרוכבת וזזה וגם שמתחתיי וזזה יחד איתי
שיהיה לה ראש טוב ותרצה ליהנות ולא רק להיום שם.
זה שונה מאחת לאחרת, אבל זה בגדול השיתוף פעולה והרצון ליהנות.

STUDENT1985

New member
אני רחוקה מלשבת שם בשקט....

אבל אני מתארת לעצמי שתמיד יש מקום לשיפור...

זה נכון גם לגבי כוכבי פורנו, תמיד יש מה לשנות לשפר

ולגוון, בעיקר זה בא לידי ביטוי בזה שעם כל אחת הסקס אחר, אז גם אותם דברים או תנוחות יהיו איתה שונים וכל אחד אוהב משהו אחר, לכן לוקח זמן להתרגל גם וללמוד אחד את השנייה.
אז מה את עושה שם שלא יושבת בשקט, ועם מי?

זו תנוחה

שהרבה גברים אוהבים וזה שגבר אחד אמר שלא- ממש לא אומר על הכלל.
&nbsp
בעיניי "מזדיינת טוב" זו אחת שיוזמת ועושה מה שמדליק אותה ולא שוכבת כמו כוכב ים ומחכה שהגבר יעשה מה שבא לו.

אז צריך לדבר עם

הבחור ולהבין מה מעיף לו.
לחבר שלי למשל מציצות זה די משעמם. הוא נהנה מדברים אחרים הרבה יותר.
יש גברים שאוהבים דיבור מלוכלך- זה מטריף אותם.
&nbsp
מנסה לומר-
שאין נוסחה מנצחת. להיות זיון טוב=לדעת לתקשר עם הפרטנר ולהבין מה מדליק אותו.
לא להיות מקובעת ברפרטואר מסויים.

כל גבר והטעם שלו...וגם תקופה (זה לפעמים משתנה..)

רוב הגברים יתלהבו מבחורה שנהנית, שיודעת למצוץ ואוהבת את זה, אבל גם פה מצאתי יוצאים מהכלל

בעניין תנוחות-גם כאן עניין של טעם אישי שקשור לעיתים קרובות למבנה ונתונים אישיים ומה הם אוהבים לראות בנוף (תחת/ציצים) וגם עלול (עשוי, יותר נכון לכתוב לדעתי
) להשתנות במהלך החיים ובעכבות חווית שונות.

wild orchid

New member
תגובות נוסח "בואי נזדיין ואחווה את דעתי" באחת..שתיים..שלוש..

ו...

בואי נזדיין ואחווה את דעתי

מצטער על האיחור... מקווה שלא היית צריכה לספור הרבה

למעלה