אוקיי,

france

New member
מה לעשות

(מנהלת לשעבר הכוונה לא אלייך טאל)ואם לא הצחיק אותך יש לי אולי הומור מוזר. ככה זה-הומור של מטומטמים

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

- את - לא - תקראי - לה - שוב - זונה!!!!!!!!!
אני כחולה עכשיו.

france

New member
מה תעשי תעיפי אותי?

לא אמרתי שהיא זונה אמרתי שזאת התנהגות זנותית

Tinke®Bell

New member
../images/Emo46.gif

שירה,מיכל צודקת במאה אחוז. והיא לא מתנהגת כמו זונה. היא מתנהגת כמו שהיא צריכה להתנהג אל כל מי שעושה את מה שאת עשית,פשוט היא מתאפקת,כי הודעות כאלה לא מתאימות לפורומים של תפוז. ולנצל את השרשור הזה? תעשי טובה. לא מנצלים שרשורים כאלה! זה מראה כמה אפשר להיות אטומים! ואיך אני יכולה להתעלם ממך באיי סי קיו אם את לא שולחת לי הודעות?

france

New member
ואת יודעת מה הדרך להגיד את זה?

טוב את עשית את זה ואת זה לא נכון וזה וזה. חכי חכי איך המורה שלי היית צועקת עליה אם היא היית קוראת מה שהיא כתבה

Tinke®Bell

New member
אז למה שלא...

תקראי למורה שלך,באמצע החופש הגדול,שתראה הודעה שילדה שהיא לא מכירה כתבה לך.

france

New member
חחחח

מצחיק נורא לצחוק נכון? טוב אני לא יודעת אני מבינה רק הומור של מטומטמים

Mooa-Numi

New member
../images/Emo3.gif

לבנאדם אסור להיות מעוצבן אם הוא לא במחזור??? גאד... אפליות...

swirrrly

New member
טוב אז תרגיעי כי את סתם מעצבנת עכשי

אני לא יודעת מאיפה את חושבת שיש לך זכות להתנהג ככה... את מעוצבנת? לכי תרביצי לחתול שלך, או לסבתא שלך, אבל די עם השטויות... לכי תעשי מדיטציה! הכי טוב! בקשר להודעות שצריך לגרור: לא נורא אם היא עושה אותן. תמיד אפשר ללכת ישירות עד לסוף ההודעה, ללחוץ הוסף תגובה, ואז את רואה את כל ההודעה מצומצמת לפנייך, בלי רווחים. אגב אני דוקא אוהבת הודעות כאלה, כל אחת והטעם שלה. וזה שאמרת שאת יודעת שזה יגרור תגובות נעלבות, ממש לא פותר אותך מכלום... זה שאת מעוצבנת לא אומר שאת צריכה לפגוע במישהו, וזה פוגע בכלל הפורום, שהמנהלת מתנהגת ככה, רק בגלל שהיא (את) לא מחבבת מישהי... וזה באמת מה שאני מסיקה מכל מה שכתוב כאן.

Tinke®Bell

New member
בטח שיש לה זכות להתנהג ככה!

ההתנהגות של הבנות בפורום דורשת שהיא תתנהג ככה! היא מעוצבנת על ההתנהגות של שירה,לא על משהו אחר! ויש לה זכות להוציא את זה! היא צריכה להוציא את זה,אחרת זה לא יפסיק! כי אם אני מוציאה את זה נגיד,אז אתן אומרות שאני סתם מגעילה שמנדה חדשות,וכל הדברים האלה! אולי לה אתן תקשיבו! ואני לא מדברת עלייך

france

New member
למה כי היא מנהלת?

זה מקנה לה זכות יתרה? הפורום הוא קואופראטיב. שותפות.קומוניזם. לא כוחניות. היא צריכה להיות אובייקטיבית. היא לא צריכה למחוק שירשור כי הוא עצבן אותה והייתי שולחת לך הודעות אם היית נכנסת!

Tinke®Bell

New member
את מעדיפה שאני אגיד לך את זה?

ואם אני לא נכנסת,ואת לא שולחת לי הודעות,אז איך אני יכולה להתעלם ממך??

מה הקשר?../images/Emo4.gif

יש כאן הרבה בנות שמתעצבנות ומוציאות את זה כאן. זכותה להוציא הכל עליכן. כי היא עצבנית בגללכן!!!
והאמת - גם אני. והיה לי יום ממש טוב.

Mooa-Numi

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

אתן צודקות, זה לא היה במקום. אני מתנצלת, לא הייתי צריכה להוציא את העצבים שלי עליה. כמנהלת אני צריכה להתנהג בבגרות. מי האידיוט שעשה אותי ככה...
בכל מקרה-זו היתה טעות-וגם אם זה המ שאני מרגישה-אני צריכה להפנים ולא להראות את זה. סליחה.

מיכאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאל!!!!

מחקתי דווקא.
התגעגעתי אלייך.
ו... הייתי צריכה אותתתך!!
המפ העיקר שהכל עבר
אבל אני צריכה לדבר איתך!!!

Tinke®Bell

New member
למה מיכל לא כחולה שוב ../images/Emo12.gif

זה מוזר לראות אותה ככה..
ומה עם ההפתעה הגדולה הזאת שתכננת (מיכל)?

למעלה