אוקיי

Cookie3

New member
אוקיי ../images/Emo5.gif

אוקיי..אמממ בדרך כלל אני לא עושה כאלה דברים.. אבל בגלל שהדבר הזה נוראאאא מציק לי אני החלטתי לעשות את זה. אני אפילו לא בטוחה כל כך שהוא מתאים ממש לפורום פה.. אבל WHAT THE HELL אני אכתוב בכל אופן. אז ככה.. הכל התחיל לפני חצי שנה אפילו יותר, כן יותר מחצי שנה.. משהו כמו 9 חודשים. חברה אחת, החליטה שהיא רוצה להכיר לי אותך, בלי שום סיבה מיוחדת ובלי שום כוונות לכלום. אני מצידי שמחה להכיר אנשים חדשים וככה הכרנו.. בפעם הראשונה שדיברנו הייתי בטוחה שאתה "סתם אחד". לא באמת חשבתי עלייך. עבר חודש.. חודשיים.. ולאט לאט התחלתי להתאהב. להפתעתי, זה קרה ממש מהר. אנחנו הסתדרנו מצויין והיינו מדברים שעות על גביי שעות בטלפון. מכל מערכות היחסים השבורות שהיו לי בעבר למדתי שאסור לסמוך עליכם. אבל אתה, היה בך משהו מאוד מקסים, מאוד שונה ובגלל זה , כנראה, התאהבתי בך כל כך. אני זוכרת שכשדיברנו לא חשבתי על זה שאני מדברת עם בן זוג, הרגשתי כאילו אני מדברת עם חברה טובה. הייתי בעננים אבל לא העזתי לספר לך, עכשיו... אני כבר לא בטוחה איפה אתה או למה התרחקנו כל כך. אבל אני יודעת שאני מצטערת על זה שלא אמרתי לך מה הרגשתי כשהרגשתי באמת. אתה תתגבר על זה, בטוח. אני - אני מקווה שגם. אז עכשיו אני אומרת את זה. אני אוהבת אותך. זהו.

ה מוזה

New member
שלוש מילים ..כולם משתוקקים להן

אין איש שאינו חפץ בהם כולם רוצים אותן וכמה שיותר שלוש מילים .."אני אוהב/ת אותך " וכמה שהן הכי רצויות באותה המידה הן הכי מפחידות , לו רק היינו יכולים להתגבר על החששות ועל הפחדים לומר את אותן מילים כשהן רוצות כ"כ להאמר אף פעם לא מאוחר מדי לומר אותן .. אמרת אותן כאן מקווה שעכשיו לאחר שהמילים יצאו מחשיכה לאור הדף הוקל לך מעט

למעלה