אוקיי

מיצי007

New member
אוקיי../images/Emo180.gif

זאת עוד תמונה,של בחור שנראה חמוד- סתם מצאתי אותו באינטרנט- מה אתם אומרים עליו?

מיצי007

New member
כן הוזמנתם פשוט זה היה רחוק

נראה לי שהוא בן 18 או משהו, ואני בקושי מכירה אותו או אוהבת רק פתאום נתקלתי בו באיזשהו אתר,חשבתי לשאול

gildoron

New member
אגב חמודים,בלי קשר למצולם

היום היה לי מין יום טיולים שכזה, זה קורה לי בדרך כלל כשיש לי המון דברים לעשות... בכל אופן בין היתר, הייתי באזור הטיילת (ת"א) ואז פתאום, בלי בושה ובלי אזהרה מוקדמת הם עברו לידי... בסביבות ה-20, שיער כהה, חלק, עד הכתפיים, יפיפיים ו...בלי חולצה, כאילו יצאו מאיזה מגזין ל-גולשים/דוגמנים...ועוד כפול 2 ואני שואל, למה , למה למה למה ..? אז נכון, אנשים כאלה מוסיפים כל כך הרבה צבע ויופי לחיים אבל ובנימה אישית יותר, אני בחור שטחי... בחור שטחי שהחיצוניות שלו ושל הסובבים אותו משחקת אצלו תפקיד מרכזי בחיים בחור שטחי שאוהב גברים ושאוהב אותם יפים וחטובים ויותר מהכל, כזה שעדין לא היה וגם יש סיכוי די סביר שגם אף פעם גם לא יהיה, עם גבר- רק בגלל איזה שהם חלומות מטומטמים האספמיא לגבי איך החיים צריכים או יותר רלוונטי איך הם לא צריכים להראות. אז כשאני רואה בטלוויזיה או שעובר מולי ברחוב גבר יפה, בנוי טוב, עם סקס אפיל היסטרי (ושלא נדבר על שניים ועוד בלי חולצות...) זה גורם לי לחשוב על כל הדברים האלה שיכולתי כל כך בקלות להרשות לעצמי, אבל אני מפיל אותם בצנזורה התלושה הזו שאני כופה על עצמי בלי שום סיבה הגיונית. עצרתי לרגע וקראתי את מה שכתבתי ולמרות שדרושה פה כתיבה, עצבנית, מחדש (להבהרת המסר, אם בכלל יש כזה) אני מחליט להשאיר את זה ככה, כמו שזה כי הרי לכתוב פה, בשבילי, זה הדבר הקרוב ביותר ללדבר עם חבר. אז תודה ולילה טוב. גיל

resputin

New member
אההה...

תאמין לי, שטחי או לא- אני יודע על מה אתה מדבר (ויש לי, אגב, הרבה חברים בדיוק בתיאור הזה). ובקשר לתמונה ההיא... הוא.. סביר, לא הטעם שלי.

campari

New member
יופי גיל, וכשתהיה בן 80...

(ואגב, זה לא יקרה בעוד הרבה זמן, או לפחות מהר יותר ממה שנדמה לך) ותשב מול ערוץ 1 בבית אבות תוכל להסתכל אחורה על חייך, ולהזכר בערגה באותו יום קיץ כשהיית בטיילת בתל אביב, וזה יהיה הזכרון הכי יפה שלך...
תתאפס, בן אדם, יש לך צ´אנס לחיות את החיים, ואתה לא רוצה? עכשיו זה הזמן שלך לעשות מה שאתה רוצה, איך שאתה רוצה ועם מי שאתה רוצה. אם תתאפק ותדחיק את זה אתה רק תהפוך לבנאדם מריר, חמוץ ומתוסכל ששונא את עצמו ומוציא את זה על כל מי שמסביבו. אל תחיה באשליות, תחיה את החיים.

אני אני אני!

ואם אתה רוצה דוגמא לאיך אתה עלול להראות - אשמח להיפגש איתך (רצוי בקפקא - אני מקבל שם אחוזים)

לא מריר ולא נעלים

אלאדין תפסיק להוציא לעצמך שם רע בכוח, אתה לא מריר ולא שום דבר, אני מימי לא ראיתי איש חביב כמוך.

לירונר

New member
מיצי´לה, יש הבדל בין בחור חמוד לבין

בחור שווה בטירוף כשתמצאי אחד שעונה לקריטרניון - אנא גשי לקבלה (אני
)

מיצי007

New member
יש לי כמה

פשוט אני לא מצליחה לשים את התמונה בגלל שהיא יותר גדולה מ-250

למעלה