אגב חמודים,בלי קשר למצולם
היום היה לי מין יום טיולים שכזה, זה קורה לי בדרך כלל כשיש לי המון דברים לעשות... בכל אופן בין היתר, הייתי באזור הטיילת (ת"א) ואז פתאום, בלי בושה ובלי אזהרה מוקדמת הם עברו לידי... בסביבות ה-20, שיער כהה, חלק, עד הכתפיים, יפיפיים ו...בלי חולצה, כאילו יצאו מאיזה מגזין ל-גולשים/דוגמנים...ועוד כפול 2 ואני שואל, למה , למה למה למה ..? אז נכון, אנשים כאלה מוסיפים כל כך הרבה צבע ויופי לחיים אבל ובנימה אישית יותר, אני בחור שטחי... בחור שטחי שהחיצוניות שלו ושל הסובבים אותו משחקת אצלו תפקיד מרכזי בחיים בחור שטחי שאוהב גברים ושאוהב אותם יפים וחטובים ויותר מהכל, כזה שעדין לא היה וגם יש סיכוי די סביר שגם אף פעם גם לא יהיה, עם גבר- רק בגלל איזה שהם חלומות מטומטמים האספמיא לגבי איך החיים צריכים או יותר רלוונטי איך הם לא צריכים להראות. אז כשאני רואה בטלוויזיה או שעובר מולי ברחוב גבר יפה, בנוי טוב, עם סקס אפיל היסטרי (ושלא נדבר על שניים ועוד בלי חולצות...) זה גורם לי לחשוב על כל הדברים האלה שיכולתי כל כך בקלות להרשות לעצמי, אבל אני מפיל אותם בצנזורה התלושה הזו שאני כופה על עצמי בלי שום סיבה הגיונית. עצרתי לרגע וקראתי את מה שכתבתי ולמרות שדרושה פה כתיבה, עצבנית, מחדש (להבהרת המסר, אם בכלל יש כזה) אני מחליט להשאיר את זה ככה, כמו שזה כי הרי לכתוב פה, בשבילי, זה הדבר הקרוב ביותר ללדבר עם חבר. אז תודה ולילה טוב. גיל